Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

Heriflere 15 gün içinde uefa .Hala s.ligi mı uefa avrupa liginde finalmi diye tartışıyorlar.Yani bunların yaşlısı genci hepsi su katılmamış gerizekalı.Ama doğruya doğru bunların yorumlarını okumak kötü geçen günümü bile unutturuyor o kadar komikler:D

pks1907

Şimdiden Anlaşalım: Şampiyonlar Liginde bir üst tur mu Avrupa Liginde Finaller mi?

Uefa hızla prestij kaybeden bir kupa..Zaten kazanan takımlara bakarsanız uzun yıllardır dogru duzgun final bile yok...Shaktar‚W.Bremen.Rangers‚Zenit‚A.madrid‚A.Bilabao‚Porto...gibi gibi..

Ulan salak o saydığın takımlar içerde dışarda 5 lik yapar seni.:D:D

aslında buna benzer bir konuyu bende açmak istiyordum.

bana öyle geliyorki cas davasındaki anlaşma gereği 6s maçını verdik.

herzaman bu konuşulmadımı 6s sus payı olarak şampiyonluk verilecek diye ve öylede oldu daha sonra ne uefa nede başka birses çıkmadı ne hikmetse.

nihat özdemir gururu varsa çıkar kongrede bu cas davasını açıklığa kavuşdurur artık

yenemedık demıyorlar sattık diyorlar ya olamaz boyle bişey :D

6fb4z.png

tarih: 12 mayıs, bir kuş'un ciyaklaması ve güzel bir cevap :D

aslında buna benzer bir konuyu bende açmak istiyordum.

bana öyle geliyorki cas davasındaki anlaşma gereği 6s maçını verdik.

herzaman bu konuşulmadımı 6s sus payı olarak şampiyonluk verilecek diye ve öylede oldu daha sonra ne uefa nede başka birses çıkmadı ne hikmetse.

nihat özdemir gururu varsa çıkar kongrede bu cas davasını açıklığa kavuşdurur artık

yenemedık demıyorlar sattık diyorlar ya olamaz boyle bişey :D

onlara maç almak maç satmak normal geliyor sadece değişik ifade ediyorlar.

cas davasını çektikleri için maçı bize vermişler :asd:

insanın beyni hiç mi çalışmaz

hem cas davasını çekmek bir dezavantaj

şampiyonluğu bırakmak da dezavantaj

bu nasıl anlaşmadır :asd:

23.05.2012 10:12 Çarşamba #3

CanGiray

Fenerbahçe Melo ve Krassici resmen istedi

Dövmek için alıyoruzdur

Futbolunu beğenmiyorum‚ karakterini yazmaya gerek bile görmüyorum.

23.05.2012 10:15 Çarşamba #6

koyu bilal

kesinlikle Aykut hocanın böyle bir oyuncuyu isteyeceğini hiç zannetmiyorum bizim takımda böyle karaktersiz oyuncular asla olmadı bundan sonrada olmayacak hele Aykut hoca varken bu kulübün kapısından asla giremezler.

Bunlar insansa ben insanlıktan vazgeçiyorum:Z3:

Melo karaktersizde siz istemiyorsunuz. Emre topuZ volki gg alex Bekir ne lan o zaman.

Buz gibi gol sayılmadığına göre‚ maç sonu itibariyle galip gelemezsek‚ kural ihlalinden dolayı maç iptal olur mu dersiniz?

ne olur biri gool yazsın

buda bizim maçtan bır enstantane :D

allah var alex emreyle bır tutulmaz mac ıcınde ufak çirkeflikler var ama normaldir oda mazlumu oynayacak değil ya sahada :)

Ujfa Transferinden sonra;

emenike bunu Gs ye geldiğine pişman edecek.

enayiler seviniyorlar ama adam ülkemize tatile gelmiş.Saçı sakalı salışından belli

Servet ve Ujfalusi´den oluşacak ağır defansa Emenike ve Niangla toplu tecavüz girişimi yaparız

aman bu öküz bizimkileri sakatlamasın da başka türlü yakalayamaz zaten emenikeyi niangı.

Çok kötü bir durum ya allah kimseye göstermesin :( Kim derdi ki o saçlı sakallı göbekli tatile gelmiş adamın kaptanlık yaptığı takım Kadıköy'de 55 bin FB'li önünde şampiyon olacak... Bu saçlı sakallı göbekli adam orada kupa kaldıracak...

Emenike ve Niang'a karşı Ujfa'nın hiçbirşey yapamaz demişler offf çok üzüldüm adamlara ya düşünsenize 1 ay sonra başlarına geleceklerden haberleri yok :(:(

CanGiray

Dövmek için alıyoruzdur

koyu bilal

kesinlikle Aykut hocanın böyle bir oyuncuyu isteyeceğini hiç zannetmiyorum bizim takımda böyle karaktersiz oyuncular asla olmadı bundan sonrada olmayacak hele Aykut hoca varken bu kulübün kapısından asla giremezler.

bunlar harbiden balileri çekip çekip foruma giriyorlar hee.

CanGiray

Dövmek için alıyoruzdur

koyu bilal

Lan sizin takımda karakterli oyuncu var mı :asd:

-------

Adamlar acayip ileri görüşlü hayran kaldım... Gerçekten yapamadılar...

Çünki karşılarında hiç bir zaman ne Emenike ne de Niang oldu...

Angutluk gerçekten zor zanaat...

Ujfa Transferinden sonra;

Çok kötü bir durum ya allah kimseye göstermesin :( Kim derdi ki o saçlı sakallı göbekli tatile gelmiş adamın kaptanlık yaptığı takım Kadıköy'de 55 bin FB'li önünde şampiyon olacak... Bu saçlı sakallı göbekli adam orada kupa kaldıracak...

Emenike ve Niang'a karşı Ujfa'nın hiçbirşey yapamaz demişler offf çok üzüldüm adamlara ya düşünsenize 1 ay sonra başlarına geleceklerden haberleri yok :(:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt