Belgün Barut
Sarı Üye
- 7 Ağustos 2012
- 253
- 0
- 836
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

![]()
Yeni Messi'miz hayırlı olsun :yenieek:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Yeni Messi'miz hayırlı olsun :yenieek:

Kimse anlamiyor olayi.once tff ye adam sokup yabanci sinirini 7 yaptiracaz.
sonra sneijder‚fernandes‚gokan inler‚rolando‚mexes i alacaz sow yedeginede gomisi.bu arada gomis 50sindede olsa gelecek krasice dondu cunku muhabbeti hersene teklif yapiyoruz.
bu transferlerden sonra gece 12 yi gecince +18 kusaginda maclari izleyecez.
volkan
gg
rolando
mexes
hak
inler
meireless
fernandes
sneijder
kuyt
sow
Yedekler
topal
bekir
egemen
gomis
topuz
salih
recep
mert
sezer
stoch
mis gbi kadro
[alıntı yap]

Zeka küpü,analiz ustası Antu müridlerinden birinin Galatasaray'ın grup aşamasını geçmesinin kaynağı hakkındaki yorumu :
"iki takım da birbiriyle rekabet halinde. fenerbahce kötü oynuyor biliyorum ama takımda bir süredir böyle zico dönemindekine benzer bir değişim var‚ daha orada değil ama ona benzer bir değişim. ağustos ayında gs kendini tek tabanca sanıyordu ve fenerbahçe´yi ciddiye almıyordu.. united ve braga yenilgilerinden sonra fenerbahçe bu karakteri gösterip avrupa´da havasını atmaya başlayınca tek tabanca olmadıklarını pabucun pahalı olduğunu gördüler. gs bu turu fenerbahçe sayesinde geçti‚ fenerbahçe turu bu kadar erken garantileyip son maç yedeklerle rotasyon yapacak hale gelmeseydi belki gs geçemezdi bu turu. fenerbahçe´nin altında kalmamak için yapabilecekleri herşeyi yaptılar aldılar maçı".
SONUÇ : Her şeyin nedeni Fenerbahçe'dir (!)
![]()

Zeka küpü,analiz ustası Antu müridlerinden birinin Galatasaray'ın grup aşamasını geçmesinin kaynağı hakkındaki yorumu :
"iki takım da birbiriyle rekabet halinde. fenerbahce kötü oynuyor biliyorum ama takımda bir süredir böyle zico dönemindekine benzer bir değişim var‚ daha orada değil ama ona benzer bir değişim. ağustos ayında gs kendini tek tabanca sanıyordu ve fenerbahçe´yi ciddiye almıyordu.. united ve braga yenilgilerinden sonra fenerbahçe bu karakteri gösterip avrupa´da havasını atmaya başlayınca tek tabanca olmadıklarını pabucun pahalı olduğunu gördüler. gs bu turu fenerbahçe sayesinde geçti‚ fenerbahçe turu bu kadar erken garantileyip son maç yedeklerle rotasyon yapacak hale gelmeseydi belki gs geçemezdi bu turu. fenerbahçe´nin altında kalmamak için yapabilecekleri herşeyi yaptılar aldılar maçı".
SONUÇ : Her şeyin nedeni Fenerbahçe'dir (!)
![]()
Bu kadar mal'ı arasan biraraya getiremezsin.Akılları sıra GS ye barca çıksa soyle olur,b.münih çıksa boyle olur diye eğlenip mutlu olan gerzek topluluğu.Hiç demez mi insan adamlar şamp.lig de son 16 ya kaldı biz onlarla hala dalga geçiyoz.Çapulcuların mazisi R.madrid gibi ya, müzeleri şampiyonlar ligi kupalarıyla dolu ya bide o halleriyle Eğlenmeye çalışan yetersiz beyinliler.
Hahahhaa gulmekten altima yaptim.. Bu ne abi ya? Bunu yazan kac yasinda acaba?
Antuyla bi buluşma ayarlayalım beyler tanımak istiyorum bu insanları
O kadar malı neyle taşıcan kardeşim![]()

Bunların kafası ne kafası gerçekten. :lol:
Olur mu adamlar ezeli rakiplerini yendiler bilmem kaç sene sonra. (Pendikspor)![]()
yedek kadroya 10 tane adam yazmış,Mac kadrolarının 18 kişilik olduğunu bilmiyor heralde.Bunun kadrosu 21 kişilikHahahhaa gulmekten altima yaptim.. Bu ne abi ya? Bunu yazan kac yasinda acaba?