Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

ya birakin bunlari .. bir mac yenilince kendi lerine geliyorlar ..

haftaya yenip yine eski hallerine gelirler hahahha

Mesajı Gönderen: kılıç10:cLink:4057826

renkdaşlar benim durumum çok kötü‚ yoldan çıkıyorum ben

hahaha
:D:D:D

Mesajı Gönderen: jonnyknoxville1907:cLink:4057797

Hocam eğer Kadıköydeki maça kadar bu puan farkı devam ederse şampiyonluk kupasını yine Kadıköyde kaldıracaklar! Haftaya puan kaybetmemiz lazım!

korkunun ecele faydası yok güzelim
:D:D:D:D:D:D

[TABLE="width: 95%, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Aykut Kocaman : gs ile ilgili söyleyeceklerimi sonraya saklıyorum. [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Sen Fenerbahçe neden böyle onu konuşsana... Bu gece neden yenildin bunu açıklasana..

gs ile ilgili ne konuşacaksın.. Bildiğin birşey varsa sonraya neyi saklıyorsun‚ konuşsana..

Adamlık bu kadar mı??

Adamlık‚ bu gece ekrana çıktığında‚ "sezon sonunda sonuç ne olursa olsun bırakıyorum ‚ hedefim UEFA kupasını alarak bırakmak" demektir..

İstifa etmeyi beceremedin bunu bile beceremiyorsun..

Mesajı Gönderen: jonnyknoxville1907:cLink:4057797

Hocam eğer Kadıköydeki maça kadar bu puan farkı devam ederse şampiyonluk kupasını yine Kadıköyde kaldıracaklar! Haftaya puan kaybetmemiz lazım!

korkunun ecele faydası yok güzelim
:D:D:D:D:D:D

Şu Kadıköyde kupa kaldırma meselesini anlamıyorum. Kupa son maçta verilmiyor mu garantilemiş olsakta ? Bizim maçta garantileyecekler deseler neyse

[table="width: 95%, align: Center"]

[tr="bgcolor: #feffe6"]

[td]aykut kocaman : Gs ile ilgili söyleyeceklerimi sonraya saklıyorum. [/td]

[/tr]

[/table]

sen fenerbahçe neden böyle onu konuşsana... Bu gece neden yenildin bunu açıklasana..

Gs ile ilgili ne konuşacaksın.. Bildiğin birşey varsa sonraya neyi saklıyorsun‚ konuşsana..

Adamlık bu kadar mı??

Adamlık‚ bu gece ekrana çıktığında‚ "sezon sonunda sonuç ne olursa olsun bırakıyorum ‚ hedefim uefa kupasını alarak bırakmak" demektir..

Istifa etmeyi beceremedin bunu bile beceremiyorsun..

boşver birak kudursun:d:d

bu da ekşiden:

"neden ya neden! reva mı bu! önce 2006, sonra 2010 şimdi de bu mu! biraz da bizim için oynasaydınız! olmayan ruhunuzu koysaydınız, en azından 7 senedir boynu bükük şu taraftar için, sizden daha çok renklere aşık şu taraftar için! saklamıştım oysaki ben sevinç gözyaşlarımı mayıs'a.

edit: aklıma geldi şimdi. iyi oldu iyi. allah acıdı bize. ruhsuz futbolcular yüzünden mayıs'a kalacağına umudumuz, şimdiden tüketmeniz iyi oldu. ne demek olduğunu iyi biliriz çünkü hayal kırıklığının siz bilmezsiniz! üzgün değilim çok sinirliyim, size kaldığı için bu takım. haram olsun size aldığınız paralar."

Şu Kadıköyde kupa kaldırma meselesini anlamıyorum. Kupa son maçta verilmiyor mu garantilemiş olsakta ? Bizim maçta garantileyecekler deseler neyse

Süper Ligde nasil tam bilmiyorum ama mesela Almanyada diyelim Bayern 33.haftada Dortmundun stadinda sampiyon oldu, kupayi 34.haftada Münihte Allianz Arenada verirler cünkü sezon bitmeden önce evinde maci oldugu icin, kutlamalar evde olsun falan diye. Süper Ligde nasil bilmiyorum tam olarak.

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
ftr_1907 - 21.04.2013 23:22[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

[TABLE="width: 283, align: center"]

[TD]Mesajı Gönderen: jonnyknoxville1907:cLink:4057866

Kığılı ne derse tersi çıkıyor. Bu sene 3 de 0 yapacağız galiba![/TD]

[/TR]

[/TABLE]

3 te 0 olcak tabiki.aylut hocanı futbolundan ne beklersiniz.benfica ilk maçta turu gecer.portekize turist olmaua gideriz.meireles rahatça gezer

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ok.gif
jonnyknoxville1907 - 21.04.2013 23:04[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

Kığılı ne derse tersi çıkıyor. Bu sene 3 de 0 yapacağız galiba!

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ok.gif
caner35 - 21.04.2013 21:05[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

meirelles chelseanin selçuk şahiniymiş haberimiz yokmuş.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"] M.TOKHAN - 21.04.2013 23:38[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

[TD]Mesajı Gönderen: hamza turan:cLink:2680661

öncelikle alper bizim orta sahada oynayabilecek oyuncu değil..

evet düz oyuncular olabilir ama defansı sıfır olan geseye karşı genel toplamda kadro kalitesi olarak daha üstünüz..[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

gs nin neden defansı sıfır oluyor? adamlar 31 gol yemiş ‚ bizse 32 gol! sonra bizim kadar pozisyon mu veriyorlar ?

zaten biz kendimizi dev aynasında gördüğümüz için bu durumdayız. hep rakipten üstün zannediyoruz kendimizi! tamam adamlardan 3 sene öncesinde kadar kadromuz daha iyiydi ama son 3 yıldır onlar bizden daha fazla doğruları yapıp daha dengeli bir kadro yapısına sahip oldular.

elmander‚burak‚umut‚drogba gibi 4 direkt skora katkı yapan forvet hattı varken senin elinde doğru dürüst bir tek sow ve bir de webo var.başka kim var? orta sahalarında selçuk‚sneijder‚melo‚hamitle kimi mukayese edeceksin? sık sık sakatlanan emre ve yeni yeni parlayan salih dışında topal‚baroni ‚meirelesin verdiği katkı selçuğun verdiği katkıdan daha az değil mi? eboue gökhandan daha mı kötü? ya da riera zieglerden daha mı kötü? egemen yobo ikilisi dany+semihten çok mu üstün defansta? işte bugün yediğimiz kafa gollerini gördük.

adamların orta saha ve hücum hattı tartışmasız bizden iyi. kaleci ve defansları da bizden aşağı kalır değil.maalesef acı ama gerçekler bu!

Mesaj M.TOKHAN tarafından düzenlenmiştir...

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Böyle aklı başında adamlar da var.

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"] MaX - 21.04.2013 21:38[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

Kaleci farkıyla verdik 6s´a şampiyonluğu onların kaleci neleri çıkarıyor bizimki neleri alıyor artık sorgulamamız lazım Volkan´ı... [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
_gourcuff_ - 21.04.2013 23:47

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Şaka gibi bir kulüp olduk ya ama olsun

3 kulvarda mücadafsgledkslgksdlgsldgklkvff (Polyanna çarpıldı)

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"] M.TOKHAN - 21.04.2013 23:38[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

[TD]Mesajı Gönderen: hamza turan:cLink:2680661

öncelikle alper bizim orta sahada oynayabilecek oyuncu değil..

evet düz oyuncular olabilir ama defansı sıfır olan geseye karşı genel toplamda kadro kalitesi olarak daha üstünüz..[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

gs nin neden defansı sıfır oluyor? adamlar 31 gol yemiş ‚ bizse 32 gol! sonra bizim kadar pozisyon mu veriyorlar ?

zaten biz kendimizi dev aynasında gördüğümüz için bu durumdayız. hep rakipten üstün zannediyoruz kendimizi! tamam adamlardan 3 sene öncesinde kadar kadromuz daha iyiydi ama son 3 yıldır onlar bizden daha fazla doğruları yapıp daha dengeli bir kadro yapısına sahip oldular.

elmander‚burak‚umut‚drogba gibi 4 direkt skora katkı yapan forvet hattı varken senin elinde doğru dürüst bir tek sow ve bir de webo var.başka kim var? orta sahalarında selçuk‚sneijder‚melo‚hamitle kimi mukayese edeceksin? sık sık sakatlanan emre ve yeni yeni parlayan salih dışında topal‚baroni ‚meirelesin verdiği katkı selçuğun verdiği katkıdan daha az değil mi? eboue gökhandan daha mı kötü? ya da riera zieglerden daha mı kötü? egemen yobo ikilisi dany+semihten çok mu üstün defansta? işte bugün yediğimiz kafa gollerini gördük.

adamların orta saha ve hücum hattı tartışmasız bizden iyi. kaleci ve defansları da bizden aşağı kalır değil.maalesef acı ama gerçekler bu!

Mesaj M.TOKHAN tarafından düzenlenmiştir...

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Böyle aklı başında adamlar da var.

Böyle adamları kedicik diye damgalıyorlar. Bizim için süper. Böyle düşünen ne kadar az adam girerse bizim için o kadar iyi... Bu arkadaş gibi yorumlar artarsa o zaman bizim için tehlikeli olmaya başlarlar... Uyanmasınlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt