Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

Herkese iyi akşamlar 1 saattir heriflerin forumundayım gülmekten yoruldum uleyn :asd::asd::asd::asd::asd::asd: yahu ne ilginç adamlar gerçekten önce kendi yalanlarına inanıyorlar ondan sonra rezil olduk diyorlar muzu yemek için getirdim yalanına nasıl inanabilir insan hayır bir de daha basın toplantısını seyrederken dedim ki birkç görüntü daha çıkacaktır haftasonu malum programlarda ama neyse ki o kadar sürmedi bile yönetici olmuş adam nasıl bunları düşünemez neyse bize ne ya çok şükür ki GALATASARAY 'lıyım:cool:

AntuHaber: Irkçılık İftirası Ellerinde Patladı {Timsah}

[TABLE="class: cms_table_tablodis"]

[TR="class: cms_table_tr32"]

[TD="class: cms_table_tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: center"]
ok.gif
fbban - 15.05.2013 15:21[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table_tablodisbeyaz"]

[TD="class: cms_table_tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="class: cms_table, width: 298"]

[TR]

[TD="align: center"]
bos.gif

Pinokyo Drogba.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ok.gif
DaNTe1907 - 15.05.2013 15:31[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TD="class: cms_table_tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="class: cms_table, width: 298"]

[TR]

bos.gif

bu goruntuler dunya tv lerıne gonderılmelı drogbanın rezıllıgı ortaya cıkmalı ve hakkında dava acılıp butun dunyaya ıftıracı olarak tanıtılmalıdır[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ok.gif
KFY-KFY - 15.05.2013 15:36[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

bos.gif

Bunların huyu bu yeter ki bir aralık görsünler. Yalan yanlış saldırırlar ellerinde patladı iyi oldu.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ok.gif
desouza16 - 15.05.2013 16:45[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

bos.gif

Dava açılmalı!! Dernekler‚ yurtdışı dernekleri ve mümkün olan herkes bu konuyu gündeme getirmeli ve bu sahtekarların ipliğini pazara çıkarmalı!!![/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ok.gif
Gurbetteki_Fenerli - 15.05.2013 16:11[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

bos.gif

Ozur diliyorum. Resmi ve Drogba´nin aciklamalarini gorunce ben de cok elestirmistim ancak yanilmisim. Bu iyi bir ders oldu bana...[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ok.gif
garbsen1907 - 15.05.2013 16:49[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

bos.gif

İyiler daima kazanır!!!!!!!

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
yurtoglu - 15.05.2013 18:09[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Kesin oynanmıştır bu fotoğrafşa‚ artık bunların yaptığı şeylere nedense! inanmıyorum. Elbette tasvip etmiyorum bu tip aksiyonları ama azıcık birlik olmamız gerekiyor artık. Bunlar sanki bekliyor ve bizim durumumuza göre ellerinde nasıl oluyorsa bizi zor durumda bırakacak görüntü vs oluyor.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Yahu bu nasil mantikdir bu nasil beyindir bu nasil bencillikdir bu nasil egosidtlikdir?

Yahu bir kendinizi hic sorgulamiyormusunuz? hala sucu baska yerde aramak allah akil fikir versin ne diyelim

+ Irkçılar!

- Ama sahada oyuncu yoktu...

+ Katiller!

- Ama nefsi müdafaydı...

+ Şişe attılar!

- Ama onlar da Volkan´a rakı şişesi atmışlardı...

+ Alkışlamadılar!

- Ama siz de bize su atmıştınız‚ alkışlamamıştınız...

+ Meireles şöyle yaptı!

- Sabri tahrik etti...

+ Volkan boğazını sıktı!

- Sabri ensesini tırnakladı...

+ Melo?!

- Emre...

+ Terim sahaya girdi!

- Kocaman ortamı gerdi...

+ Ünal böyle dedi!

- Aziz şöyle demişti...

YETER!

Sıkıldım artık hepinizden...

Kuyt gibi‚ Gökhan gibi‚ Ziegler gibi‚ Hasan Ali gibi‚ Selçuk İnan gibi‚ Elmander gibi adamların emeğine yazık.

Benim gibi‚ senin gibi saftirik adamların da parasına ve zamanına yazık...

Bu kaostan para kazananlara artık benden kuruş çalışmaz.

Ben yokum.

Kombine‚ iddaa‚ forma‚ digiturk.... Dünyanın parasını veriyorum. Karşılığında bütün görmek istediğim koşan 11 tane genç adam.

Konuşan‚ kavga eden‚ yan gelip yatarak cebini dolduran herkesten sıkıldım.

Futbol asla futbol değildir diyorlar... Ben sadece futbol istiyorum.

bu arkadaşın alnından öperim doğruya doğru içinden geçenleri söylemiş vede haklı bu konu 1000 sayfaya yaklaşırken en güzel ''enstanteneyi'' yakaladığımı düşünüyorum ya siz?

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
1907_revolution_FB - 15.05.2013 22:39[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz, width: 300"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

yahu burda fenerbahcenin menfaatlerini savunan yok mu? birisi yönetime suc veriyor digeri taraftara‚ bugün birlik beraberlik zamani ‚ ve benim anladigim kadariyla muz hem musleraya hemde ebouye gösteriliyor bu durumda irkcilik yapildigi tam söylenemez..

(yani sana aynen katiliyorum)

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

:2aloh1:

Mesajı Gönderen: muratti_karaca:cLink:4093887

Irkçılık muz göstererek veya sahaya muz kabuğu atılarak değil‚ muz atılarak yapılır. Bunun Dünyadaki örneklerinin tamamı bu şekildedir. Çünkü Maymun muz kabuğu yemez‚ muz yer. Yediği muzun kabuğunu sahaya atan adamın kendisine ırkçılık yaptığını düşünen futbolcu ya fazlasıyla alıngandır yada art niyetlidir.--------------------------------

Adamlarin beyin olumu gerceklesmis
:lol::lol:

[TABLE="width: 95%, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: muratti_karaca:cLink:4093887

Irkçılık muz göstererek veya sahaya muz kabuğu atılarak değil‚ muz atılarak yapılır. Bunun Dünyadaki örneklerinin tamamı bu şekildedir. Çünkü Maymun muz kabuğu yemez‚ muz yer. Yediği muzun kabuğunu sahaya atan adamın kendisine ırkçılık yaptığını düşünen futbolcu ya fazlasıyla alıngandır yada art niyetlidir.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

:Z6:

Muzdan bir ısırık almadıysan ırkçılık olmaz diyecekler diye korkuyorum

[TABLE="width: 95%, align: center"]

[TD]Mesajı Gönderen: muratti_karaca:cLink:4093887

Irkçılık muz göstererek veya sahaya muz kabuğu atılarak değil‚ muz atılarak yapılır. Bunun Dünyadaki örneklerinin tamamı bu şekildedir. Çünkü Maymun muz kabuğu yemez‚ muz yer. Yediği muzun kabuğunu sahaya atan adamın kendisine ırkçılık yaptığını düşünen futbolcu ya fazlasıyla alıngandır yada art niyetlidir.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

:Z6:

Adam haklı.

Şike de iki kulüp aralarında anlaşırlar ve bunu cümlealeme duyururlar şu şekilde;

" Ben Fener başkanı Aziz , ben Sivas başkanı Mecnun aramızda oynayacağımız maçta

şike yapacağımızı duyurur tüm yalakalarımızı da aramızda görmekten kıvanç duyarız. "

Şike de böyle olur halbuki. Biz bunlara şikeci diyerek ne kaa haksızlık yaptık bir bilseniz...

Aynı şeyi şimdi de yapıyoruz. Beyler. :rolleyes:

BKVs1R_CAAEdwqw.jpg

[video=youtube;wXO6Nr0-9Mc]https://www.youtube.com/watch?v=wXO6Nr0-9Mc[/video]

BKVs1R_CAAEdwqw.jpg

[video=youtube;wXO6Nr0-9Mc]https://www.youtube.com/watch?v=wXO6Nr0-9Mc[/video]

ALLAH rahmet eylesin ,nur icinde yat müslüm baba :sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

Cevap: AW: Antu'dan Enstantaneler

Ozaydınlının sildiği twitler...

Evet OZaydınlı... mikrofon sende... :rolleyes:

BKVuAKMCUAA6m9E.jpg

Bir Fenerlinin Galatasaraylı 'ya mektubu;

[GG]bir fenerbahçeli'den gs taraftarına mektup

1. sevgili galatasaraylı kardeşim/kardeşlerim.

başlık için özür dilerim önce. 50 karakter sınırı nedeniyle takım adında kısaltma kullanmak zorunda kaldım. yapmazsın biliyorum ama yapacak düşünecek adamlar vardır. altında art niyet arama.

kardeşim/kardeşlerim dedim çünkü gittiğimiz stad, tuttuğumuz takım haricinde hayatın her anını beraber yaşıyoruz, zorluklara beraber katlanıyoruz, beraber mutlu oluyoruz. hastaneye gittiğimde arayacağım kişinin takımı önemli olmuyor, bankada sıra beklerken aynı sırayı paylaşıyoruz, aşık oluyoruz, birilerini sevmiyoruz. kısacası hayata dair her şeyi aynı hisle yaşıyoruz. kaçımız umursuyor en sevdiğimiz insanların tuttukları takımın bizden farklı olmasını? kaçımız insanlara bakış açımızı bu yüzden değiştiriyoruz? kaçımız sevdiğimiz insanı takımına göre seçiyoruz? bunlar ufak detaylar.

sevgili galatasaraylı kardeşim/kardeşlerim. hepinizden özür dilerim. kendim adıma, tuttuğum takım adına, en önemlisi insanlık adına. dünya üzerinde hiç bir ayrımcılığa tahhammül olmaması gerekirken belki de insan onuruna aykırı en çirkin en iğrenç eylemlerden birisi gerçekleşti 12 mayıs akşamı, evimizde, stadımızda. birileri birbirlerini boğazlamaya kalkarken, tribünlere hareket çekerek ya da rakip futbolcuya cinsel organını göstererek tahrik etmeye çalışırken, insanlık onuru ayaklar altına alındı.

bu kabul edilebilir bir şey değil galatasaraylı kardeşim. ne kazandığınız şampiyonluk ne fenerbahçe'nin kendisine göre avrupada en başarılı yılını geçirmesi bunların önüne geçmemeli. 12 mayıs akşamı yaşanan iğrençlik, unutulmamalı, unutturulmamalı, bu iğrençliği yapanlar cezalandırılmalı. dahası yetmez kardeşim. insanı insanca sevmediğimiz, maçlarda hayvanlaştığımız düşünülürse, bu insanlara verilecek ceza olmamalı sadece bu olayın sonuçları. kendimizi, çevremizdekileri değiştirmeliyiz. zihniyetimiz değişmediği sürece 12 mayıs günü yaşanan iğrençlik yarın başka sahalarda, hatta senin sahanda bile yaşanabilir. ırkçılığın rengi olmaz canım kardeşim, ırkçılığı sahadan holiganizm yapmadan silmeliyiz.

bugün, tuttuğum takımın yöneticileri bir basın toplantısı yapmış. görüntülerle 'ırkçılık'a dair bir olay olmadığını anlatmışlar. fakat sonradan görüyorum ki, stadyumda ırkçılık yapıldığına dair kesin görüntüler ortaya çıkmış. yönetimin bilinçli veya bilinçsiz yaptığı bu toplantı için özür dilerim. ben bir taraftar olarak bunu kabul etmiyorum / edemiyorum. düşündükçe midem bulanıyor. 2-3 taraftarı kurtarmak amacıyla bilinçli veya bilinçsiz olarak bu iğrenç ırkçılık eyleminin fiilen kanat altına alınmasına tahammül edemiyorum.

gelin bu pisliği beraber temizleyelim.

sahada bu eylemi gören veya daha sonradan öğrenen hiç fark etmez, ebuoe ve drogba'nın yaşadıklarını hiç birimiz hayal bile edemezler. gece kafalarını yastığa koyduklarında hissettikleri acıyı belki hiç birimiz hayatımız boyunca yaşamamışızdır. bu acıyı yaşattığımız için sizden, onlardan, bu eylemden etkilenen herkesten özür dilerim.

sevgilerimle,

bir fenerbahçe taraftarı.

[/GG]

Antu.com Cep Forumları

Konuyu okuyun adamlar şikeyi bile kabul noktasındalar... Feveran ediyorlar! Bol bol dalga geçip, makara kukara yapıyoruz ama acıdım yemin ederim. Çok ciddiyim acıdım. Kendimi bu konuyu açanın yerine koydum bir an için. Hepsi için demiyorum ama maçını zevkle izleyen, doğruları gören, dürüst insanlar için acıdım. Yoksa zaten bu konuya bol bol aklı eksikleri yazıyoruz.

[TABLE="width: 283, align: center"]

[TD]Mesajı Gönderen: Volkan Yildirim:cLink:4094107

Benim anlamadığım neden siyahilere muz veriyorlar? Muzu maymunlar sever anladıkta siyahiler maymunsa biz beyaz insanlar neyden geldik? Evrim teorisine göre hepimiz maymunduk zaten. Bence muzun siyahilere yönelik ırkçı bir davranış olması mantıksız.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Arkadaş olayı çözmüş :D

Benim anlamadığım neden siyahilere muz veriyorlar? Muzu maymunlar sever anladıkta siyahiler maymunsa biz beyaz insanlar neyden geldik? Evrim teorisine göre hepimiz maymunduk zaten. Bence muzun siyahilere yönelik ırkçı bir davranış olması mantıksız.

:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt