Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan enstantaneler | Moral depolama başlığı 1

bir angutun hayalleri vol.3 ezik

3071.png

Eto'o, 19. şampiyonluk ve devletten alacakları tazminat beni yardırdı :asd:

Ağladım nan ağladım:asd::asd:

Terim ilk geldiginde 2000 ruhu gibi biseyler sacmalamisti. Isteyen su linkten bakabilir:

Fatih Terim: Galatasaraylılık Ruhu Geri Gelecek

O zaman "iyi de‚ Ulusoy yok ki‚ neden kemik duasina cikiliyor?" diye sormustum kendi kendime.

Cevaplar cok kisa zamanda ortaya cikmaya basladi. Simdi CLye UEFAnin ozel istegiyle davet edilen TS‚ cincona en iyi oyuncusunu 5 seneligine bonservissiz vermisti. Karsiliginda 6S onursuzca yatti 2 maclarinda da. Ayni TS Egemen karsiliginda *JKyi de satin almisti.

Ama hesap baskadir. Su anda Fenerin‚ EsEsin ve Sivasin olmadigi bi ligde cincon 4 degil 14 sene de ardarda sampiyon olur.

Ilk darbe CLye bizi son dakikada sokturmayarak yabancilarin takimdan kacmasini saglamak olmustur. Maalesef butun Brezilyalilarin teker teker kactigina sahit olacagiz. Kalanlar yiyecegimiz -30 puan yuzunden ve lick tv nin playoff sacmaligi nedeniyle senelerce kendilerine gelemeyecekler.

2000 ruhu‚ Turk futbolunun yerlerde surundugu‚ uluslarasi arenada serefli beraberliklerin manset oldugu‚ rusvetin‚ sikenin‚ adam satmanin‚ kacakciligin‚ namussuzlugun kitabinin yazildigi yillarin ruhudur. Ve maalesef bagira bagira geri gelmistir.

Su andan itibaren ne yapilir bilmiyorum ama‚ boyle kahpe bi ortamda Fenerin olmamasi gerektigine inaniyorum. Varsin‚ tarator‚ tupcu‚ hamsiler‚ kendileri calsin‚ kendileri oynasin pisliklerinin icinde..

Güldürdün ... verdim sukunu.:asd::asd::asd:

Böyle bir hukuki skandal tarihte görülmemistir.

Suc sabit değilken yaptırım uygulanıyor.

UEFA denen mafya organizasyonu aleyhine gösteri yapılması büyük ses getirecektir.

Isvicre´de ve komşu ülkelerde büyük bir kitleye sahibiz.

UEFA merkezinin oldugu Cenevre´ye binlerce taraftarımız akabilir.

Böylece CAS basvurusu icin saglam kamuoyu olusturmus oluruz.

Biz Fenerbahce´yiz ve farklıyız.

Tarihte kimsenin yapmadigi baskaldiriyi yapma vakti gelmistir.

Beyler...

Cenevre'yi yakıcaklar...:asd:

Konvoylarla Cenevre ye gidelim Platini yi alalım Panpa!!!

Bazen bunlar harbiden insan mı diye kendime soruyorum sonra yok evet insan olmadıkları aklıma geliyor :D

Heyecan yok Cenevre'de lunapark açılmış :D

Abi yok böyle birşey bu fenerlilerde yok mu adam gibi yorum yapan ya :D Gece gece iyi güldüm :D

ya bunlar hakkikattenn ergenlik çağı çocukları çoğu yarım akıllı,hatta şişme aziz yıldırım isteyenler var feneriumdan evinde saklıcakmış şişme azizi:D

Bu angutların kafasının ne şekilde bu kadar güzel olduğunu anladığım gün, hayatın benim için daha anlamlı hale geldiği gün olacaktır.

antuya bi gireyim dedim,''kendi ligimizi kuralım'' başlıklı topağı görünce bilgisayarın fişini çektim.

Ekli dosyalar

• Untitled.webp
    Untitled.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 252
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt