Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.483
- 1.484
- 628
bu hafta eğlence yok klasik zor durumdaki fenev maçı oldu 0 pozisyon 1 gol 1 - 0
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
D :asd2:
D :asd2:
D
"Dün şöyle bir gs forumlarına bakayım dedim.
Bizim hakkımızda etmedikleri küfür‚ savurmadıkları beddua yok.Benim naçizane görüşümdür‚ bu foruma yazmazsanız sevinirim.
En azından Antu´da gsliler gibi rakibe küfür ve hakaret edilmiyor.
Gidin kendi forumunuzda Fenerbahçe hakkında ne düşünüyorsanız oraya yazın. "antuda bizden birine yazılan cevapD
Karate Kid - 27.08.2013 23:09![]()
![]()
Mesajı Gönderen: Karate Kid:cLink:0480092
4 gol atabilsek biter bu is.![]()
Oglum bak git
nkaymakci - 28.08.2013 12:43![]()
![]()
2012´de 12 Şubat´ta evlendim 13 Şubat´ta balayına çıktım 14 Şubat´ta Aziz Yıldırım´ın ilk duruşması var. Balayında mahkemeleri takip ettim‚ eşimle ilk kavgamı o zaman yaptım. Eşim görmesin diye‚ WC´de‚ Banyoda duygulandım. Sana yapılanlara kahrettim. Sen bu ülkede yapılamayanları yaptın ama artık bittirmenin‚ gitmenin ve uzaklaşmanın zamanı geldi.
ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLEYEREK
BÜYÜK BAŞKAN İSTİFAAAAA![]()
![]()
Birilerinin polisi‚ savcısı ve hakiminin verdiği kararın onaylanması FB´yi suçlu göstermez. (Farkındaysanız Türk polisi‚ Türk Savcısı‚ Türk Hakimi demedim) Polis fezlekesiyle‚ ses kayıtlarıyla Emenike´nin olmayan para sayma görüntüleriyle‚ para olduğu iddia edilen çantalarda bilet takasının gerçekleştiği bilindiği halde FB´ye böylesine acımasız cezalar verilmesinin tek sebebi SİYASİ´dir‚ rant kavgasıdır‚ koskoca kulübün önünü kesmektir arkadaş! Kim ne derse desin; Allah bile çıkıp "FB şike yapmıştır" desin‚ inanmam/inanamam arkadaş. Gaziantep maçında Santos´un son saniyede attığı gol olmasa hiçbir şey yaşanmayacaktı. Tanrı bizi bu duruma düşüren herkesin belasını versin; özellikle de ABD destekli oğlanların..! (Ne demek istediğimi anladınız)
![]()