Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

tamam kardeşlerim ben kuşum:)

ne diyorsanız diyin dün üye oldum,maçlara giden birisiyim,yazdığımda ne var onu da anlamadım,haklısınız

üzüldüm ne diyim

evet 1-2 sayfa okudum gerçekten içlerinde çok komikleri de var:D

ama bence bana kalırsa illaki bu forumda da böyle yorumlar vardır,bu olağan birşey,fanatiklik gözümüzü kör ediyor kimi zaman..

sonuçta salak dediğin insanlarda bu ülkede yaşayan kimisi akraban kimisi dostun olan insanlar yani diyeceğim o ki ,bu kadar fanatik olmayalım yada gözümüz dönmesin:)

Olmaz mı? Bak mesela bu yorumu yazdığın için bile saçma sapan yakıştırmalara maruz kalıyorsun.Hayır senin baban,abin değilse dayın,amcan Fenerli.Yada o yorumları yapanların aynı şekilde abisi,amcası vs. Galatasaraylı.Fanatiklik ayrı şey,aklı başındalık ayrı şey.Neyse konu uzamasın daha."Fenerlilerin hepsi malllll xD"

Bu konuyu tüm içeriği ile kitaplaştıran olursa almaya hemen hazırım. :) Hatta 4-5 tane alırım ki Fenerli arkadaşlarıma hediye ederim.

Beyler. :(

danmektupsayfa8.png

Benim de bir anım var bu antuyla. Rijkaard'ın ikinci sezonuydu sanırım. Atletico Madrid Arda'ya teklif yapmış yönetim de internet sitesinden yayınlamıştı. Millet gerçek mi değil mi olmaz bilmem ne diye konuşunca canım sıkıldı "Arkadaşlar hepinizden özür dilerim, bu arkadaşlarla yaptığımız bir şakaydı, o maili biz gönderdik işin buraya varacağını tahmin etmedik" falan yazdım tabii daha süslü ve uzun şekilde. Tatildeydim 2-3 gün girmedim. Sonra denk geldi bir yerde açtım siteyi olay olmuş. Antuda bir başlık sayfalarca tartışmışlar:D yorumlar falan bomba zaten. Bir iki tane uyduruk internet sitesinde gördüm ekşide de paylaşmışlar:D Onları bulamam sonra utançtan sildiler çünkü hepsini. Yazdım doğrusunu çünkü. İsmim falan da vardı hocular ismimle beraber caps almışlar sağolsun forumdan arkadaşlar koruma sağlamışlardı bana ey gidi günler...

angut olmak nasil bi sey acaba? kendimi bi an onlarin yerine koydum, tuylerim diken diken oldu..

Arkadaslar, ancak adam yazdiklarinda hakli. Benim bildigim Fenerbahce taraftari 50-60 lira bile verip,alir sisme Azizi. :D

Para yapar.

66 mesajı var bizden biri olabilir bu. :D İsmide damardan yazmıs zaten, şüpheyi azaltmak için. :D

Şişme Aziz iyi fikir, evde bakar bakar tatmin olurlar. :D

o forum zaten 3 temmuzdan sonra kuruldu 7-8 temmuz gibi.adam da 10 temmuzda kayıt olmus.66 mesajı olması normal.yeni yazılan bir şey değil çünkü o.:asd:

bu arada bugün gssözlükle 12 numaranın halı saha maçı vardı girelim sözlüğe bakalım neler olmuş.:asd:

o forum zaten 3 temmuzdan sonra kuruldu 7-8 temmuz gibi.adam da 10 temmuzda kayıt olmus.66 mesajı olması normal.yeni yazılan bir şey değil çünkü o.:asd:

bu arada bugün gssözlükle 12 numaranın halı saha maçı vardı girelim sözlüğe bakalım neler olmuş.:asd:

Antu değil mi forum, antu daha eski diye biliyorum.

Hahahaha Bunun üzerine tanımam :D

Bu resmi yayınlayan arkadaşa teşekkür ediyorum (tekrar güncelleme gereği duydum). Aklıma geldikçe hala gülüyorum... hahahaha

28gyw5l.png

Bir de M.Topuz transfer olunca açtıkları başlık vardı. O da efsane :D

Bu resmi yayınlayan arkadaşa teşekkür ediyorum (tekrar güncelleme gereği duydum). Aklıma geldikçe hala gülüyorum... hahahaha

28gyw5l.png

haha süper bu. :asd:

uefayla anlaşma yaparken ''Masadan en az şunlarla kalkmalıyız:

1. TFF´nin ödeyeceği 45-100 milyon € arası pazarlıkla ulaşılacak bir tazminat. (maddi + manevi)

2. UEFA son 5 sezon takım puanı hesaplanırken 2011-2012 sezonu yokmuş gibi kabul etmek. Onun yerine 6 sezon önceki puanlar dahil edilmeli.

3. Şampiyonlar ligine direk katılma jokeri. Direk katılma hakkı elde edemediğimiz ilk sezon bu jokerle otomatik girebilmeliyiz.

4. Hem UEFA hem TFF´nin tüm medya kanallarında yayınlanacak resmi özür bildirisi.''

bunu gördüm arkadaş böyle biri var.var yani.belki insan değil tek hücreli bişi bi amip falan ama olsun var yani.insansa bile büyük ihtimal 9-9.5 yaşında falan öyle tahmin ediyorum.tamam utanma arlanma yok kabul.şereften bi habersin o da kabul.400 sayfayı hiç okumadın olabilir.öne çıkan başlıkları da dikkate almadın tamam.mesela manisada kahe isimli inşaat işçisi olduğunu düşünüyosun ok olabilir mallıkta sınır yok ne bilim ibrahim akının itirafı telefon kayıtları falan da yalan ona da tamam.ama be beyinsiz yaratık sende hiç mi vicdan yok lan :D hiç mi acımıyosun uefaya.

1. TFF´nin ödeyeceği 45-100 milyon € arası pazarlıkla ulaşılacak bir tazminat. (maddi + manevi)

2. UEFA son 5 sezon takım puanı hesaplanırken 2011-2012 sezonu yokmuş gibi kabul etmek. Onun yerine 6 sezon önceki puanlar dahil edilmeli.

3. Şampiyonlar ligine direk katılma jokeri. Direk katılma hakkı elde edemediğimiz ilk sezon bu jokerle otomatik girebilmeliyiz.

4. Hem UEFA hem TFF´nin tüm medya kanallarında yayınlanacak resmi özür bildirisi.''

bunu gördüm arkadaş böyle biri var.var yani.belki insan değil tek hücreli bişi bi amip falan ama olsun var yani.insansa bile büyük ihtimal 9-9.5 yaşında falan öyle tahmin ediyorum.tamam utanma arlanma yok kabul.şereften bi habersin o da kabul.400 sayfayı hiç okumadın olabilir.öne çıkan başlıkları da dikkate almadın tamam.mesela manisada kahe isimli inşaat işçisi olduğunu düşünüyosun ok olabilir mallıkta sınır yok ne bilim ibrahim akının itirafı telefon kayıtları falan da yalan ona da tamam.ama be beyinsiz yaratık sende hiç mi vicdan yok lan :D hiç mi acımıyosun uefaya.

uefa üstüne birde nikah bassında tam olsun

28gyw5l.png

ben yayınlamıştım :asd:

oldu bir de Şampiyonlar Ligi kupasından versinler bir tane müzenize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt