Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

Allah'ım bize bu topaçın yarın alıntılarla dolup taşmasını nasip eyle . Amin.

ok.gif
MDK - 11.05.2013 19:27[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Tribünde uyuşturucu var der. 2 defa Daum´u göreve getirir.

Kafa gitmiş..

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

asdjkhaskdjhasdkjhasdkjhdas koptum lan gece gece :asd::asd::asd::asd::asd:

tarum

Aziz Yıldırım Mali Genel Kurulda Konuşuyor

Mesajı Gönderen: fenercan68:cLink:4085443

6s cevap

Galatasaray‚ Aziz Yıldırım´ın yaptığı son açıklamalara resmi sitesinden cevap verdi.

"Gerek basında gerek Galatasaray Camiasında‚ bugün bir spor kulübü başkanının yaptığı açıklamalara cevap verip vermeyeceğimiz sorulmaktadır.

Galatasaray Spor Kulübü ile ilgili her zamanki gibi önemli maçlar öncesinde kasıtlı‚ tahrik ve tehdit dolu açıklamalar yapan bu spor kulübü başkanını kaale almayacağımızı‚ 29 Temmuz 2012´de yayınladığımız deklarasyonla bildirmiştik.

Kamuoyuna saygılarımızla tekrar duyururuz."

Yaziya dikkat edin iyicene.

Icersinde Fenerbahce lafi gecmiyor. Yani Galatasaray´in soyledigi laflar Fenerbahce baskanlik kurumuna degil‚ Aziz Yildirim´in sahsina.

Duyuyormusun Aziz Yildirim? En buyuk rakibin seni Fenerbahce baskanligiyla bagdastirmiyor. Herhangi biri olarak goruyor.

Utanmiyormusun baskan?

yemin ederim ben Galatasaraylı olarak bu açıdan bakamadım.ya bunlar çok enteresan olmaya,çok mantıklı konuşmaya,çok ince detayları görmeye başladılar.aloo.ne oluyor beyler.

antuya üye olun ve azizi savunun ne olmus bunlara böyle, bu aralar gercekten mantikli yorumlar yazmaya baslamislar. girin en büyük basarimizi aziz baskanin ve aykutun sayesinde aldik falan deyin :D

kargaların ağzıda mübarek dilenci ağzı bela vermekten baska birşey yazdıkları yok :) her bela verenın belası tutsaydı amerıka yerle bir olurdu :) halbukı bela verenin basına daha cok bela geliyor bu dünyada

karaccili

Fatih Terim Vs. Aykut Kocaman... Sizce hak mı?

ben sahada oynanan futbola bakarım. adamlık‚ iyi insan gibi şeyler benim işim değil. iyi adamlara kupa vermiyorlar. terim atak futbolunu her gittiği yerde oynattı kendisini sevmem egoist‚ çıkarcı‚ kazandığında yumuşacık efendi‚ kaybettiğinde çirkefleşen biri olsa da ben sahada oynattığı oyunu beğeniyorum ve hocalık vasıflarına saygı duyuyorum. korkak birisi değil ve futbolda korkaklar sadece şans ile başarılı olurlar.

bu forumda bir sürü mourinho hayranı adam var adam f.t nin portekiz şubesi ama işini iyi yapıyor. bu adamları takımımın başında görmek istermiyim? pek içim kabul etmez ama kalkıpta anadolu takımı seviyesinde hocalık yapan adamlarla karşılaştırmam.

iyi adam olmak başka iyi hoca olmak başka bir şey. biz huzur evine‚ kimsesizler yurduna müdür aramıyoruz. savaşçı‚ hırslı‚ takımını yönetecek adam arıyoruz. daum‚ zico bu adamlara kim birşey diyebilir. bana göre f.t den daha iyi hocalar ama kıymeti bilinmedi adamların. şimdi millet sarılmış aykut hoca süper adam vs vs. sanki kötü adam diyen var.

12.05.2013 12:07 Pazar #3

Fener_Fan

Günahim kadar sevmesemde FT‚ Aykut a göre 5 gömlek üstün bir TD.

Aykut´u karsilastiracaksan muhatabi Samet‚Hikmet gibi TD ler olmali.Yani Anadolu takimlar düzeyi.

RAWAS

Mesajı Gönderen: karaccili:cLink:1549758

ben sahada oynanan futbola bakarım. adamlık‚ iyi insan gibi şeyler benim işim değil. iyi adamlara kupa vermiyorlar. terim atak futbolunu her gittiği yerde oynattı kendisini sevmem egoist‚ çıkarcı‚ kazandığında yumuşacık efendi‚ kaybettiğinde çirkefleşen biri olsa da ben sahada oynattığı oyunu beğeniyorum ve hocalık vasıflarına saygı duyuyorum. korkak birisi değil ve futbolda korkaklar sadece şans ile başarılı olurlar.

bu forumda bir sürü mourinho hayranı adam var adam f.t nin portekiz şubesi ama işini iyi yapıyor. bu adamları takımımın başında görmek istermiyim? pek içim kabul etmez ama kalkıpta anadolu takımı seviyesinde hocalık yapan adamlarla karşılaştırmam.

iyi adam olmak başka iyi hoca olmak başka bir şey. biz huzur evine‚ kimsesizler yurduna müdür aramıyoruz. savaşçı‚ hırslı‚ takımını yönetecek adam arıyoruz. daum‚ zico bu adamlara kim birşey diyebilir. bana göre f.t den daha iyi hocalar ama kıymeti bilinmedi adamların. şimdi millet sarılmış aykut hoca süper adam vs vs. sanki kötü adam diyen var.

Aykut bey iyi adamsa cennete gider. Bize ne iyi adamlığından.

Millet tutturmuş iyi adam iyi adam. Sanki iyi adam olunca 3 kupa

bonus veriyorlar bize.

yalnız fatih hoca hakkında yazdıklarına falan bakınca bunlar bayağı bir kendini toparlamış gözüküyor.şok etkisimidir nedir anlamadım ki :D:D

Bakıyorumda derbide adamlar kafadan 1-0 mağlup lan :D

Aziz ve Aykut'u istifaya çağırsak mı aga felan diyorlar :D

Demek ki biz 1-0 öne geçersek olacakları düşünemiyorum..

beyler tehlikenin farkındamısınız adamlar uyanıyor :o neyse bu akşam bizi bala mala 1-0 yenerlerse bi sene daha aziz & aykut ikilisi uyutur bunları :D

[TABLE="class: tablodis"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"] ilka - 12.05.2013 18:47[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, bgcolor: #FFFFFF, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

gs 4 forvet:

elmander

drogba

burak

bekir

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Beşiktaşlıların forumu hangisi?Onların yorumlarını da okuyalım. :asd:

Bu antu forum sosyolojik vakalarla dolu, incelense kim bilir ne sonuçlar çıkar.

şiketaşlılarda antuyu geçti eziklik konusunda :D

iki takimda anlasmis besiktasi cl ye gondermemek icin sike yapti diye fifaya mi basvursak ikiside seviniyor

hep bize demişler onları 2. yapamadığımız için şerefsizmişiz, asıl sizi 2. yapmak için oynamışsak şerefsiz olurduk. her takım kendi için oynamalıdır

"Şampiyonu Yendik!"

Renkdaşlar antu izliyorum yine kahkaha atarak birbirlerine girdiler.Cevap manidar olduğu için antu başlığına yazmadım buyrun :asd:

benim dedektiflik yapacak halim yok...ayni yaslardayiz...eger gs galibiyetlerine sevinemiyorsan sükut altindir kuralini uygula...baskan ve oyuncularin sevinmemeleri mi gerekiyor
...sampiyonu yendik...koyduk bi daha

benim degil sana bir tomar cevap yazanlari süphe altinda birakmayip buraya link atarsin renktaslar fb daki resimlerine bakar..benim fb üyeligim yok...öyle bir istegimde yok senden ..

Link:
https://forum.antu.com/cep/KonuOku.aspx?gID=4&fID=9&kID=64644&sayfa=230

Aykut açsin buralari iyi okusun..

Valla renktaşlarım bana lütfen kızmasın ben 90dk için söylüyorum (maç sonu yaptıkları provakatörlüktü) hiç bu kadar sakin bir cincon görmedim‚ hele o melo olmuş bir melek‚ bizimkiler asıl adamı bayağı bir tahrik etti‚ adam muhattap bile olmadı hiç çok şaşırdım. Volkana ceza verilmeli‚ Emre de uyarılmalı yaptıkları hareketler için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt