Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

İşin garip tarafı tebrik yollayabilir Real ama resmi sitene niye koyarsın kıytırık kupa tebriğini :D

[TABLE="class: tablodisbeyaz, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, bgcolor: #FFFFFF, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD][TABLE="width: 283, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: Aykut Özen:cLink:4106731

Yok resmi sitede de var haberi :)[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Ezigin biri real baskani ayagina cekmis olmasin hose genero2 olur[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

bu hose genero olayı nedir ya?kaçırmışım sanırım ben onları.

Arkadaşlar bunlar cl ön elemesinden sonra turu geçerse barcelona adına sahte faks çekelimmi, çok manyak olur :D

yok kardeşim RAWAS ın bizden olma ihtimali sıfır.okumuyormusun adamı her fırsatta aziz aykut istifa deyip duruyor.bizden olsa der mi böyle.

Rawas denilen adam tehlikeli. Harbiden bunların gözlerini açmasına yardımcı oluyor. Bizden olsa Aziz ve Aykut'a sürekli destek verir.

beyler hanginiz gonderdi bu real madrid tebrik mailini.. hadi itiraf edin.. :asd:

antu'da 3-5 akilli adam var, "aykut aziz istifa" diyen..

ama ben genelinden ve tribundeki fenevli taraftardan memnunum.. onlar heidi, polyanna kivaminda yemyesil, pespembe bir dunyada yasiyorlar..

antu'da 3-5 akilli adam var, "aykut aziz istifa" diyen..

ama ben genelinden ve tribundeki fenevli taraftardan memnunum.. onlar heidi, polyanna kivaminda yemyesil, pespembe bir dunyada yasiyorlar..

şu meloyu kaptırmayalımda, seneye 4. yıldızı takacaz allahın izniyle, bu sir aykut anca ztk kupasını seriye bağlar ahahahhahaq

Rawas denilen adam tehlikeli. Harbiden bunların gözlerini açmasına yardımcı oluyor. Bizden olsa Aziz ve Aykut'a sürekli destek verir.

RAWAS çok yüksek ihtimalle ya Aziz Yılmaz yada Aziz Yılmazın adamlarından biri.çünkü argümanlar hep aynı.Aziz Yılmazda tv'ye çıktığında benzer şeyler söyleyip benzer açıklamalar yapıyor.Allah'tan bütün fenerliler bunun gibi değilde hala daha aziz yıldırımla ayküte sınırsız destek veriyorlar.Allah bu tarz fenerlileri başımızdan eksik etmesin.ne güzel adamlar bizi yendikleri için,alperi aldıkları için anında her şeyi unutuyorlar.RAWAS bunlar varken kimsenin gözünü falan açamaz.rahat olalım biz.seneye 4. takınca belki o zaman uyanırlar ama o zaman da iş işten geçer sanırım.ŞL'den ve şampiyonluktan gelen parayla başkan seneye Ronaldoyu getirir nasıl olsa :D:D

RAWAS çok yüksek ihtimalle ya Aziz Yılmaz yada Aziz Yılmazın adamlarından biri.çünkü argümanlar hep aynı.Aziz Yılmazda tv'ye çıktığında benzer şeyler söyleyip benzer açıklamalar yapıyor.Allah'tan bütün fenerliler bunun gibi değilde hala daha aziz yıldırımla ayküte sınırsız destek veriyorlar.Allah bu tarz fenerlileri başımızdan eksik etmesin.ne güzel adamlar bizi yendikleri için,alperi aldıkları için anında her şeyi unutuyorlar.RAWAS bunlar varken kimsenin gözünü falan açamaz.rahat olalım biz.seneye 4. takınca belki o zaman uyanırlar ama o zaman da iş işten geçer sanırım.ŞL'den ve şampiyonluktan gelen parayla başkan seneye Ronaldoyu getirir nasıl olsa :D:D

Aynen öyle :D

Ya bunların taraftar rüzgar ne tarafa esiyorsa o tarafa eğiliyorlar. Bu rawas gibi 3-5 kişi devamlı uyarıyor bunları. Neyse şimdilik bunların ağzına Aziz bir parmak bal çalıyor... Hele sezon açılsın 3-5 maç geçsin yine istifa sesleri yükselir. Her transfer dönemlerinde yine Aziz Yıldırım bir parmak çalmaya devam eder. Sirkülasyon böylece devam eder :D Senelerdir sürekli yapıyor. Biri çıkıpta demiyor ki: Bu takımın iskeleti ve sistemi baştan değişmeli. Kim gelirse gelsin bu iskelet değişmeden bu takım adam olmaz. Avrupada ite kaka gitmeleri de çok iyi oldu. Bizi yenmeleri de kadayıfın üstüne kaymak oldu... Eğer Aykut istifa etseydi bize rakip olabilme şansları vardı :D

Aynı olaylar bizde olsa adamın arkasına teneke takar direk yollardık. Bak mesela takım şu halde iken bile sürekli bir muhalefet var. Var oğlu var. Önümüzde yine seçim var. Bizimkide iyi giden işleri tersine çevirmek :D Eğer Ünal Aysal seçilemezse yine duraklama dönemine gireriz. Fenerde kendilerini başarılı sayar. Yine olay bizde bitiyor :D

tüm fener taraftarı Rawas'a deli gözüyle bakıyor :D halbuki içlerinde en akıllısı, en realisti.Neyseki diğer kesimin zihniyeti aynı,allahtan arada %0.01 lik istisna rawas :D

aa arkadaşlar ebedi dost kulubumuz fenerbahceye niye böyle diyorsunuzz cok ayıp coook :D

[TABLE="class: tablodis"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]fenerbahce aşığı - 24.05.2013 09:05[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Bu sezonun basından beri soyledim yine soyluyorum Galatasarayın kadrosu asla kaliteli değil.

Bizim ki ile kıyas olarak dusunmeden o bu demeden acık olarak objektif bakıyorum.

Galatasarayın kadrosu 5 para etmez.

biz cok goz onunde olunca bizimkiler goze batıyor.

Hamit‚Amrabat Bana göre fos transferler.Adam gibi defansları yok.

Eboue idare eder bir bek.

Selçuk sırtlanmış yükü eşşek gibi.Melo idare eder bana gore.Oynarsa oynar bir tip...

Burak geçmişinde ne oldugu belli.Kendini ata ata goturuyor.

Drogba sadece reklam isim transferi...

Şimdi bana GS ilk 11´ini sayın ve Selçuk İnan dısında burada adım gibi eminin şu adam bizde olsun diyecek yoktur.

Abartmayın bu ezikleri...

5 para etmeyen takim iyi bir sezon geçirmedigi bir dönemde size 10 puan fark atti. he mal he 5 para etmez.:asd:[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

tüm fener taraftarı Rawas'a deli gözüyle bakıyor :D halbuki içlerinde en akıllısı, en realisti.Neyseki diğer kesimin zihniyeti aynı,allahtan arada %0.01 lik istisna rawas :D

gercekten rawas fazlasıyla mantıklı bir adam ama diğerleri mal olduktan sonra sıkıntı yok

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]fenerbahce aşığı - 24.05.2013 09:05[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

Bu sezonun basından beri soyledim yine soyluyorum Galatasarayın kadrosu asla kaliteli değil.

Bizim ki ile kıyas olarak dusunmeden o bu demeden acık olarak objektif bakıyorum.

Selçuk sırtlanmış yükü eşşek gibi.Melo idare eder bana gore.Oynarsa oynar bir tip...

Şimdi bana GS ilk 11´ini sayın ve Selçuk İnan dısında burada adım gibi eminin şu adam bizde olsun diyecek yoktur.

5 para etmeyen takim iyi bir sezon geçirmedigi bir dönemde size 10 puan fark atti. he mal he 5 para etmez.:asd:[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Burak, Drogba, Selçuk, Sneijder, Melo, Semih, Muslera banko oynar, kaldı ki Hamit, Riera ve Eboue de çok büyük ihtimal oynar.

Burak, Drogba, Selçuk, Sneijder, Melo, Semih, Muslera banko oynar, kaldı ki Hamit, Riera ve Eboue de çok büyük ihtimal oynar.

bakma bazen saçmalasada eboue üst düzey sağ bek semihin oynar dediğin yerde eboue dalga geçer :)hamit bir türlü kendini bulamadı yoksa oda fazla fenerbahçe için ayrıca riera>ziegler+kaldırm

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ne güldüm gece gece onların en iyisi diyebileceğimiz sow bizde alternatif olur bunlar neyin kafasındalar?

umut bulut 27 maç 12 gol 5 asist 1488 dakika

sow 31 maç 15 gol 3 asist 2525 dakika

arada yaklaşık 1000 dakika fark var ve skore yaptıkları katkı aynı

Arkdaşlar bu şikeci camianın hayran kitlesi gökhan ünal'ı transfer ettiklerinde de forumlarını bayram yerine çevirmişlerdi hatırlayın.

Bunlara transfer olsun çamurda olsun hiç fark etmez.Ağızlarına bir parmak bal çal tamam,bir sezonu daha götür.

Adamlar 10 puan fark yemiş,geçen sene 9 puan yediler.Hesap soracaklarına, Alper potuk'u ezeli rakibin elinden kaptık ,başkan daha ne yapsın falan diyorlar :D

Neyse durmak yok komediye devam :D

Fb'li taraftar Burak Yıldırım'ın vefatı sonrası,arkadaşının,canlı yayında verdiği röportaj kurmaca çıktı.. Hayatınız hile hurda ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt