Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=18F77Q92FuU[/media]

Bunu izleyin sonra okkalı bir küfür edip rahatlayın(Ersun'un açıklamalara bak tam dansöz)!

Genç Scouting transferleri nerede? başlığından

curas - 04.02.2014 12:11

bos.gif

Bizde bir tek scout vardır o da Aziz Yıldırım .

------

tevez75 - 06.02.2014 20:02

bos.gif

scout ekipi aziz yildirim ‚ aziz yildirim yardimcilari aziz yildirim o bilir o anlar o alir o yollar o kovar her takima lazim

---------

FBir - 10.02.2014 22:04

bos.gif

Yalniz cinconun transferlerinin hicbirini tanimiyorum (yabanci olanlari) ama hemen hepsi 22 yasin altinda‚ aldiklari yerlilerin cogu da oyle. Bruma´da oyleydi.. Adamlar anladigim kadaryla Porto´yu taklit ediyorlar. Belki aldiklari adamlarin hepsi fos cikacak ama yine de adamlar bir pla dahilinde hareket ediyor. Acaba bizim herhangi bir gelecek projeksiyonumuz var mi? Bu Yonetim tarzi artik miadini doldurdu. Aziz Yildirim gudumunde olmayan yeni bir Yonetim zamani geldi de geciyor bile.

adamlar azizin nasıl biri olduğunu cok iyi biliyorlar ama işlerine geliyor aziz bunları kendisine iyi bağlamış helal olsun adama uzun yıllar kalsın dışarsa hep böyle devam etsin gelişemicek fenerbahçe bu geri kafalıların elinde işimize gelir :)

İbrahimoviç başlığından ,

ok.gif
unıcef - 14.02.2014 16:33

bos.gif

5 yıl sonra belki gelir

Drogba nereeee ibra reis nereeee

Biri newyork biri çemişkezek

Beyin terk dahi değil , beyin hiç uğramamış bu anguta

ok.gif
___robinho___ - 14.02.2014 13:28

bos.gif

Ibrahimovic´in buraya geleceğine bende inanmıyorum ama rakibi o kadar küçümsemeyin. Bizde tavan ücret 3 milyon euroyken‚ adamlar 1.5 sene için Drogba´ya 10 milyon euro para verdi. Ki 2 senelik sözleşme için yine 10 milyon euro gibi ücretlerden bahsediliyor. Batık bir kulüp Drogba´ya bu kadar para veriyorsa‚ Ibrahimovic geliyorum derse hayli hayli ona istediğini verir. Türkiye´de bütün kurumlar adamlara çalışıyor. Adalet‚ hak‚ hukuk olsa‚ bunlar Sneijder ve Drogba´yı bile alamazdı.

Ünal Aysal ilk geldiğinde Reyes ve Forlan´ı alamadı diye iyi dalga geçiyordum ben şahsen ama sonrasında kişisel bağlantılarıyla‚ bizden daha önde olduğunu düşünüyorum açıkçası.

Drogba inanılmaz bir adam ama Ibrahimovic başka bir boyuttan. İhtimal vermiyorum ben ama böyle birşey olursa‚ o sezonu oynamanın lüzumu yok. Adam şampiyon.

Mesaj ___robinho___ tarafından düzenlenmiştir...

Bu tip beyni terk etmemiş kısmi akıllılarda var .

ok.gif
Volkan Yildirim - 14.02.2014 19:15

bos.gif

Başkan hep diyor ama bir türlü gerçekleşmedi.

Her yıl 1 Milyar TL gelse klube herhalde 2-3 yıl sonra şamp. ligini alırız
futbolcu.gif
Ya da her yıl en kötü çeyrek final...

Şampiyonlar ligini alan takım bile en fazla 200 milyar TL (ahahahahahahah allah akıl fikir versin) kazanıyor yıllık.

Bu şekilde en iyi 3 spor klubunden biri oluruz ama tam olarak ne zaman gerçekleşek bu proje?

100 TL yıllık çok bi para değil...

Bu arada hesapladım 100 bin TL yapıyor yıllık‚ benim mi yanlışım var
biggrin.gif

-------------------

lucas ontivero galatasarayda başlığından

ok.gif
kedikesen - 31.01.2014 21:59

bos.gif

Daha yıldız topluluğu Man.city i yönetemiş mancini bu kadar sübyanla neler yapacak bakalım..

dengesize verilen cevap ve başka bir dengesizin yorumu :)

ok.gif
Celil1907 - 07.02.2014 11:34

bos.gif

Mesajı Gönderen: muratbey:cLink:0184784

nasil yonetememis‚ sampiyon yapti ya.

Mesaj muratbey tarafından düzenlenmiştir...

Agüero olmasaydı görürdüm ben o şampiyonluğu
smile.gif
Agüero sayesinde 90 dan sonra maçı çevirdiler. 2-1 den 3-2 aldılar.

adamlar kafayı yemiş abi o başlığa yazılana bak cıldırıyorlar :)

ok.gif
stockton - 02.02.2014 22:35
bos.gif

Eller aya‚ biz yaya!

Afferim Aziz Yıldırım‚ afferim!

Yetmedi bize yaşattıkların‚ bir de 10 puandan şampiyonluk ver‚ tam olsun memleket!

Beyler... Biz buna " Yavuz hırsız ev sahibini bastırır" diyoruz...

Ha "Yüzsüzlükte son nokta " da eklenebilir buna...

Ayrıca " İnsanda çatlamışsa haysiyet adlı DAMAR, ne utanma kalır ne de AR" da benim icadım olan bir söz...

çördüklü1907 - 10.02.2013 01:19

bos.gif

Başkanları açlkladı..20 milyon Ğs li akp ye oy verdi diye..Hükümet‚ oy kaybetmemek için her istediklerini verir bunlara...

Beyler... Biz buna " Yavuz hırsız ev sahibini bastırır" diyoruz...

Ha "Yüzsüzlükte son nokta " da eklenebilir buna...

Ayrıca " İnsanda çatlamışsa haysiyet adlı DAMAR, ne utanma kalır ne de AR" da benim icadım olan bir söz...

çördüklü1907 - 10.02.2013 01:19

bos.gif

Başkanları açlkladı..20 milyon Ğs li akp ye oy verdi diye..Hükümet‚ oy kaybetmemek için her istediklerini verir bunlara...

Oha, zaten 25 M taraftarımız olduğunu düşünsek 20M AKPli ile AKP'nin bu ülkede %70-80 görmesi lazımdı.

AKP, Cemaat, Fransız Lobimiz her istediğimizi veriyor yorma kendini sen kuş :D

aziz yıldırım: 1 milyon üyeye doğru gidiyoruz

ahmet hakan: şu an kaç üyeniz var?

aziz yıldırım: 15 bin civarında

adasdada

ok.gif
Lunatic - 22.02.2014 21:06

bos.gif

dert etmeyin ya.

p.tesi yenersek en yakın rakibimizle aramızdaki fark 5´den 6´ya çıkacak.

yani artık 2 maç hakkımız olacak.

o_O:crushed:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt