Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

"Fenerli olmayan cami imaminin arkasinda namaz kilmam bundan sonra!"

yavrum fenerli olmayan imamın arkasında namaz kılma o problem değilde öldükten sonra fenerli olmayan imam bi tarafına pamuğu tıkarsa nolucak :D :D

6 mac seyircisiz herkesi 1-0 yenip (son dakka golleri ile) yedinci maci cinconla 7 kasim da oynayip 7- 0 alalim.

[

Düşmanlığım Öyle Arttı... Öyle Arttı.. Bu kutuplaşma.. Nefret.. kin.. Ölene Kadar Bitmez..

Malın biri Fb'li olanlar ile olmayanların farkını "Aynı tanrının çocukları değiliz..." diye özetlemiş. Bu bebe hangi Tanrı'nın çocuğu acaba? :))

Benzer şeyleri bana okumuş, eğitimli, koca adam olmuş arkadaşlarım bile diyor.

ADamları düşürmeye çalışıyoruz ya, bu kin nefret konusu bitecek gibi değil. Artarak devam eder korkarım ki.

--------

Hani 3 Temmuza bağlıyorlar ve herkes Fenerbahçenin üstüne çok geliyor diyorlarya...

İyide bu mesajın tarihi 2010...

Yani adamların kini 3 temmuzdan falan değil...

Ben 41 yaşındayım. Bir çok FB li arkadaşım ve GS li arkadaşım oldu...

GSaraylı arkadaşlarımın en çok % 20 sinden ( Fener yunan takımıyla oynasa yunan takımını tutarım ) diye duyarken Fenerlilerde bu oran % 99...

Yanlış anlamayın 3 temmuzdan beri değil. Ahmet Kolkoparan Tarihi boyunca :D

Bu yüzden ezik lafının bu kadar yakıştığı bir başka kainat camiası yok...

Düşmanlığım Öyle Arttı... Öyle Arttı.. Bu kutuplaşma.. Nefret.. kin.. Ölene Kadar Bitmez..

Malın biri Fb'li olanlar ile olmayanların farkını "Aynı tanrının çocukları değiliz..." diye özetlemiş. Bu bebe hangi Tanrı'nın çocuğu acaba? :))

nederlander rumuzlu üyeden alıntı:

"Konuyu açan arkadaş bana tercüman oldu.Arkadaşlar süreci başından alıyorum Cas´dan davayı çektik neden???? Bize vaadler mi verildi.Bence verildi.Bakın Volkan metrise gittiğinde basın açıklamasında ne dedi 2 kupayı başkanımıza getireceğiz dedi.Sesindeki kararlılık hala kulağımda.6s maçından 2 gün önce 6s şampiyon olursa tebrik ederiz diyor.Sözün özü şu maçı cincona verdik kimse bana alex topuz gökhanın sakatlığından bahsetmesin 3 gün sonra bu adamların nasıl oynadığını gördük.Kupayı da bize verdiler.Soruyorum size bursa maçının bu kadar kolay geçeceğini hangimiz tahmin ederdik.Bursanın pozisyonu yok.Anlaşmalar tamam.Cincon şampiyon oldu biz kupayı aldık lig tv olayı final maçına getirdi para bastı. lig 6s nin deyişiyle temizlendi.Şunada eminim bize de bunun bedeli de maddi olarak ödendi.Uefadan bize ceza gelmeyeceğine o kadar eminim."

Eyvah eyvah! Dalga geçeceğimize fenerli kardeşlerimi kurtarmaya çalışalım:pAdamlar da psikoloji kalmamış.:D

"Konuyu açan arkadaş bana tercüman oldu.Arkadaşlar süreci başından alıyorum Cas´dan davayı çektik neden???? Bize vaadler mi verildi.Bence verildi.Bakın Volkan metrise gittiğinde basın açıklamasında ne dedi 2 kupayı başkanımıza getireceğiz dedi.Sesindeki kararlılık hala kulağımda.6s maçından 2 gün önce 6s şampiyon olursa tebrik ederiz diyor.Sözün özü şu maçı cincona verdik kimse bana alex topuz gökhanın sakatlığından bahsetmesin 3 gün sonra bu adamların nasıl oynadığını gördük.Kupayı da bize verdiler.Soruyorum size bursa maçının bu kadar kolay geçeceğini hangimiz tahmin ederdik.Bursanın pozisyonu yok.Anlaşmalar tamam.Cincon şampiyon oldu biz kupayı aldık lig tv olayı final maçına getirdi para bastı. lig 6s nin deyişiyle temizlendi.Şunada eminim bize de bunun bedeli de maddi olarak ödendi.Uefadan bize ceza gelmeyeceğine o kadar eminim."

Eyvah eyvah! Dalga geçeceğimize fenerli kardeşlerimi kurtarmaya çalışalım:pAdamlar da psikoloji kalmamış.:D

bunlarda harbi onur gurur denen bisey arkadas yazık

Adamlar bir hayat kadini gibi bize kendilerini sattiklarini ima ediyor :asd:

Vay kibirli, vay zavalli fenerbahce"miz" vaayy

Hahahaha

Bunlar süper senaryo yazıyorlar...İşin garibi yazıkları senaryoya kendileri de inanıyorlar. :D

Volkan bize maçı satmış:yenieek:.Biz şike yaparsak öyle ibbyi, es esii sivası ve bilimum anadolu takımlarını değil feneri satın alırız.:asd:

Nedense, "Cas'dan davayı çektik neden.." cümlesinden sonra ki ardarda sıralanmış 4 tane soru işaretine bakıp bakıp gülüyorum

sarilaci1899 üyeden alıntı;

"Ben konuyu acan arkadasa katiliyorum‚ ise soyle bakalim bir de.

1- Fenerbahce neden en onemli silahlarini yedekte tuttu cumartesi gunu?

2- Bursaspor son 3 aydaki neden en kotu oyununu oynadi?

Ben de inanmiyordum‚ ama bazi arkadaslarim bunu soyluyorlardi‚ hadi gidin diyordum isinize. Ama Bursa´nin oyununu gorunce ben de inanmaya basladim.

Bir sekilde bir isler dondu‚ lig gsnin kupa FB´nin seklinde. "

Ama haksızlık etmiyelim bu arklara bazı fenerliler mantıklı davranıp Bursa ile Gs nin kadrosu bir mi diye cevap yazıyorlar.

Antulular da oy kullansın;

Portalımızda şu anket mevcut;

UEFA 'nın, Fenerbahçe 'ye vereceği en ağır ceza ne olur?

Küme düşme,

Avrupa Kupasından men,

Puan silme,

Ceza vermez,

adamlar sonunda Galatasaray için şike yaptık deme noktasına geldiler :D beyler çok mu üzerlerine gittik ben harbiden acımaya başladım bunlara...olum yazık lan.adamlar paranoyak oldu...bunların 100 ünü psikiyatriste götür 90 ı gömleği tersten giyer emin olun :D biri de çıkıp demiyo ki aga 'madem gs ye şampiyonluk verecektik ts maçında niye kıçımızı yırttık?' :D

aslında benim bu konudaki şahsi fikrim şöyle: evet biz maçı çok önce kazandık yıllardır kadıköy maçlarından önce ortamı gerip

futbol dışı olaylarla konsantrasyon dağıtıp maçı gergin götürüp hakemi baskı altına alarak kazandınız ama bu maçta onu

yapmadınız sebebi de çok açık tarafsız bir futbol seyircisinin bu maç için tahmini Galatasaray ın maçı en az 3 farklı kazanacağı

yönündeydi.bu gerçeği siz de biliyor ve g.t olmamak için koyucaz edicez ezicez falan diyemeyip maç sonrası durum için hazırlık

yapıyodunuz...twitter gibi uçsuz bucaksız her türlü insanın olduğu yerde biz kadıköyde koyucaz o kupa orda kalkacak derken

siz bir kaç komik başlıkla tutunmaya çalştnız sessiz kaldınız korktunuz...bizim yönetimimiz 'kupa kadıköyde verilsin derken sizin

yönetminiz kadıköyde verilmesin diyerek takımlarına olan güvenlerini açık açık ortaya koydular :D kısacası evet biz o maçı

maçtan çok önce kazandık...hatta şöyle bir sitemim var takımıma fenerlileri umutlandırdı.onlar bile böyle bir futbol beklemiyodu

bizden.çok kötü oynadık haklısınız ama ölümüz yetti..ben maçın ilk yarı kopacağını düşünüyodum...neyse gol atmadan da koyulabiliyomuş...kadıköyde galibiyet başka zaman artık...hepsinin tadını çıkara çıkara :D

PeaceoMind - 18.05.2012 09:42

7 yılda kaç kere final oynamışlar? Sanırım Türkiye kupasında hiç finalleri yok son 7 yılda:D

ULAN BİZ FİNALE cıkarsak zaten o kupayı alırız kamil. 10 kere finale cıkıp 1 kere almadık cok şükür.

internette fenerli birinin yorumu: Galatasaray kadıköyden alabileceği en iyi sonucu aldı beraberliği

karşı cevap: evet şampiyonluk kupasını kaldırarak en iyi sonucu aldık

o kupanın kadıköyde kaldırıldığını görebilen oldu mu ki zaten

karanlık bir yerde kupa kaldırdılar ne bilelim oranın stad helası olmadığını ne bilelim oranın florya tesisleri olmadığını.

medya gs sahada kupasını kaldırdı diyor karanlık hiçbişey görünmüyor

:D

link versene la harbi bunu demişlerse nirvanaya ulaşmışlardır. agır mal bunlar.

PeaceoMind - 18.05.2012 09:42

7 yılda kaç kere final oynamışlar? Sanırım Türkiye kupasında hiç finalleri yok son 7 yılda:D

ULAN BİZ FİNALE cıkarsak zaten o kupayı alırız kamil. 10 kere finale cıkıp 1 kere almadık cok şükür.

o kupayı 14 kere almışız zaten acelemiz yok 15. almaya bizden sonra en fazla kazanan bjk nin kupa sayısı 9 aradaki fark 5

Daima son gülen iyi güler.

Ama Kazım´ı hakkaten konuşturmalı. Resmen gündem dışı bırakıldı adam. Fatih Terim´in en son göndereceği isimdir kendisi. Geçen seneki ts-gs maçında birşeyler olduğu çok belli.

:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt