Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

. Yazık lan bu kuşlara

Resmin altında Mourinho'nun meşhur resminin olduğunu varsayın... :b5:
![]()
[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]karaccili - 16.02.2013 22:38[/TD]![]()
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]![]()
[TABLE="width: 283, align: center"]
[TR="bgcolor: #FEFFE6"]
[TD]Mesajı Gönderen: HaNNiBaL_LeCTeR:cLink:1523203
Puan kaybettiler kötü oldu ne demek yahu. İyi o zaman bütün maçlarını kazansınlar bizim önümüzde bitirsinler 2. olarak.
Gs´ye yarıyormuş. Zaten şampiyonluk gitti bari CL ihtimalini kaçırmayalım seneye 2. olup[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
aynen yahu beşiktaş yarışın içinde olursa daha iyiymiş‚ cincon ligi rahat götüremezmişadam götürmüş zaten götüreceğini bu saatten sonra 2.lik cl kapısı demek nerdeyse beşiktaş kazansa sevinecek adamlar var arkadaş. bir kaç hafta sonra 6s farkı açınca ikincilik için beşiktaşla yarışınca görürüm ben beşiktaşa üzülenleri görün bakın nasıl çirkinleşecekler işin içine menfaat girdimi kardeş kardeşi tanımaz beşiktaş kim yahu beter olsunlar. ne çabuk unuttunuz 2-2 lik bursa maçını [/TD]![]()
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
halen besiktas bursa macinin 2-1 bittigini bilmiyolar![]()

Bunların yorumcuları Rıdvan dilmen değil mi? Dün akşam ki maçtan sonra çok hoşuma giden bir açıklama yaptı gerçekten taktir ettim. ''Galatasarayın 12 maçı kaldı geriye, 7 tanesi iç saha, 5 tanesi dış saha. Galatasaray bu dakikadan sonra kendisi vermek istemedikçe kimse şampiyonluğu alamaz.'' Nokta
[/TD]
[/TD]
[/TD]
Ahahaha adamların " Türk Futbol Forumu " konu başlığı olan yerde toplam 15 konu var ve 12 si bizle alakalı. Yazık lan bu kuşlara
"aykutun günlügü" basligini bulamiyorum antu cepten :sad007: link atabilen var mi arkadaslar?