Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rtrvx.png

:DD :asd2: :DD :asd2::DD

8-0maç 2007-2008 değilmi yaw

-------

Hani şu konu başlıkları bile küfür ve hakaret içeren antu dan mı bahsediyor bu serseri...

"Dün şöyle bir gs forumlarına bakayım dedim.

Bizim hakkımızda etmedikleri küfür‚ savurmadıkları beddua yok.Benim naçizane görüşümdür‚ bu foruma yazmazsanız sevinirim.

En azından Antu´da gsliler gibi rakibe küfür ve hakaret edilmiyor. o_O

Gidin kendi forumunuzda Fenerbahçe hakkında ne düşünüyorsanız oraya yazın. "antuda bizden birine yazılan cevap :DD

Kabak yine bizim basimiza patliyor arkadaslar..

bu 6S yi işini ne güzel biliyor. alper potuk için bir ton para harcattılar.elimizi kolumuzu bağladılar. sonradan giren alperin adını bile duymadık daha. ya sow için ne demeli. keşke arsenal istediğinde 15 milyon euroya satsaydık. hayalet gibi dolanıyor. sadece krasiçle değil sow‚cristian‚caner ve sakatım numarasıyla oynamayan emreyle hemen vedalaşılmalı. alvese helal olsun adam kanının son damlasına kadar oynuyor.

Gesendet von meinem Nexus 7 mit Tapatalk 2

fenerliler maçtan önce 4-1 yensek yeter dediler şimdi de 9 dakikada 5 tane atsak yeter diyorlar :D

ok.gif
burak666 - 27.08.2013 23:47

bos.gif

Aykut hoca kafa buluyordu‚ Ersun hoca bildiğin t..şşak geçiyor bizle...

bos.gif

Mesajı Gönderen: memo85:cLink:0480640

kaç maç oynasak arsenale bir gol atabilirdik acaba

13245778868 maç belki

[attachment=3197:Antu.com Cep Forumları.png]

Bunlar artık Selçuk Şahin'e kadar düşmüşlerse bundan sonra iflah olmazlar :D

Ekli dosyalar

• Antu.com Cep Forumları.webp
    Antu.com Cep Forumları.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 493
ok.gif
nkaymakci - 28.08.2013 12:43

bos.gif

2012´de 12 Şubat´ta evlendim 13 Şubat´ta balayına çıktım 14 Şubat´ta Aziz Yıldırım´ın ilk duruşması var. Balayında mahkemeleri takip ettim‚ eşimle ilk kavgamı o zaman yaptım. Eşim görmesin diye‚ WC´de‚ Banyoda duygulandım. Sana yapılanlara kahrettim. Sen bu ülkede yapılamayanları yaptın ama artık bittirmenin‚ gitmenin ve uzaklaşmanın zamanı geldi.

ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLEYEREK

BÜYÜK BAŞKAN İSTİFAAAAA
frown.gif
frown.gif

ok.gif
nkaymakci - 28.08.2013 12:43

bos.gif

2012´de 12 Şubat´ta evlendim 13 Şubat´ta balayına çıktım 14 Şubat´ta Aziz Yıldırım´ın ilk duruşması var. Balayında mahkemeleri takip ettim‚ eşimle ilk kavgamı o zaman yaptım. Eşim görmesin diye‚ WC´de‚ Banyoda duygulandım. Sana yapılanlara kahrettim. Sen bu ülkede yapılamayanları yaptın ama artık bittirmenin‚ gitmenin ve uzaklaşmanın zamanı geldi.

ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLEYEREK

BÜYÜK BAŞKAN İSTİFAAAAA
frown.gif
frown.gif

Bunu paylaşmak için girmiştim. :asd: Neyse senin kısmetinmiş. :asd:

ok.gif
mehmetcanbeloren - 28.08.2013 12:48

bos.gif

keşke fenerbahçe´yi hayatımdan çıkarabilsem... dertlerime dert katmaktan başka bir b*ka yaradığı yok... tek eğlencem tek sevincim olan futboldan soğudum artık... emeği geçen herkesin allah belasını versin...

ok.gif
Sinyor_CanBartu - 28.08.2013 12:49

bos.gif

dolar 2 TL

Ceza 2 Yıl

Yediğimiz gol 2

ne uğursuz gün

:asd:

ok.gif
burmus1907 - 28.08.2013 12:53

bos.gif

Bu bir kara lekedir... Kendimizi yırtsak üstümüzden çıkmaz artık. 6S nin uefa başarısını yakalamayı beklerken yerin dibine sokulduk. Yazıklar olsun...
frown.gif

Antu 'da benim kullanıcımı bulana açık çek kamufle oldum saydırıyorum yönetime :D

Birilerinin polisi‚ savcısı ve hakiminin verdiği kararın onaylanması FB´yi suçlu göstermez. (Farkındaysanız Türk polisi‚ Türk Savcısı‚ Türk Hakimi demedim) Polis fezlekesiyle‚ ses kayıtlarıyla Emenike´nin olmayan para sayma görüntüleriyle‚ para olduğu iddia edilen çantalarda bilet takasının gerçekleştiği bilindiği halde FB´ye böylesine acımasız cezalar verilmesinin tek sebebi SİYASİ´dir‚ rant kavgasıdır‚ koskoca kulübün önünü kesmektir arkadaş! Kim ne derse desin; Allah bile çıkıp "FB şike yapmıştır" desin‚ inanmam/inanamam arkadaş. Gaziantep maçında Santos´un son saniyede attığı gol olmasa hiçbir şey yaşanmayacaktı. Tanrı bizi bu duruma düşüren herkesin belasını versin; özellikle de ABD destekli oğlanların..! (Ne demek istediğimi anladınız)

bos.gif

Ahahahhahahahaha :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt