Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Uefa´dan Yeni Açıklama[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: gray"]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]![]()
Aziz Yıldırım UEFA kararıyla Fenerbahçe başkanlığından düşmez. Futboldan ömür boyu hak mahrumiyeti cezası verebilirler. Bu başkanlığın düşmesi anlamına gelmiyor.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Fenevbahce tv zap yaparken görüyorum arada
sabahtan akşama kadar uefa maçları yayınlanıyor, Allahım bateyi falan elemişler rezillik kupayı falan alsalar yayın hayatı biter full maçları yayınlardı bunlar.
[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, align: left"]Ankara_Fenerbahçe - 14.06.2013 10:50[/TD]![]()
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]gs ve ts elbette aleyhte çalışıyor ve çalışacak ama
ne gs ne de ts güçlü değil‚
ts zaten sürekli yaygara koparan‚ sürekli sızlanan 3-5 kişi o kadar.
Ciddiye alınacak bir camia değil.
Yabancı baskı çok daha fazla çünkü bir Türk kulübünün yani
Fenerbahçe´nin‚ çok güçlenmiş olması onları rahatsız ediyor.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Hahahaha yazık la![]()
Fenevbahce tv zap yaparken görüyorum arada
sabahtan akşama kadar uefa maçları yayınlanıyor, Allahım bateyi falan elemişler rezillik kupayı falan alsalar yayın hayatı biter full maçları yayınlardı bunlar.
Antu.com Cep Forumları
"Ambrabat ve Krasiçi kıyaslamam. Gününde bir krasiç varken kimse ambrabatı konuşmaz bile. "
krasic ne zaman gününde oldu ki?
valla antudaki seviyeye göre mantikli yazmis,ambrabat konusunda abartmis ve sacmalamis.
Eski avatar çok kıyaktı be reis
berat nasilsin kardesim?bügün degistiriyorum yine,eskisi daha güzeldi haklisin.
bu arada resmini gördüm üyelerin resimleri bölümünde,yakisikli kardesim:yenieek:
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]campeones - 15.06.2013 21:51[/TD]![]()
[/TR]
[/TABLE]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]![]()
Beyler ben avukatım. Ceza falan almayacağız rahat olun. uefa daha önce hiçbir takımı şike nedeniyle avrupa kupalarından 2 yıl men etmedi. Bizi de edemezler. Ederlerse neredeyse her sene şike skandalı patlayan italya ligindeki takımları da en az 2 yıl yasaklamak zorunda kalırlar. Çünkü bize verecekleri ceza emsal klarar olur. Ayrıca biz 1 yıl zaten gitmedik. Suçlu bulunsak bile uefa tarafından cezamızı tedbiren ç.ekmiştik. 1 yıllık cezamızı çektik yani zaten. Tff kararları da ortadayken bize ceza falan veremezler. İşin esasına girmeye kalkarlarsa ts ye bile ceza vermeleri lazım. Ben tffyi takmam diyorlarsa dosyaları hatta mahkeme dosyalarını baştan okusunlar ve herkese ceza versinler. Bunu yapamazlar. Sadece prosedür tamamlıyor uefa.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Avukat son noktayı koydu, dağılabiliriz.![]()
Emre Baldan;65760[COLOR=#000000' Alıntı:[TABLE="class: tablodis"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]campeones -06.2013 21:51[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/COLOR]
[TR]
[TD]![]()
Beyler ben avukatım. Ceza falan almayacağız rahat olun. uefa daha önce hiçbir takımı şike nedeniyle avrupa kupalarından 2 yıl men etmedi. Bizi de edemezler. Ederlerse neredeyse her sene şike skandalı patlayan italya ligindeki takımları da en az 2 yıl yasaklamak zorunda kalırlar. Çünkü bize verecekleri ceza emsal klarar olur. Ayrıca biz 1 yıl zaten gitmedik. Suçlu bulunsak bile uefa tarafından cezamızı tedbiren ç.ekmiştik. 1 yıllık cezamızı çektik yani zaten. Tff kararları da ortadayken bize ceza falan veremezler. İşin esasına girmeye kalkarlarsa ts ye bile ceza vermeleri lazım. Ben tffyi takmam diyorlarsa dosyaları hatta mahkeme dosyalarını baştan okusunlar ve herkese ceza versinler. Bunu yapamazlar. Sadece prosedür tamamlıyor uefa.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]campeones - 15.06.2013 21:51[/TD]![]()
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]![]()
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Antu.com Cep Forumları
"Ambrabat ve Krasiçi kıyaslamam. Gününde bir krasiç varken kimse ambrabatı konuşmaz bile. "
krasic ne zaman gününde oldu ki?