Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

gülme komşuna gelir başına, zamanında özhan başkanlada bunlar alay ediyordu aynı şekilde.

Cimbom galatasaray, galatasaray şampiyon..

Marşa bak ..k her yıl şampiyon olsan ne olur, böyle marşla kutladıktan sonra.

:D:D:D:D

F. O. yazdı:

Bu renkliler el ele kol kola sampiyonlar ligine gitmek uzere anlasirlar.. onumuzdeki hafta fener yener geseyi.

Re: 2012-2013 Sezonu Süper Lig Anadolu Takımları Maçları

adamların şampiyonluk t-shırtlerinde ne arma ne bişey. Türk Telekom şampiyon olmuş

siz bakmayın bunların şampiyon olduklarına bunları Y.D şampiyon yaptı feneri küme düşürmedigi için pazarlık yaptılar 2 sene şampiyonluk sözü aldılar eger bu böyle olmadıysa burnuma halka takar çarşıda gezerim bu açık konuşuyoım

karga forumunun bu kadar komik oldugunu bilsem daha onceden okurdum. yeni kesfettim en az antu kadar komik:trollface:

Cimbom galatasaray, galatasaray şampiyon..

Marşa bak ..k her yıl şampiyon olsan ne olur, böyle marşla kutladıktan sonra.

:D:D:D:D

F. O. yazdı:

Bu renkliler el ele kol kola sampiyonlar ligine gitmek uzere anlasirlar.. onumuzdeki hafta fener yener geseyi.

adamların şampiyonluk t-shırtlerinde ne arma ne bişey. Türk Telekom şampiyon olmuş

siz bakmayın bunların şampiyon olduklarına bunları Y.D şampiyon yaptı feneri küme düşürmedigi için pazarlık yaptılar 2 sene şampiyonluk sözü aldılar eger bu böyle olmadıysa burnuma halka takar çarşıda gezerim bu açık konuşuyoım

karga forumunun bu kadar komik oldugunu bilsem daha onceden okurdum. yeni kesfettim en az antu kadar komik:trollface:

gitsin carsida soyunmaya baslasin o zaman. meloya-fatih hocaya-engine ondan bir ton ceza verildi demi ligde ?! fenerde ise emrelere-aykutlara ve en önemlisi meireleslerin cezalari ondan mi indirildi ?!

Antu'dan degil yalniz, fakat bi degisik versiyonu civciv degil biraz daha sevimsiz olan kargalarin forumundan :asd:

bu siketaslilar eskiden bole degildi demek ki eziklik psikolojisiyle insanin icinden guclu olan kuruma-kisiye camur atma hissi doguyor. sizin icin bunlari topladim gulun eglenin:asd:

Bu galatasaray kadar ballı takım yok..Kura cekerler hep en ballısından..Su son cl rakiplerine bakın gurupları avrupa ligi gurubu gibiydi..guruptan cıktılar schalkeyle beraber en kötü 2 takımıydı son 16 nın birbirlerine cıktılar..

bu arada schalke namaglup takim idi. hatta 2-2 ile eleseydik yenilmeden veda edecekti CL'ye. gruptanda 1. cikti tum alman takimlari gibi schalke'de. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmus bu kargamiz :D

Re: Türkiye Liginde ki Olası G.saray Hegemonyası Başlangıcı

Başlangıç kısmı geçti artık... kendi içlerinde 2000lerdeki gibi bi parçalanma yaşarlar da dağılırlarsa bilmem harici bu kadro,bu gelirler,bu yönetim anlayışları ile gesenin bileği zor bükülür... bükülecek gibi olursa da lobileri bi omuz atar.

basliga bakin kiyamam :D

Galatasaray Süper Lig'de mücadele ettiği için lige giriş parası alan, elde ettiği galibiyet ve beraberliklerden performans primlerini kazanan sarı-kırmızılı takım, ayrıca kazandığı şampiyonluk ve toplamda ulaştığı şampiyonluk sayısına göre de primler aldı.

Ligde mücadele ettiği için 11 milyon lira civarında "ayak pastı" parası alan Galatasaray, ligde şimdiye kadar kazandığı 20 galibiyet ve 8 beraberlik için ise 20 milyon lirayı aşkın performans primini kasasına koydu.

Bu sezon mutlu sona ulaştığı için 15 milyon lira civarında şampiyonluk primi kazanan sarı-kırmızılı takım, toplam şampiyonluk sayısı için de 19 milyon lira gelir elde etti.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne gelecek sezon doğrudan katılacağı için de UEFA'dan yaklaşık 20 milyon lira gibi bir geliri kasasına koymayı garantiledi.

Bunun yanı sıra lisanslı ürün satışı ve kombine kartlardan elde edilen gelirlerle birlikte Galatasaray'ın bu sezon kazandığı gelir 100 milyon lirayı aştı.

Gs paranın Mk koymus harbıden......

Stadımızı yapılması , yeniden maddi anlamda artıya çıkmamız bir kaç yılı alacak, ama bu sürede de ben g.saray şampiyonluğu yada fb şampiyonluğu izlemek istemiyorum

git bayan voleybol izle o zaman, adama bak. tottenham taraftari diomu hic ben manu sampiyonlugu gormek istemiom diye:SS:

:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::007::007::007::007: tottenham takımı diyomu hiç :cool::ayatollah:

Son 20 yılda 3 yazıyla ''ÜÇ'' şampiyonluğu olan,sözde büyük ama aslında ezik kalmış bir camiadır Beşiktaş.

Ben onları Trabzonspor veya Bursaspor'dan daha fazla önemsemiyorum şahsen.Hatta bu saydığım diğer iki camia,mevcut taraftar profilleri ve güç bakımından her zaman Beşiktaş'tan daha başarılı gelmiştir gözüme.Onların yaptığını Beşiktaş hayatta yapamazdı yapamıyor da zaten.

Neyse otursunlar efendi gibi gelecek başarılarımızı izlesinler :)

Bu ulkede cok pislik var ama iste yukarda Allah var ! Mersin ve ordu maclarinda cok dua ve sukur ettim.Allah'a sukur.

Son 20 yılda 3 yazıyla ''ÜÇ'' şampiyonluğu olan,sözde büyük ama aslında ezik kalmış bir camiadır Beşiktaş.

Ben onları Trabzonspor veya Bursaspor'dan daha fazla önemsemiyorum şahsen.Hatta bu saydığım diğer iki camia,mevcut taraftar profilleri ve güç bakımından her zaman Beşiktaş'tan daha başarılı gelmiştir gözüme.Onların yaptığını Beşiktaş hayatta yapamazdı yapamıyor da zaten.

Neyse otursunlar efendi gibi gelecek başarılarımızı izlesinler :)

bu 3 sampionluklarin bir tanesi sikeyle kazanilmisdir. 2003 yili sampionlugu aziz yildirimin yardimi ile sinan engin kazandirmis bjk a. belgeside cok kisa :D

Flas Flas - Sinan Enginin (Aziz Yildirim yardimli) şike itirafı - YouTube

oglen sozluge acmistim 1998 fb-8jk maci diye. 8jkli oyuncu fb kalecisini gecip geri donuyor serefsizligin sikenin allahi fbjkdadir. bjk kendisini cok serefli olarak lanse ediyor benim canimi bu sikiyo

Kuduran karga:

serbest topic açılsada küfür etsek ya
icon_twisted.gif
icon_mrgreen.gif

Şampiyon oldugumuz gece bizler sevinirken elin oglu 2.lik hesabi yapiyordu:trollface:

Olay şu;

Haftaya gs fb yi yener ve bizde gençleri yenersek puanlar 58-58 oluyor ve son haftaya kalıyor.

Son hafta fb karabük deplasmanına gidiyor. Karabük şuan 2-0 yenik ve düşme potasına girdi. Bizde Kayseri deplasmanına gidiyoruz..

Karabük'ün büyüklere karşı nasıl oynadığınıda biliyoruz. Buna birde kümede kalmayı eklersek son hafta herşey olabilir. Tabi önce gs nin fb yi yenmesi ve bizimde gençleri yenmemiz gerekiyor.

adamlar şampiyon oldu biz hala ibb feneri yendi ibb düşsün mü feneri geçip cl ye gidelim hesapları
icon_biggrin.gif

adamlar futbolda ne kadar saygısızlık varsa onu yapıyolar geçen sene kaleciye penaltı attrmak fark olunca şimdide sakatlık olmadan kaleci değişkliği ayıptır ya

ahahuadhfhlasjdhlaksh

Allah belasını versin bu burakın. Ne omurgasız bir pisliktir bu yaa.. İnşallah doğmamış çouğundan çıkar yediği haklar.Soyu kurusun acımam bu şerefsize.

(Burak gol attiktan sonraki tepki, adam gol atti serefsiz oldu iyimi :asd:)<

ayrica bizim fb macini banko alacagimizdan eminler, 3 hafta once gesenin kadro balon yakinda patlar kalitesiz diyolardi (diyen adamin kadroya bak) simdide bizim ligin ustunde kadromuz oldugunu ve fbye handikap aticamizi soyleyen var. benim icinde bursa>8jk ama okumasi cok zevkliymis. antudaki yazanlar 10 yasinda bebeler fakat forza8jk'da 30 yasinda insanlar su msjlari yazanlar

Feneri antipatik yapan yönetimi ve futbolcularıdır taraftarı mazlum bi taraftardır dünyada onlar kadar acı çeken taraftar azdır bunun tersine beşiktaş yönetimi mazlumdur taraftarı tam bir onun bunun çocuğudur her maç pislik yapar küfür stadda gırla gider balicisi torbacısı tinercisi hep bunların kapalıdadır keşke şu 2 hafta fener beşkitaş kaybetsede Bursa 2. olsa

Fuat Seymen yazdı:

David AlabaOnaylanmış hesap

‏@David_Alaba

Goooooooooooal Burak Yilmaz! #en büyük cimbom

Yanıtla Retweetle Favorilere ekle Daha fazla

Sözün bittiği yer.Vizyon bu işte.Şampiyonlar liginde finale giden adam bunu yazıyor.Büyük reklam.Diyecek bir şey yok.

aynen oyle biz hala "kume dusecek takim" vizyonundayiz. adamlarin biri uefada finale oynuyor digeri 2. sene ust uste sampiyon oldu samp liginde ceyrek finalde ben reali yenerim diyor.

@Omer Can Ozer

hayir ama 3 mac kala 9 puan oluyor yani %99.99999

ahaha yazik lan:troll:

Fuat Seymen yazdı:

David AlabaOnaylanmış hesap

‏@David_Alaba

Goooooooooooal Burak Yilmaz! #en büyük cimbom

Yanıtla Retweetle Favorilere ekle Daha fazla

Sözün bittiği yer.Vizyon bu işte.Şampiyonlar liginde finale giden adam bunu yazıyor.Büyük reklam.Diyecek bir şey yok.

aynen oyle biz hala "kume dusecek takim" vizyonundayiz. adamlarin biri uefada finale oynuyor digeri 2. sene ust uste sampiyon oldu samp liginde ceyrek finalde ben reali yenerim diyor.

@Omer Can Ozer

hayir ama 3 mac kala 9 puan oluyor yani %99.99999

ahaha yazik lan:troll:

Link yazarmısın .. :asd:

Anadolu takımları başlığında fb maçlarını yorumluyorlar :(

Feneri antipatik yapan yönetimi ve futbolcularıdır taraftarı mazlum bi taraftardır dünyada onlar kadar acı çeken taraftar azdır bunun tersine beşiktaş yönetimi mazlumdur taraftarı tam bir onun bunun çocuğudur her maç pislik yapar küfür stadda gırla gider balicisi torbacısı tinercisi hep bunların kapalıdadır keşke şu 2 hafta fener beşkitaş kaybetsede Bursa 2. olsa

sen o zaman daha hic bagdat cadesine gitmemisin kardes :SS: Fenerbahce taraftari kadar serefsiz toplumu yokdur. hepsi degil tabiki ama geneli hepsi ayni... ya bana denk geliyorlar haberi bu insanlar yada cididen tuhaf genetike sahip bu fenerliler.

sen o zaman daha hic bagdat cadesine gitmemisin kardes :SS: Fenerbahce taraftari kadar serefsiz toplumu yokdur. hepsi degil tabiki ama geneli hepsi ayni... ya bana denk geliyorlar haberi bu insanlar yada cididen tuhaf genetike sahip bu fenerliler.

Ben bağdat caddesine gittim renkdaşda sen hiç derbi öncesi kazana gittinmi gitmediysen bi git gör bir taraftar topluluğu insanlığını nasıl kaybediyo şahit ol.

Ben bağdat caddesine gittim renkdaşda sen hiç derbi öncesi kazana gittinmi gitmediysen bi git gör bir taraftar topluluğu insanlığını nasıl kaybediyo şahit ol.

kazan derken rusyanin kazanindan mi bas ediyoruz?! öyleyse banane elin rusundan yahu. biz türküz kardes :D ona bakarsak venuzuelada her macdan önce ölü cikiyor.

ha sunuda söylemek gerekir galiba. bu fenerlilerin öncelerde böyle degildi. ali sen zamanindan gelen sonra aziz ile tam bulanan bozuk karakter sahipleri oldular cogu. yani aslinda dedigin gibi merkez yöneticileri oluyor ki taraftarinida sicramis yillar icinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt