Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

529695777.jpg

anaa yazık valla bunu yazan adama. Beyne oksijen gitmeyince iyi olmuyor işte.

ne kadar sevmediğim insanlar topluluğu da yurdumun insanları sonuçta. allah yardımcıları olsun durumları hiç de iç açıcı değil, şu an yaşadıkları ingilizce olarak brain pussimization dedikleri olay. bu angutlar için fener din, azizde şu an peygamber sıfatında. dünyaya hep o pencereden bakmaya çalışıyorlar.

biri demiş ya 3penaltı 2 kırmızı diye ulan ne guldum hee az söylemiş biraz daa abartsaydı 9 kırmızı 8 penaltı verilmedi falan deseymiş ulan emre belözoglu ble sag ayagıyla gol attı gençlerbirligi kalecisi yuzunden bu kadar acık sike olurmu

bizim forumu da gözetleyip böyle print screen alanlar vardır kesin,komik buluyorum ben bu olayı:)

ee şimdi biz de mi salak oluyoruz anlamadım açıkçası:)

anlamadım hocam,twitter kullanmıyorum da:)

hocam salaklık onlara has bir durum. Bizim yazdıklarımızı da yayınlıyorlarsa onları da anlayamadıkları içindir. Ben sanmıyorum burdan öyle print screen yapıpta yayınlanacak kadar komik yorumlar. Daha önceki sayfalara bir bak istersen. Adam kendi yaptığı yorum için bir ton laf sayıyor. Kendi kendine gider yapan insan var.

hocam salaklık onlara has bir durum. Bizim yazdıklarımızı da yayınlıyorlarsa onları da anlayamadıkları içindir. Ben sanmıyorum burdan öyle print screen yapıpta yayınlanacak kadar komik yorumlar. Daha önceki sayfalara bir bak istersen. Adam kendi yaptığı yorum için bir ton laf sayıyor. Kendi kendine gider yapan insan var.

evet 1-2 sayfa okudum gerçekten içlerinde çok komikleri de var:D

ama bence bana kalırsa illaki bu forumda da böyle yorumlar vardır,bu olağan birşey,fanatiklik gözümüzü kör ediyor kimi zaman..

sonuçta salak dediğin insanlarda bu ülkede yaşayan kimisi akraban kimisi dostun olan insanlar yani diyeceğim o ki ,bu kadar fanatik olmayalım yada gözümüz dönmesin:)

ama bence bana kalırsa illaki bu forumda da böyle yorumlar vardır,bu olağan birşey,fanatiklik gözümüzü kör ediyor kimi zaman..

sonuçta salak dediğin insanlarda bu ülkede yaşayan kimisi akraban kimisi dostun olan insanlar yani diyeceğim o ki ,bu kadar fanatik olmayalım yada gözümüz dönmesin:)

:confused:

Hocam akrabamda olsa feneri bukadar fanatik şekilde tutanların, bu yazıları yazanların akıllarından şüphe ederim :) Zaten aklı başında birinin fenerle niye bu kadar yakından ilişkisi olsun ki? :)

Minik kuş.

bir insan fenerli oldugunu bukadar belli eder. bir aykutu över bir buse terime haksız der. bu topicide komik bulur:) kendini akıllı sananlar var gülüyorum.

Hemen kuş diye suçlamayın. Daha yeni üye ve buranın biraz olsun eğlenmek için takıldığımız bir başlık olduğundan haberi olmayabilir. Benim bir yorumum için kuş deseniz çok kızardım size :)

Hemen kuş diye suçlamayın. Daha yeni üye ve buranın biraz olsun eğlenmek için takıldığımız bir başlık olduğundan haberi olmayabilir. Benim bir yorumum için kuş deseniz çok kızardım size :)

yok levent abi diger topiclerine bak anlarsın. biraz bizden yana yazmış sonra hep sallamış:)

aç bırakmayın kuşları atın biraz yemlensinler yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt