Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

Gs bu akşam elenmiş olasydı, herkes M.United'ın yaptığı işi konuşacak ve M.United'a veryansın edecekti.(Sahasında asa yakın kadroyla Cluj'a yenilmesi)

Ama biz geçen yıl İnter'in şerefsizliği ile 3. olurken, millet Gs-Fb derbisini konuşuyordu.

Trabzonspor-Lille maçının olduğu güne derbi koyma rezilliğini de gördük bu ülkede.

Vallaha su konuda hakli adam.. CL macina Derbi koymuslardi rezillik yahu.

Mesajı Gönderen: berpeg10:cLink:1512598

Sayin başbakan tayyip bey aramış tebrik etmiş FT hazretlerini!! Bir defa Aykut hocayı arayıp tebrik ettimi acaba?

NOT:FT yi ben düzelttim..Onların seviyesizliğine ortak olmak istemedim...

Altına ne yazsam diye düşündüm...O kadar çok şey geldiki... Ama neyse onu size bırakıyorum... :tiphat:

NOT:FT yi ben düzelttim..Onların seviyesizliğine ortak olmak istemedim...

Altına ne yazsam diye düşündüm...O kadar çok şey geldiki... Ama neyse onu size bırakıyorum... :tiphat:

Ahmet abi kendi adamı zaten altında susturmuş. :D Kendi içlerinde düşmüşler bir birlerine.

---

Yalnız o kadar seviyesiz bir site ki; küfür argo havada uçuşuyor... Biride çıkıp napıyonuz demiyor...

Yani bildiğin kahve ortamı havasında bir site... Hatta kahvede bile pek rastlanmaz bu seviyeye..

Aykutcuğum iyi şike yapmışsınız diye tebrik edecekti tabi haklı adam :asd:

Antu'dan "O degilde‚ Burak niye 5 yada 7 golle bitirmedide 6 da kaldi? O top direge takildi felan? 6 iste :D" Bunu yazan Oktayy10 hahaha :D

:lol::lol::lol::lol::asd::asd::asd:

k9hqhi.jpg

:o

Yanımda Beşiktaşlı bir öğretmen vardı maçı izlerken, avrupa maçlarında elbet destekleyeceğiz dedi, golün ardından nasıl sevindik biliyorsunuz gol sevinçlerini.Adam Galatasaraylı gibi sevindi.Maçı izlediğimiz yerin sahibi Fenerli nasıl sevindi.Abi bu antu başka bir dünya.

Hepsi ortak bir görüşte birleşmiş şansa çıktılar,çok ballı takım diye.

Gerizekalılar iki Manu maçında verilmeyen 3 penaltı 5 direkten dönen top,Cluj maçında kaçan penaltı,Yağan sağanak yağmur nedeniyle heba olan 2 puan,kendi kalemize atılan gol,%65 lere dayanan topla oynama yüzdelerine rağmen skor üretememe,son maçta Manu'nun kendi evinde Cluj gibi bir takıma yenilmesi bunların hepsi de bizim lehimize olan şanslar dı demi ?

Yahu baldan şanstan en son dert yanacak takım bunlar hala ne ötüyorlar anlamak imkansız.

AEL'inden Marsilyasına..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt