Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

Allah hakedenin yanında oldu. Sana ofsayt olan bi pozisyonda penaltı veriyor. Egemene kırmızı vermiyor. Adamların bariz 2 penaltısını vermiyor. İlk maçta olmayan kornerden gol atıyorsun. Bende çok dua ettim şu şikeci lanet takıma gün yüzü gösterme Allah'ım diye dualarım kabul oldu. Şükürler olsun.

aynen kardeşim bende tv başında çok dua ettim atlayamasınlar diye.bak işte ne kadar haklı olduğumuz ortaya çıktı.adama bak demiyor ki "o kadar dua ettim ama nasip kısmet değilmiş sağlık olsun."bunlarda bu kibir ve bu düşünce olduğu sürece bunlardan bir cacık olmaz. lafa bak "dua ettim ama bana değil jesus'a yardım etti" tövbe haşa. ondan sonra biz neden bu kadar çile çekiyoruz.daha ne olsun.ama Allah'a çok şükür ki bizim dualarımız kabul oldu.kısmet böyleymiş demek ki.çok şükür.:yenieek:

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
suatsabri - 02.05.2013 23:43[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

elalemin kaleceleri mac kurtarir bizimkisi her geleni iceri alir

ok.gif
ibofb - 02.05.2013 23:45[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

Elenirsek VOLKAN.......

Volkan'ı günahım kadar sevmem ama yazık günah, o adam olmasa geçen sene 10-0 olacaktı Arenadaki maç. Ayıp!

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ok.gif
GoLDBoY - 02.05.2013 23:44[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz, width: 300"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

bizim yapmadığımız numaraları adamlar şimdi yapıyor

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ok.gif
unıcef - 02.05.2013 23:44

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

iğneler yattılar yine yere [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ok.gif
yalcinho - 02.05.2013 23:44[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

Basladilar yatmaya serefsizler

İlk maçın 3. dakikasında bile Volkan zaman geçirme hareketleri yapıyordu. Rıdo devre arasında bunların profesyonel hareketler olduğundan bahsediyordu.

Size karşı olunca mı dokundu. :)

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Burcu Yıldız ‏@FBURCUYLDZ11m

Beşiktaştn bir farkn kalmadı Fenerbahçe yazıklar olsun herks dalga geçiyr bıktm artık kabullenlm en büyük GALATASARAY

Burcu Yıldız ‏@FBURCUYLDZ11m

Beşiktaştn bir farkn kalmadı Fenerbahçe yazıklar olsun herks dalga geçiyr bıktm artık kabullenlm en büyük GALATASARAY

Bu soyunmak için bahane arıyor..Kötü de olmaz hani..:asd::asd:

Burcu Yıldız ‏@FBURCUYLDZ1 Mayıs

Fenerbahçe Benfica'ya Elensin Göğüslerime Galatasaray yazıp resmini twittera koymazsam ŞEREFSİZİM!

Burcu Yıldız ‏@FBURCUYLDZ28 Nisan

Galatasaray Şampiyon olsun Tüm okulun önünde Soyunmazsam ŞEREFSİZİM! O L A M A Y A C A K !!

Bu soyunmak için bahane arıyor..Kötü de olmaz hani..:asd::asd:

Burcu Yıldız ‏@FBURCUYLDZ1 Mayıs

Fenerbahçe Benfica'ya Elensin Göğüslerime Galatasaray yazıp resmini twittera koymazsam ŞEREFSİZİM!

Burcu Yıldız ‏@FBURCUYLDZ28 Nisan

Galatasaray Şampiyon olsun Tüm okulun önünde Soyunmazsam ŞEREFSİZİM! O L A M A Y A C A K !!

Bu gerçek hesap değil çok büyük ihtimal, adam kafaya almış milleti bence.

Ziegler maçtan sonra lig ve kupadaki hedeflerimiz için çalışmaya devam edeceğiz demiş. Hangi hedeften bahsediyor acaba? :D

yemin ediyorum bunlar artık iyice yoldan çıktılar ya.şu yazılan nedir arkadaş;

Elimizdeki turu verdik Christian‚ Caner‚ Selçuk‚ Bekir‚ Semih hepsini gönderin. Bir takım bu kadar mı korkak oynar ya. Hala inanamıyorum. 4-5 olması gereken maç 1-0 bitiyor. Hayatımda Benfica kadar çirkef bir takım görmedim. Allah´a dua ettim Müslümanlara Türklere yardım et diye o gitti Jesus´a yardım etti. Vardır bir bildiği ama hep biz mi çekeceğiz ya yeter ya!

ofsayttan penaltıyı olmayan kornerden golu gözu görmuyor insan olugu işte hep daha fazlasını istiyor:asd::asd::asd::asd::asd:

Buraya gelen ziyaretçilere gelsin . Tamam güzel bir rüyaydı ama abartmanın manası yok hadi gördüyseniz şimdi uyanın .

Hala hakem diye agliyorlar.

•Ofsayttan penalti kazandilar ki pozisyon bana ve beIN Sport yorumcularina gore penalti ile alakasi yok istem disi o elle mudahale

•Benfica'nin 2 net penaltisi verilmedi

•Ceza sahasi cizgisinin onunde 2 defa Benficali oyuncular yerde kaldi devam dedi.

•Egemen gole giden Cardozoyu formasindan cekiyor. Tehlikeli yerden frikik vermeli (belki penaltida olabilir dikkat etmedim) ve ayrica Egemen'e KIRMIZI KART !

Hala hakem diye agliyor Fenevliler, Ridvan efendi :) Insaf yaa :) Fransiz Lannoy'in icine Bulent Yildirim + Suleyman Abay kacmis

fransı lobisi iş başında yazdılar mı lan fransız hakem için:D:D

fransı lobisi iş başında yazdılar mı lan fransız hakem için:D:D

yazmaz olurlar mı?Allah'ın kuş beyinsizleri.fındık kadar beyinleri ile saçma sapan yorumlar yapıyorlar.neyse değmez bu kuş beyinsizlere laf anlatmaya.onlar şimdi angut.com'da birbirlerini yiyorlar :D:D:D

Hala hakem diye agliyorlar.

•Ofsayttan penalti kazandilar ki pozisyon bana ve beIN Sport yorumcularina gore penalti ile alakasi yok istem disi o elle mudahale

•Benfica'nin 2 net penaltisi verilmedi

•Ceza sahasi cizgisinin onunde 2 defa Benficali oyuncular yerde kaldi devam dedi.

•Egemen gole giden Cardozoyu formasindan cekiyor. Tehlikeli yerden frikik vermeli (belki penaltida olabilir dikkat etmedim) ve ayrica Egemen'e KIRMIZI KART !

Hala hakem diye agliyor Fenevliler, Ridvan efendi :) Insaf yaa :) Fransiz Lannoy'in icine Bulent Yildirim + Suleyman Abay kacmis

Sadece penaltı pozisyonu öncesi ofsayt ve son egemenin pozisyonu formadan çekmeyi es geçtiler,birde salihe yapılan son dklardaki faul var.Diğer dediklerin uydurma,nerede benficanın 2 penaltısı verilmemiş ? Ceza sahasında Zieglerin pozisyonunda ele bile gelmiyor top,bekirin pozisyonundada çok yakın mesafeden gelen bir top var çarpma olarak değerlendirilir,ayrıca gaitanın ceza sahasına girerkenki pozisyonuda çok iyi süzdü,darbe gelmeden bırakmaya başlamış kendini gaitan,sarı kart bile vermesi gerek. Hakem bu söylediğim pozisyonlar dışında gayet güzel maç yönettiki özellikle o ilk yarıdaki baskıdan hiç etkilenmedi,ikinci yarının uzatma dakikalarına 5 ten daha fazla eklenmesi gerekirdi,gökhanın sakatlığı zaten 4 5 dakikayı aldı,oyuncu değişikliğikleriyle daha fazlası olması lazımdı.Fenerliler hakeme yakınıyor,sende tam tersi benficalıların hakkını yedi der gibi yazıyorsun,biraz objektif olmak gerek,hakem iyiydi.

Arkadaşlar şu Arturun vakit geçirme anlarını nerden bulabilirim dün gül gül öldüm yeminle :)

35 yaşındayım,1 uefa kupası,1 süper kupa,1 yarı final,4 ceyrek final gördüm.çeyrek finallerin 3 ü cl de

"Amsterdam'a da mı gitmiyahhh?" :D :D yazmıştı biri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt