Cevap: Antu'dan Enstantaneler
adamlar sonunda Galatasaray için şike yaptık deme noktasına geldiler

beyler çok mu üzerlerine gittik ben harbiden acımaya başladım bunlara...olum yazık lan.adamlar paranoyak oldu...bunların 100 ünü psikiyatriste götür 90 ı gömleği tersten giyer emin olun

biri de çıkıp demiyo ki aga 'madem gs ye şampiyonluk verecektik ts maçında niye kıçımızı yırttık?'
aslında benim bu konudaki şahsi fikrim şöyle: evet biz maçı çok önce kazandık yıllardır kadıköy maçlarından önce ortamı gerip
futbol dışı olaylarla konsantrasyon dağıtıp maçı gergin götürüp hakemi baskı altına alarak kazandınız ama bu maçta onu
yapmadınız sebebi de çok açık tarafsız bir futbol seyircisinin bu maç için tahmini Galatasaray ın maçı en az 3 farklı kazanacağı
yönündeydi.bu gerçeği siz de biliyor ve g.t olmamak için koyucaz edicez ezicez falan diyemeyip maç sonrası durum için hazırlık
yapıyodunuz...twitter gibi uçsuz bucaksız her türlü insanın olduğu yerde biz kadıköyde koyucaz o kupa orda kalkacak derken
siz bir kaç komik başlıkla tutunmaya çalştnız sessiz kaldınız korktunuz...bizim yönetimimiz 'kupa kadıköyde verilsin derken sizin
yönetminiz kadıköyde verilmesin diyerek takımlarına olan güvenlerini açık açık ortaya koydular

kısacası evet biz o maçı
maçtan çok önce kazandık...hatta şöyle bir sitemim var takımıma fenerlileri umutlandırdı.onlar bile böyle bir futbol beklemiyodu
bizden.çok kötü oynadık haklısınız ama ölümüz yetti..ben maçın ilk yarı kopacağını düşünüyodum...neyse gol atmadan da koyulabiliyomuş...kadıköyde galibiyet başka zaman artık...hepsinin tadını çıkara çıkara