Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 6075

Bunlar artık Selçuk Şahin'e kadar düşmüşlerse bundan sonra iflah olmazlar :D

Ben de katılıyorum bu elemana...Şu Fener orta sahasında Selçuk banko oynamalı..Emre-Meyveleş-Baroni falan ölmüş bitmiş ağlayanları yok... Dün Potuk oyuna grdikten snra baktım Xavi modunda herkes alıyor Alpere veriyor Alper oyunu yönlendiriyor sonra insanlığımdan utandım..Bari bizim Yektayı falan kiralayalım şunlara..

Aziz Yıldırım : Şimdi ise Fas'a başvuracağız,olmadı Kars,olmadı Mars,olmadı bir yer buluruz. :asd:

Bazıları için söylüyorum. Yemin ederim zavallılar. Beyinleri bazı şeyleri gerçekten idrak edemiyor.

Michaell_ - 28.08.2013 13:12

bos.gif

Yeter artık. Rahat bırakın Fenerbahçemi. Biz 2 sene avrupasız da kendimize yeteriz. Ama sizi istemiyoruz artık ! Defolun gidin şu takımın başından artık !

[alıntı yap]

" Bu ülkede adalet hiçbir zaman olmadı. İyi giden ne varsa paçasından tutup indiriliyor. Eğer bu operasyon olmasaydı Fenerbahçe; Real‚ Barça seviyesine ulaşacak güce gelmişti. "

Ya bunlar nirvana seviyesine ulaşmışlar ya da hap map içiyorlar :D

Emre Albayrak - 28.08.2013 13:15

bos.gif

Yönetim adam gibi hoca adam gibi futbolcu getirmekle uğraşacağına inşaatla‚ tarlayla‚ terzilikle uğraşmış. Onu da doğru düzgün becerememiş‚ sahaya bile yansıtamamış (şükürler olsun iyi ki de yansımamış o ayrı). Bir yanlış yapacaksan bari onu doğru yap. El oğlu şikeyle kaç maç kaç kupa kazandı gözlerimizle gördük. Bizimkiler aslı astarı olmayan saçma sapan diyaloglar yüzünden yakalandılar. Beceriksizler.

Şimdi acısını biz çekiyoruz. Biz acı çekerken onlar büyük bir aymazlıkla koltuklarına yapışmaya devam ediyorlar.Yazıklar olsun. Yuh olsun. Allahınızdan bulun.

Teoman Çavuşoğlu - 28.08.2013 13:19

bos.gif

fb tvde canlı yayına çıkmıştı akabinde uefadayız diye sayın aziz yıldırım.

şimdide çıksa ya calı yayına klübün içine ettim diye.

[alıntı yap]

7 yaşındaki kardeşimin yazdıklarını gördüm şimdi :eek:

ok.gif
mehmetkara75 - 28.08.2013 13:15

bos.gif

Mesajı Gönderen: BlueLord:cLink:4188553

Benim ülkemin böyle bir savcisi olamaz‚ birilerinin emri ile birseyler yapan ancak masadir benim icin. yaziklar olsun su ülkenin düstügü duruma bakin!!!

Bu ülkede adalet hiçbir zaman olmadı. İyi giden ne varsa paçasından tutup indiriliyor. Eğer bu operasyon olmasaydı Fenerbahçe; Real‚ Barça seviyesine ulaşacak güce gelmişti.

cas dan dk ler sonra

unbenannt7ss7e.png

fbtv de eskısehır macını verıyor :asd:

Allah, Tanrı. mevzusuna girmeyecem :D Biri şunlara belki de sen böyle düşün diye goller son dakika da geldi desin :D ufkunu genişletmek lazım bunun gibi arkadaşların. bunlardan çok var çünkü. çoğu maçta son dakika golleriyle aldık maçları diyorlar.

Şikenin yapıldığını iddianameyi okuyup ta azıcık tarafsız gözle bakan her kez farkında. Ben ilk iddianame yayınlandığında bu forumda yazdım sıkıntı var diye. Söylenmedik laf kalmadı. MAlesef söylediklerimiz çıktı.

Ancak zamanında Galatasaray´da yaptı‚ şu da yaptı bu da yaptı söylemi şike yapmak kadar aşağılık bir söylem. Şike spordaki en aşağılık suçtur. Şikenin karşılığı ceza hukukunda hırsızlık ve dolandırıcılık suçlarına tekabül eder. Şimdi galatasaray´da yaptı demek; ben hırsızım ama galatasaray´da hırsız demekten farklı değil. Böyle bir bakış açısı olabilir mi. Biz kimseden şikeye başvurmasını istemedik. Tesis stat falanda istemedik. Eski statta yeterince mutluyduk hepimiz. En azından çocuklarımız sorduğunda cevap veremeyeceğimiz bir pislik atılmamıştı üzerimize.

Helal olsun Fenerli olmasa bile bunu okuyabildim antu'da

ben yazsam bukadar olmadi! helal olsun.

Bi Kelle paça çek ustam En büyüğünden olsun:D:D:D

Aşk Kelle Melle ne anlatmaya çalışıyor bu:D:D:D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=7NqX1owL2FM[/media]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt