Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[alıntı yap]

ok.gif
BuZ.1907 - 13.02.2014 10:54

bos.gif

dikkatimi çeken noktalardan biri de a.hakan "konuşursam yer yerinden oynar" diyorsunuz nedir bildikleriniz anlamında bir soru sordu başkan "ben öyle birşey demedim" dedi.

:D

[alıntı yap]

ok.gif
BuZ.1907 - 13.02.2014 10:54

bos.gif

dikkatimi çeken noktalardan biri de a.hakan "konuşursam yer yerinden oynar" diyorsunuz nedir bildikleriniz anlamında bir soru sordu başkan "ben öyle birşey demedim" dedi.

:D

hadi ya demeimi gercekten hani su meshur lafı yer yerinden oynayacak uefa catirdayacak butu fenerliler agzı acıkyapacagı acıklamaları bekledi azizin şimdi demedimmi dedi hahaha

Bu kadar beyinsiz nasıl bir araya toplanmış hayret doğrusu.

O değil de ; Kendileri malı götürürken " Süper Fener, harika Fener, Fener bileğinin hakkıyla..."

İşler kötüye gidince ; " Uvvv . Feneri bitirmek istiyorlar. Galatasaray kumpas kurdu. Feneri ele geçirmek istiyorlar. Cemaatin işi hep bunlar..."

Tıpkı " Ben bu yargı kararlarını tanımıyorum" deyip ardından ; " Yeniden yargılayın" demeleri kadar abes ve boş...

Tıpkı " Tapeler deliller yalan, kurmaca " deyip ardından ; " Trabzonun tapeleri kayıp" demeleri kadar salak saçma...

Vallah ben 3 temmuzda söylemiştim bu olaylar Ünal Aysalın işi diye. Şimdi anladı salaklar :D Olm daha durun lan fenerin borsa değerleri düştüğünde komple satın alacak Ünal Aysal Fenerbahçeyi :D

wLlPpJ.png

hareketli_aglama_gifleri_4.gif
hareketli_aglama_gifleri_4.gif

Ekli dosyalar

• upload_2014-2-13_18-26-16.webp
    upload_2014-2-13_18-26-16.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 48
ok.gif
Cold_Fire - 12.02.2014 21:48

bos.gif

Heriflerin oynattığı oyunculara bak :

Ontivero

Oğuzhan

Berk İsmail

Koray Günter

Valla özenmedim değil‚ şunlardan 2 si tutsa çok büyük kar‚ çok büyük yatırım.

Biz de 30 yaş genç sayılıyor malesef. Ligin en yaşlısıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt