Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aiwu2gda.png

pıtırcık puhhahaha :D

quote_icon.png
HkN Nickli Üyeden Alıntı

sonra zevk alalım gs elenirken
smile.gif
smile.gif
smile.gif
bence finale çıksınlar orda yenilsinler nasıl dalga geçeriz ama

yemin ederim bunlardaki aklı penise taksalar ters ereksiyon olur. Şampiyonlar Liginde finalde elenirsek adamlar çok zevk alacak durumun vahimliğine bakın.

keske finalde elensekte dalga gecseler ne guzel olur be

Kuş resmi olan rdaş :D Valla 12 numarada baya ünlüsün :D

genelde oyle oluyo. Soyaddandir, okul donemlerinde de oyleydi bilmeyen olmazdi hatta okul muduru bi kere sorduydu lise 1'de icfindik mi anaa ne enteresan keske benimde soyadim boyle olsaydi dedi. sonrasi zaten cok iyiydi hergun kursuye cikip icfindik geldimi derdi. Bilmeyen yoktu yeani. ozellikle kiz konusunda cok faydasi oluyor :ka23:

genelde oyle oluyo. Soyaddandir, okul donemlerinde de oyleydi bilmeyen olmazdi hatta okul muduru bi kere sorduydu lise 1'de icfindik mi anaa ne enteresan keske benimde soyadim boyle olsaydi dedi. sonrasi zaten cok iyiydi hergun kursuye cikip icfindik geldimi derdi. Bilmeyen yoktu yeani. ozellikle kiz konusunda cok faydasi oluyor :ka23:

Diğeri Recep Lökermiş :D

oha resmen kızlara hakaret ettin Allaha inancın kalmadı mı yoksa türk değil misin :D

Bunlar o kadar mal ki Şampiyonlar Ligini kazansak yine bir yerlerinden birşeyler uyduracaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt