Kemal Ucar
Sarı Üye
- 28 Şubat 2013
- 117
- 0
- 706
Cevap: Antu'dan Enstantaneler
Adım gibi hatırlıyorum Franck Ribery bizden alacaklarını alamayıp Marsilya'ya kaçtığında bunların kadrolu kalemşörü Selçuk Yula, Franck Ribery Fenerbahçeli yöneticilere beni alın. Fenerde seve seve oynarım demiş ama Fenerbahçe Ribery gibi sıradan topçuların oynayacağı bir takım değil diye yazmıştı.
Doğru yazmış bir bakıma Selçuk Şahin, Caner Erkin, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Ziegler, Bienvenü, Webo gibi topçuların oynadığı Los Galakticos Fenevbahçe.
[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]murat ulusar - 30.04.2013 21:40[/TD]![]()
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]![]()
[TABLE="width: 283, align: center"]
[TR="bgcolor: #FEFFE6"]
[TD]Mesajı Gönderen: sindoma:cLink:2682206
Açıklama yapacağına ver kardeşim. Aklı sıra bizi devreye sokturarak fiyat yükseltecek. Alper´in mevcut kadromuza göre bizde yeri yok.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Devreye girmiş gibi yapıp fiyat yükseltmekte bence sakınca yok. Ben de Alper´in alınmasına taraftar değilim ama blöf yapmakta fayda var.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
devreleri yakmış bunlar :2aloh1:
Adım gibi hatırlıyorum Franck Ribery bizden alacaklarını alamayıp Marsilya'ya kaçtığında bunların kadrolu kalemşörü Selçuk Yula, Franck Ribery Fenerbahçeli yöneticilere beni alın. Fenerde seve seve oynarım demiş ama Fenerbahçe Ribery gibi sıradan topçuların oynayacağı bir takım değil diye yazmıştı.
Doğru yazmış bir bakıma Selçuk Şahin, Caner Erkin, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Ziegler, Bienvenü, Webo gibi topçuların oynadığı Los Galakticos Fenevbahçe.