Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
[TABLE="class: tablodis, width: 300"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, align: left"]YUCi77 - 04.10.2012 19:52[/TD]![]()
[/TR]
[/TABLE]
![]()
skor 23-23
topla ayrı ayrı 6-6 eder
onları da topla 12 eder
böl ikiye 6 eder
niye altı yahu
Ben de Bahçeliye benzemeye başladım haa![]()
ulan salak çarpılınca 6 oluyo toplayınca degil. bizde maçı 74-69 yendik niye 5 neden 5 diyemi sorayim. bunlarda 1 gram beyin varmı incelemek isterdim. tahminimce beyin yerine saman taşıyorlar kafalarının üstünde.
ulan salak çarpılınca 6 oluyo toplayınca degil. bizde maçı 74-69 yendik niye 5 neden 5 diyemi sorayim. bunlarda 1 gram beyin varmı incelemek isterdim.
tahminimce beyin yerine saman taşıyorlar kafalarının üstünde.
[TABLE="width: 95%, align: center"]
[TR="bgcolor: #FEFFE6"]
[TD]Mesajı Gönderen: Şirin Baba:cLink:0321765
Insallah Yalansu´nun bahsettigi saglik raporu sahtedir. Aziz Yildirim´in raporda bahsi gecen ortopedik sakatliklardan hicbirine sahip oldugunu sanmiyorum cunku. (Rapora gore‚ rapor dogruysa) Bir bacagi digerinden 6 cm kisa olan adamin Duzce amatorde futbol oynamasini aciklamak zor olacaktir.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Garrincha - Vikipedi
Bu da ayrıca bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamayı öğretir belki.
"Garrincha‚ doğduğunda bir bebek için çok küçük olmasının yanı sıra bacaklarında anatomik bozukluklar vardı. Sol bacağı içeri sağ bacağı ise dışarı doğru çarpıktı. Ayrıca sağ bacağı da sol bacağına göre 6 santimetre daha kısaydı. Yine de Garrincha tüm zamanların en iyi top sürücülerinden biri olarak kabul edilir."
Karşı karşıyalarda çok kötü hatası için değil. Mert daha iyi kaleci bence. Kalede mert olmalı ve ufak tefek hatalarına tahammül edilmeli.
Antu.com Cep Forumları
berabere kaldılar diye bursa kümeye topici açmışlar sonlara doğru bursaya işleri düşer kardeş takım bursa topicleri açılır bakınız 3 sene önceki trapzonspor sevgi topicleri![]()