Sedat Görür
Aslan Üye
- 7 Şubat 2013
- 9.604
- 1.566
- 428
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecenki mevzudaki tavrini takdir ettim gozume girdin abicim.
$
keske finalde elensekte dalga gecseler ne guzel olur be
héhé ne guzel iste. Ayrica allaha inancimi kaybettim demedim ki. Allah fenerli mi ne haltsa artik dediydim :ka23:
iki recep kim? loker mi?
héhé ne guzel iste. Ayrica allaha inancimi kaybettim demedim ki. Allah fenerli mi ne haltsa artik dediydim :ka23:
iki recep kim? loker mi?
Kuş resmi olan rdaşValla 12 numarada baya ünlüsün
![]()
Kuş resmi olan rdaşValla 12 numarada baya ünlüsün
![]()
adamların sana sempatisi var.
adamım falan diyorlar
![]()
genelde oyle oluyo. Soyaddandir, okul donemlerinde de oyleydi bilmeyen olmazdi hatta okul muduru bi kere sorduydu lise 1'de icfindik mi anaa ne enteresan keske benimde soyadim boyle olsaydi dedi. sonrasi zaten cok iyiydi hergun kursuye cikip icfindik geldimi derdi. Bilmeyen yoktu yeani. ozellikle kiz konusunda cok faydasi oluyor :ka23:
genelde oyle oluyo. Soyaddandir, okul donemlerinde de oyleydi bilmeyen olmazdi hatta okul muduru bi kere sorduydu lise 1'de icfindik mi anaa ne enteresan keske benimde soyadim boyle olsaydi dedi. sonrasi zaten cok iyiydi hergun kursuye cikip icfindik geldimi derdi. Bilmeyen yoktu yeani. ozellikle kiz konusunda cok faydasi oluyor :ka23:
Diğeri Recep Lökermiş![]()
benle ilgili bişey yok mu...genelde ana avrat sövmüş kadar oluyo yorumlarım.kaldıramıyolar sanırım
oha resmen kızlara hakaret ettin Allaha inancın kalmadı mı yoksa türk değil misin![]()