Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

iyi ki yenildik. sonra fena gaza gelip uefayı aldık :D

Seviyoruz seni Mesut reis

ya öyle işte bir anda ufak açıını yakalamasınlar zıplıyorlar hepsi bir anda. daha 2 dakika önce ölü gibiydi forum bir hata yaptık hepsi aynı anda link vermeye başladı alt alta sanki ellerinin altında hazır hepsi o an gs-chelsea maçını izliyor

ya öyle işte reis iki dakika açığını yakalamasınlar hemen zıplıyorlar forum ölü gibiydi bir anda herkes link vermeye başladı :D sanki hepsi hazır e

Bence böyle olmasının sebebi çok iddialı konuşman ve diğer kişilerin söylediğini kabul etmemen; mecburen ispatlamak için insanlar link verdi... :) Ben de link verdim ama buna zıplamak demek hoş değil...

ya öyle işte bir anda ufak açıını yakalamasınlar zıplıyorlar hepsi bir anda. daha 2 dakika önce ölü gibiydi forum bir hata yaptık hepsi aynı anda link vermeye başladı alt alta sanki ellerinin altında hazır hepsi o an gs-chelsea maçını izliyor

Mesut uyanık-sıçramak filan,oruç oruç ters bişi yazmak istemiyorum.Sadece biraz büyüde gel hemi.

Öyle olur arada karışıklıklar Mesut,normaldir ,gün geliyor neleri karıştırmıyoruz.

Evet CL'de kendi sahamızda yenildik;sonrasında devam eden UEFA serüvenimizde ise namağlup şampiyon olduk,işin asıl güzel tarafı burası; bu her takımın başarabileceği bir hadise değil.

Bence böyle olmasının sebebi çok iddialı konuşman ve diğer kişilerin söylediğini kabul etmemen; mecburen ispatlamak için insanlar link verdi... :) Ben de link verdim ama buna zıplamak demek hoş değil...

ya arkadaş sende ne kadar naziksin. zıpladı atladı girdi.. vs.vs. takılıyoruz işte şunun şurasında ne bu mesafe :D

bak işte sende ciddiye almışsın illa mesafemi koyalım araya arkadaş

Öyle olur arada karışıklıklar Mesut,normaldir ,gün geliyor neleri karıştırmıyoruz.

Evet CL'de kendi sahamızda yenildik;sonrasında devam eden UEFA serüvenimizde ise namağlup şampiyon olduk,işin asıl güzel tarafı burası; bu her takımın başarabileceği bir hadise değil.

Bence o donem krizler vardi turkiyede yoksa biz evimizde 5 tane yedigimiz sezon Uefa yi nasil aliriz.. Ayarlanmis hersey :D

Kısaca, biz gerizekalı fenerden bile 6 yedik, ve hala o günü kutluyorlar; Chealse'den 5 yemişiz çok mu... Adını bile yazamadığım sigma olumuc takımından 7 yiyenlerin konuşması ilginç...

Antu'da uyeligi olan ve paylasmak isteyen yada bana bir hesap acabilecek olan biri varsa özel mesaj atsin bi zahmet. Benim mail adreslerimin hic birini kabul etmiyor

O yil sezon basindada cok formdaydi Takim,rapid i viyanada dagitmislardi.Depremden sonra sarsildi Takim o 5:0 lik mac hemen depremden sonraki macti,ondan sonraki maclarda zaten Galatasaray gercek kimligine büründü.

Bakmayin siz eziklere eurosport kanali bir yil boyunca yilin Takimi diye sundu bizi FIFA siralamasinda birinci siraya kadar yükseldi.

Hahahahaha komedinin dibine vurmuşlar :haha::haha::haha::haha:

edit

Bunu da yazmadan edemeyeceğim:

Hani anketler falan yapıyorlar ya gs nin tarftar yüzdeleri genelde bizden 2-3 puan yüksek çıkıyor‚ işte onlar yalan dolan.. hakkaten yüksek olsa bu utanmazlar en azından bizim üzerimize %10 koyarlardı..

gerçek rakamlar ise şöyle; Fenerbahçe%45‚ gs%24‚ bjk%22..

dolayısıyla gs Fenerbahçe gibi halkı etkileyebilecek‚ uyutacak‚ uyandıracak‚oynatacak‚ ağlatacak bir camia değil..

Ulan hepsi tesadüf diyor, sonra hicbirsey yapmadilar diyor.

Biride cikip demiyorku... Ondan sonra Süper Kupayi aldilar, Sampiyonlar Liginde 2 grubtanda cikip ceyrek finalde Real Madride karsi elendiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt