Uğur Ali Doğan
Cezalı
- 20 Aralık 2012
- 1.175
- 0
- 726
Cevap: Antu'dan Enstantaneler
Bu adama IQ testi yapsan error verir. Bir yandan da sinirlendim. Lazio biraz o eski Lazio'ysa bunları hallaç pamuğu gibi atar. Ya hiç mi beyin olmaz bir adamda bu sene 2 maç yaptık ikisinde de yendik, ligde 4 puan öndeyiz, Sneijder gibi adamı 28 yaşında aldık neyin 40 ı, Şampiyonlar Ligi'nde daha ilk maçımızda, deplasmanda hem de, Manchester'la başabaş oynadık, Arsenal'in önünde grubu nağmalup birinci bitiren Schalke'yi eledik. Sizin ise elendiğiniz Spartak Moskova grupta sonuncu oldu.:lol:
Sizin icin dunyanin en salagini arastirdim buldum
Kod:Efendim çok sinirlenmişler... Ahmet Çakar ve Ümit Özat bunlara %3-5 şans verince kanalı basmışlar!!! Neye bu öfke gerçeklere mi? Kimsiniz siz‚ ne oldu ki? gs ne ki daha fazla ihtimal istiyorsunuz‚ kimsiniz ki siz? Clujmuş‚ Bragaymış adı geçmeyen 2 gariban takımı zorla geç‚ MU´nun bebeleri ile gazozuna oyna‚ Schalke´nin ölüsü ile oyna‚ yalandan çeyreğe çık sonra kendini bir şey san!!! Şampiyonlar Ligi´nin en kötü takımı gs‚ en kötü futbolu oynayan gs‚ dış kapının mandalı gs‚ bir de Real Madrid karşısında %50 şanslı olacaktı ha? Ligde yenildiği takımlara bakmadan... 40 yaşına gelmiş adamları yıldız diye toplamışlar‚ bir de dizine top çapıp gol olan Burak‚ o ne efendim onların da şansı eşitmiş!!! Hadi oradan! Real Madrid´in bunlara karşı sahaya çıkması bile lütuf!!!
Adama(?) sorarlar Bate, Plzen kim diye. Allah'im butun gerizekalilar mi fenerli olur hayret yav
Bu adama IQ testi yapsan error verir. Bir yandan da sinirlendim. Lazio biraz o eski Lazio'ysa bunları hallaç pamuğu gibi atar. Ya hiç mi beyin olmaz bir adamda bu sene 2 maç yaptık ikisinde de yendik, ligde 4 puan öndeyiz, Sneijder gibi adamı 28 yaşında aldık neyin 40 ı, Şampiyonlar Ligi'nde daha ilk maçımızda, deplasmanda hem de, Manchester'la başabaş oynadık, Arsenal'in önünde grubu nağmalup birinci bitiren Schalke'yi eledik. Sizin ise elendiğiniz Spartak Moskova grupta sonuncu oldu.:lol: