Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler | Moral Depolama Başlığı 1

Fenerbahçe şehitleri gercekten komik olmuş :)

fransiz kulübü galatasaraya kimse birsey yapamaz

uefada lobileri cok güclü

türkiyede devlet medya tff arkalarinda

6s sampiyonluklari bir arastirilsa 10 gecmez en az 7 sampiyonlugu hileli

ama türkiyede gercekleri arastirabilecek güc öyle insanlar devlet yok

kötünün yanina daima kar kaliyor düzen böyle

olm adamlar ne içiyor merak ediyorum. Sanki hakkında 500 sayfa iddaaname olan takım biziz a...

28gyw5l.png

ibret alın beyler

[TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

GS cemaatle yakın ilişkileri olan lobicilik konusunda lise kaynaklı kuvvetli bir kurum..Cemaatle neden yakınlar o konuda tam bir kanıya varamadım ancak 90 ortalarından sonra önlenemez yükselişlerinde..Hakan Şükür‚Ünsal ismini çoğaltabileceğimiz abilerin rolü büyük..

Haber doğru olsa daha GS´ye kimse bir şey yap-a-maz Fenerli olan başbakan bile stadın kralını tam anlamıyla peşkeş çekmedi mi onlara..işte güç budur..bizim gücümüz halktan geliyor uzun vadede daha değerli ancak güç zalim de ve zalim gözünü kırpmadan eziyor..Eskiden faili meçhuller vardı şimdi özel yetkili mahkemler medyadaki maşalarla kurulan psikolojik harp ve ´mundarlama´ çok kolay..Arıboğan Soros´un üniversitesi mütevelli heyetinde..bahsedilene göre iddanamede bir çok yerde adı geçmesine karşın ifadeye bile çağrılmadı...MAA başkan ama asıl 1 numara o yıllardır kimler geldi kimler geçti ama o bir şekilde hep vardı..

Bu başımıza gelen temiz futbol terasi ..o yüzden gaza gelmeyelim arkadaşlar Deniz Feneri nasıl aut olduysa GS´ye hiç bir şey olmaz..Çok değil 3 gün önce ki Manisa maçı öncesi yapılan transfer görüşmeleri basına ´GS´den Yiğit hamleler´ adı altında servis edildi..mazallah aynı işi biz yapsaydık anamızı ağlatırlardı [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ibret alın beyler

yarısına kadar okudum beynim sulandı.kalp ritmim yükseldi,göz tansiyonu oldum.bunları oraya üye bizimkiler yazıyodur la dalga amaçlı.bukadar olmaz yani.bunlarda normal insan.yani oyle..yani öyle değil mi?

Antu'da ortak nick kullanmak isteyen? Bir iki laf sokmak istiyorum.

O leblebi beyinli çok büyük ihtimalle forumda 2 ayrı isimle takılıyodu, iki farkı profil çizmeye çalışmış, kendine cevap yazarken hesabını değiştirdi sanmış ama sonuç ortada, beyni yetmemiş gizli kapaklı iş yapmaya, foyası meydana çıkmış...:asd:

Aynen renktaş

:yenieek:

" Pişmanlık duyarak itirafta bulunan bir futbol organizatörü olan Marjio Cvtrak´ın ifadesinde "Avrupa Kupalarında en az 200 maçta şike yapıldı ve bunlardan biri Galatasaray-Bellinzona UEFA Kupası 1.tur karşılaşmasıdır" dediği öğrenildi. "

Biraz sallama haber olmuş bence ‚ 200 maçta şike vardı demiş olabilir .

Ama araya neden gsyi karıştırsın ki .

İnşallah doğrudur !!!

olayın farkında aslında ama genede bi ümit diyo işte

1.13 teki penaltıyı da şike yüzünden vermemişler o zaman ...

gerçekten angut diyoruz ya boşuna demiyoruz bunlara

Video: Bellinzona: 3 - Galatasaray: 4 (Geniş Özet) - Timsah.com

1.55 te ofsayt ile alakası yok NET gol pozisyonumuz çalınmış. Hem iddaa da Galatasaray şike yaptı diye geçmiyor ki o antu lu salaklar kendi kendilerine gelin güvey niye oluyorlar maçta şike yapılmış deniyor Bellinzona da yapmış olabilir yani

o konunun en son mesajında şöyle demiş ama bir eksik ile;

qweqwe.png

1.55 te ofsayt ile alakası yok NET gol pozisyonumuz çalınmış. Hem iddaa da Galatasaray şike yaptı diye geçmiyor ki o antu lu salaklar kendi kendilerine gelin güvey niye oluyorlar maçta şike yapılmış deniyor Bellinzona da yapmış olabilir yani

UEFA da lobi güçlü, Türkiye'de Devlet TFF arkalarında lafına koptum;

UEFA asbaşkanı: Şenes Erzik ( FB 'li )

Başbakan : T.Erdoğan ( FB 'li )

TFF başkanı : MAA ( FB 'li )

Görüldüğü gibi herkes Galatasaray destekçisi... Vışşş ...

Hakket bunlar bence direkt tineri içip, tütünü yutuyorlar... Acılarını ancak öyle dindirebiliyorlar...

olm adamlar ne içiyor merak ediyorum. Sanki hakkında 500 sayfa iddaaname olan takım biziz a...

fransiz kulübü galatasaraya kimse birsey yapamaz

uefada lobileri cok güclü

türkiyede devlet medya tff arkalarinda

6s sampiyonluklari bir arastirilsa 10 gecmez en az 7 sampiyonlugu hileli

ama türkiyede gercekleri arastirabilecek güc öyle insanlar devlet yok

kötünün yanina daima kar kaliyor düzen böyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt