- 27 Ocak 2010
- 132.107
- 97.139
- 5.488
Cevap: Antu'dan Enstantaneler
Bu ne laynnnnnn

:2aloh1::2aloh1::2aloh1::haha::haha::haha::haha::haha:
Hasta lan bunlar![]()
Bu ne laynnnnnn

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hasta lan bunlar![]()
Hasta lan bunlar![]()
Antu daki linki nedir bunun.
[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]Nelson - 11.06.2013 00:24[/TD]![]()
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]![]()
ben bu operasyonun uefa tarafindan bilinci avrupada basarili olmamizi ve gecen seneki gibi yüksek ülke puani almamizi engelemek icin yapildigini düsünmeye basladim.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodis"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]Legend1981 - 11.06.2013 00:37[/TD]![]()
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]![]()
Bu ceza kurulun içinde popescu denen haysiyetsiz yok muydu? kesin 6s işi bu. boşuna başkana sallamadan evvel iyice bir araştırmak lazım ne dolaplar dönüyor aysal nasıl bilsin popescu ile olayı tertiplemişlerdir[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
O kadar insan var bi kişide cıkıp lan biz şike yaptık UEFA gerekeni yapıyor demiyo....
Kurulduğundan beri tek başarısı Cl de ceyrek final olan Fb yi UEFA ülke puanı almasını engelliyomuş... Arkadaş böyle bir beyin yok..
Hasta lan bunlar![]()
Bu ne laynnnnnn:2aloh1::2aloh1::2aloh1::haha::haha::haha::haha::haha:
la neye gülüonuz bu kadar çok merak ettim bende görmek istiyorum![]()
Ünal Aysal hakinda
~oguzhan~
Bu adam Türk Futbol Tarihinin ve Fenerbahçenin gördüğü en büyük beladır. Böyle bi içten pazarlıklı‚ böyle sinsi ‚ böyle lobisi güçlü başka bir adam daha gelmedi..
2 sene öncesinin 6alatasarayı artık dibe vurmuş bi haldeyken‚ parası sıfırlanmışken‚ 2 yıl içinde takımı ´´normal şartlarda‚ sportif başarılardan gelen paralarla‚ yönetici başarısıyla´´ buralara getirdi demek‚ ahmaklıktan başka bişey değildir..
O takım 5 yılda düzelemeyecek bi takımdı..
Ama Uefa-Devlet-Derin Güçler üçlüsünü arkasına alıp öyle oyunlarla 6s yi düzlüğe çıkardı ki..
Bu adam Mason´dur.. Ayık olun..
Adamlar gercekten kafayi yemis