Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

Ünal başgan mason ahahahah :D

images

Ynt: Antu'dan Enstantaneler

Antuda biraz gezindim de Unal Baskan'dan cok korkuyorlar. Illuminatici baskan :D

Kaan_uk - 26.06.2013 00:58

Denizli olaylarını acıklasın yeter

[alıntı yap]

Bursa olayını da açıklasın denizli olayını da trabzonu da

sizde ne çok olay var arkadaş :D

Cevap: Ynt: Antu'dan Enstantaneler

Antuda biraz gezindim de Unal Baskan'dan cok korkuyorlar. Illuminatici baskan :D

Ya adamlar Ünal Aysal'dan korkmuyorlar aslında. Sadece suçu başkasına atmak için cemaatçi, mason, lobici, hükmet, faiz lobicisi, fransızlar diye kendi hatalarını bir şekilde örtme refleksine girdiler. İçlerinden birisi osursa suçu hemen başkalarına atacak derecede çöküş halindeler. Aslında kendileri de biliyor şike yaptıklarını ama itiraf edemiyorlar. İşte bu yüzden sürekli birilerini suçluyorlar. Aslında Uefa'nın ceza vermesi bunlar için ilaç gibi geldi. Şu an forumlarında şike yaptıklarını inkar etmeyen, MAA haklı diyen azımsanmayacak bir kitle var. Şimdilik söylediklerinin yalan olduğunu bile bile bu tiyatro oyunlarına devam ediyorlar. Şu an çoğunluğun sadece şike yaptıklarını itiraf edecek cesareti yok. Aradan biraz zaman geçsin görürsün hepsi patır patır itiraf edecekler. Çünkü arkasına sığınacakları dal kalmadı. Aziz Yıldırım gitsin diyenlerin oranı %99; ki düşün Aziz Yıldırım futbolun Atatürk'ü diyen bir topluluktu bu!

Antu'daki süper zekaya göre Türk futbolunun bu noktaya gelmesinin nedeni :

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
F.Bahcem - 26.06.2013 00:38[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

MAA´yi simdi daha iyi anliyorum. Kimse kusura bakmasin ortada hicbirsey olmasaydi bukadar uzamazdi‚ buraya kadar gelmezdi..

Ama ben demiyorum ki Fenerbahce sike yapti..sahislar bir takim dolaplarin cevirdigine simdi inaniyorum.

Ha simdi trabzonlusu‚ 6slisi bu yaziyi okuyorsa onlarada lafim var.

Sike varsa bunun alasini trabzon yapmistir‚ bunun ilk adimini ve turk futboluna bulastiran galatasaraydir..haluk ulusuy donemi Turk futbolun bu gunlere gelmesinin en buyuk etkenlerindendir.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Kanıt ?

haluk ulusoy döneminin kızgın kuşlar için kötü olmasının tek sebebi G.Saray'ın tarihinin en başarılı dönemini geçirmesidir :D çok net söylüyorum haluk ulusoyu hiçbir zaman sevemedim. bir nedeni yok sevmiyorum. ama gel gör ki tapeleri falan gördükten sonra bu adamın tekrar gelmesi gerektiğini anladım. herşeyden önce ülkemizde biri siyaset biri de futbol camiası olmak üzere iki adet dikta var. ikisi de haluk ulusoy'a karşı ve sevmezler. bu iki şahsiyetin karşı olması bile haluk ulusoyu kayıtsız şartsız desteklemem için yeterlidir. şahısların kim olduğunu söylememe gerek yok sanırım :asd:

OhbIxKU.png

1 saattir bakıp bakıp gülüyorum ya :D Fenerbahçemiz which made the match-fixing aahahah :D

Baya dalga filan geçtikte şöyle sakin kafayla bakınca olaya gerçekten üzülüyorum aklı selim Fenerbahçe'li ve Beşiktaş'lılar için taraftar olarak baktığın zaman hiç bir suçun yok sen o maçlar için vaktini paranı eforunu vs vs harca hepsi mizansen olsun üstüne külübüne böyle bir leke sürülsün elden de bir şey gelmiyor otur ağla cidden ama şu her suçu başkalarına atan yok cemaatçiler masonlar GS'liler Trabzonspor'lular yaptı filan gibi saçmasapan ağlak bebelere müstehak.

Şikeci angutlar Aziz'e isyan bayrağını açmış. :asd:

[video=youtube;004uypXTmFw]https://www.youtube.com/watch?v=004uypXTmFw[/video]

Bu çocuklar neyin kafasını yaşıyor hakket cemaat mason vs arasında gidip geliyoruz hem bizim öyle olduğumuzu kabul ediyorlar hem gün gelir görüşürüz filan laa oğlum sen hangi sıfatla masonlarla mücadele edecen madem diye sormazlar mı adama

Evet hepimiz masonuz.Hatta Fransa Milli Marşını bilmeyen aramıza giremez...

Sabah sabah ne güldüm..

Baslik: Uefa'dan 2+1 Yil men yedik...

Atilan mesajlar..

Yaziklar olsun

Rezalet vs..

ve aralarinda biri..

ok.gif
salpa - 25.06.2013 20:23 [TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Aykut kocaman istifa

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ok.gif
ufukgemlik - 26.06.2013 12:08[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Avrupa ya gidecek olan 6s + Bursa + Ts + Kayseri ve Kasımpaşa

UEFA nın verdiği cezayı protesto etmek için bizde gitmiyoruz restini çekebilirler mi?

Antu.com Cep Forumları

:asd::asd:[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ok.gif
ufukgemlik - 26.06.2013 12:08[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Avrupa ya gidecek olan 6s + Bursa + Ts + Kayseri ve Kasımpaşa

UEFA nın verdiği cezayı protesto etmek için bizde gitmiyoruz restini çekebilirler mi?

Antu.com Cep Forumları

:asd::asd:[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Moron herif hem 6S yazıp hemde iyilik bekliyor. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt