Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

bu duruma bende akil sir erdiremiyorum.. o yuzdende fazla fanatik olanlariyla takilmiyor adamlar gercegi gormek istemiyor.

Bende şirketimde dahil olmak üzere zamanında körü körüne savunan tüm fenerlilere "şikeci naber" diye hitap ediyorum o gün bugündür:)

antu mode on:

fatih terim maç sonunda scott piri'ye scott demiş. !!!error 504 !!!

antu mode off

Ekli dosyalar

• adsız.webp
    adsız.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 167

Bence Trabzonspor'un forumu fena değil yani antuyla kıyasladığımızda.Adamların tepkisini de anlıyorum Ceyhun Selçuk Engin Umut Burak adamların omurgasını aldık.Bizide aynı durum olsa bizde desteklemeyiz.Ben fener dışında her takımı avp desteklyorum.feneri Türk takımı olarak görmüyorum zaten.Ts videoton elendiğinde baya üzülmüştük hatta Bursa'yı sevmeme rağmen twente maçındada baya üzülmüştüm.

----

Galatasaray-Man.Utd. maçı esnasında bir mesaj

Lütfi Arıboğan'ın bu özelliğini onlar biliyorda biz bilmiyorsak bu bizim eksikliğimizdir renktaşlar...

Bu arada Manu hatır şikesi yapmış... Neyse şimdi küfür edicem cezaya gerek yok...

[TABLE="width: 1547"]

[TR="class: tableForumBaslikGrup"]

[TD="colspan: 2"][TABLE="width: 100%"]

[TR="class: tableForumBaslikSari"]

[TD="width: 200"]20.11.2012 23:13 Salı[/TD]

[TD]Konu Puanı: 0[/TD]

[TD="align: right"]
bos.gif
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="class: tableNormal1, width: 200, bgcolor: #FEFFE6"]
bos.gif

[/TD]

[TD="class: tableNormal2"][TABLE="width: 1324"]

[TR]

[TD]UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 5. Hafta: galatasaray - Manchester United (20 Kasım Salı - 21:45)[/TD]

[/TR]

[TR="bgcolor: gray"]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]
bos.gif

Manchester sanki hatir sikesi yapmis gibi GS avrupa lobisi cok güclü lütfi kesin ayarlamistir maci

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Mason diyen var ya bize.Neymişiz biz böyle.

Kendilerinin şike sonucu nasıl aklandı o zaman? Birşeyler oldu, o değişti bu değişti o bakanlık değişti.

----

Galatasaray-Man.Utd. maçı esnasında bir mesaj

Lütfi Arıboğan'ın bu özelliğini onlar biliyorda biz bilmiyorsak bu bizim eksikliğimizdir renktaşlar...

Bu arada Manu hatır şikesi yapmış... Neyse şimdi küfür edicem cezaya gerek yok...

[TABLE="width: 1547"]

[TR="class: tableForumBaslikGrup"]

[TD="colspan: 2"][TABLE="width: 100%"]

[TR="class: tableForumBaslikSari"]

[TD="width: 200"]20.11.2012 23:13 Salı[/TD]

[TD]Konu Puanı: 0[/TD]

[TD="align: right"]
bos.gif
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="class: tableNormal1, width: 200, bgcolor: #FEFFE6"]
bos.gif

[/TD]

[TD="class: tableNormal2"][TABLE="width: 1324"]

[TR]

[TD]UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 5. Hafta: galatasaray - Manchester United (20 Kasım Salı - 21:45)[/TD]

[/TR]

[TR="bgcolor: gray"]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]
bos.gif

Manchester sanki hatir sikesi yapmis gibi GS avrupa lobisi cok güclü lütfi kesin ayarlamistir maci

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Hatır şikesi adsadwasas :D

AW: Antu'dan Enstantaneler

Bize laf atan mahluklara, bize barca ciksin diye dua eden angry birdlere bakin hele

yasinbaser - 06.12.2012 22:10

Mesajı Gönderen: piiz_elma:cLink:0432313

rakiplere bak sen Allah bizi korusun

Zenit‚ BATE‚ Dinamo Kiev‚ Ajax‚ Inter‚ Sparta Prag‚ Leverkusen‚ Anzhi‚ Atletico‚ Newcastle‚ Stuttgart‚ Napoli

malesef buraya kadarmış..bunlardan hiçbirini yenemeyiz hele bu hocayla bunlara gol atmak muzlu krema olur

Mesajı Gönderen: piiz_elma:cLink:0432313

rakiplere bak sen Allah bizi korusun

Zenit‚ BATE‚ Dinamo Kiev‚ Ajax‚ Inter‚ Sparta Prag‚ Leverkusen‚ Anzhi‚ Atletico‚ Newcastle‚ Stuttgart‚ Napoli

bate filan cıkmasın‚ napoli cıksın hiç olmazsa adı vardı deriz.

Gesendet von meinem Nexus 7 mit Tapatalk 2

AW: Antu'dan Enstantaneler

ertunc - 06.12.2012 22:11

Mesajı Gönderen: Su@t:cLink:0432301

Keşke bir de yedek hocamız olsa da şöyle maçlarda onu denesek..

Gesendet von meinem Nexus 7 mit Tapatalk 2

young boys gelsin diyorlar angutlar

kendini sampiyon sanan beyinsizlerden beklenir zaten

bizden zaten hiç orta karar adam çıkmaz. ya kazmadır ya da messi ronaldo'dur. ama recep en az messi kadar yetenekli:o bence messiyi geçebilir.

Zeka küpü,analiz ustası Antu müridlerinden birinin Galatasaray'ın grup aşamasını geçmesinin kaynağı hakkındaki yorumu :

"iki takım da birbiriyle rekabet halinde. fenerbahce kötü oynuyor biliyorum ama takımda bir süredir böyle zico dönemindekine benzer bir değişim var‚ daha orada değil ama ona benzer bir değişim. ağustos ayında gs kendini tek tabanca sanıyordu ve fenerbahçe´yi ciddiye almıyordu.. united ve braga yenilgilerinden sonra fenerbahçe bu karakteri gösterip avrupa´da havasını atmaya başlayınca tek tabanca olmadıklarını pabucun pahalı olduğunu gördüler.
gs bu turu fenerbahçe sayesinde geçti‚ fenerbahçe turu bu kadar erken garantileyip son maç yedeklerle rotasyon yapacak hale gelmeseydi belki gs geçemezdi bu turu. fenerbahçe´nin altında kalmamak için yapabilecekleri herşeyi yaptılar aldılar maçı".

SONUÇ : Her şeyin nedeni Fenerbahçe'dir (!)

:o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt