Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün admin fenerli diye şaka çıktı ya.RAWAS'ta bizim antu'daki ajanımız sanırım.Adam her şeye muhalefet.
[TABLE="class: tablodisbeyaz, width: 300"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, bgcolor: #FFFFFF, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD][TABLE="width: 283, align: center"]
[TR="bgcolor: #FEFFE6"]
[TD]Mesajı Gönderen: Aykut Özen:cLink:4106731
Yok resmi sitede de var haberi[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Ezigin biri real baskani ayagina cekmis olmasin hose genero2 olur[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
yok kardeşim RAWAS ın bizden olma ihtimali sıfır.okumuyormusun adamı her fırsatta aziz aykut istifa deyip duruyor.bizden olsa der mi böyle.
yok kardeşim RAWAS ın bizden olma ihtimali sıfır.okumuyormusun adamı her fırsatta aziz aykut istifa deyip duruyor.bizden olsa der mi böyle.
antu'da 3-5 akilli adam var, "aykut aziz istifa" diyen..
ama ben genelinden ve tribundeki fenevli taraftardan memnunum.. onlar heidi, polyanna kivaminda yemyesil, pespembe bir dunyada yasiyorlar..
Rawas denilen adam tehlikeli. Harbiden bunların gözlerini açmasına yardımcı oluyor. Bizden olsa Aziz ve Aykut'a sürekli destek verir.
RAWAS çok yüksek ihtimalle ya Aziz Yılmaz yada Aziz Yılmazın adamlarından biri.çünkü argümanlar hep aynı.Aziz Yılmazda tv'ye çıktığında benzer şeyler söyleyip benzer açıklamalar yapıyor.Allah'tan bütün fenerliler bunun gibi değilde hala daha aziz yıldırımla ayküte sınırsız destek veriyorlar.Allah bu tarz fenerlileri başımızdan eksik etmesin.ne güzel adamlar bizi yendikleri için,alperi aldıkları için anında her şeyi unutuyorlar.RAWAS bunlar varken kimsenin gözünü falan açamaz.rahat olalım biz.seneye 4. takınca belki o zaman uyanırlar ama o zaman da iş işten geçer sanırım.ŞL'den ve şampiyonluktan gelen parayla başkan seneye Ronaldoyu getirir nasıl olsa![]()
tüm fener taraftarı Rawas'a deli gözüyle bakıyorhalbuki içlerinde en akıllısı, en realisti.Neyseki diğer kesimin zihniyeti aynı,allahtan arada %0.01 lik istisna rawas
![]()
[TABLE="class: tablodis"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]fenerbahce aşığı - 24.05.2013 09:05[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]![]()
Bu sezonun basından beri soyledim yine soyluyorum Galatasarayın kadrosu asla kaliteli değil.
Bizim ki ile kıyas olarak dusunmeden o bu demeden acık olarak objektif bakıyorum.
Galatasarayın kadrosu 5 para etmez.
biz cok goz onunde olunca bizimkiler goze batıyor.
Hamit‚Amrabat Bana göre fos transferler.Adam gibi defansları yok.
Eboue idare eder bir bek.
Selçuk sırtlanmış yükü eşşek gibi.Melo idare eder bana gore.Oynarsa oynar bir tip...
Burak geçmişinde ne oldugu belli.Kendini ata ata goturuyor.
Drogba sadece reklam isim transferi...
Şimdi bana GS ilk 11´ini sayın ve Selçuk İnan dısında burada adım gibi eminin şu adam bizde olsun diyecek yoktur.
Abartmayın bu ezikleri...
5 para etmeyen takim iyi bir sezon geçirmedigi bir dönemde size 10 puan fark atti. he mal he 5 para etmez.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Burak, Drogba, Selçuk, Sneijder, Melo, Semih, Muslera banko oynar, kaldı ki Hamit, Riera ve Eboue de çok büyük ihtimal oynar.
[TABLE="class: tablodis"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]fenerbahce aşığı - 24.05.2013 09:05[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]![]()
Bu sezonun basından beri soyledim yine soyluyorum Galatasarayın kadrosu asla kaliteli değil.
Bizim ki ile kıyas olarak dusunmeden o bu demeden acık olarak objektif bakıyorum.
Galatasarayın kadrosu 5 para etmez.
biz cok goz onunde olunca bizimkiler goze batıyor.
Hamit‚Amrabat Bana göre fos transferler.Adam gibi defansları yok.
Eboue idare eder bir bek.
Selçuk sırtlanmış yükü eşşek gibi.Melo idare eder bana gore.Oynarsa oynar bir tip...
Burak geçmişinde ne oldugu belli.Kendini ata ata goturuyor.
Drogba sadece reklam isim transferi...
Şimdi bana GS ilk 11´ini sayın ve Selçuk İnan dısında burada adım gibi eminin şu adam bizde olsun diyecek yoktur.
Abartmayın bu ezikleri...
5 para etmeyen takim iyi bir sezon geçirmedigi bir dönemde size 10 puan fark atti. he mal he 5 para etmez.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]