Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ok.gif
YUCi77 - 04.08.2013 20:00

bos.gif

PENALTISARAY diye boşa demiyoruz bunlara
smile.gif
Hazırlık maçında bile kendilerini yere atıp penaltı kazanmaya bakıyorlar.

He he. Sürekli hakemler tarafindan kovulan

ok.gif
antu761 - 04.08.2013 20:51

bos.gif

Böyle bir şans yok arkadaşlar.Arsenal 90 dk oynadı 1 gol attı‚adamlar 2 dk oynadı 2 gol attı.Şike yoksa bende birşey bilmiyorum.Gollerden de bal akıyor bal.

katli vaciptir

En son ne zaman aynaya bakmis bunlar ?

ok.gif
mckgn16 - 04.08.2013 22:10

bos.gif

ya renkdaşlar abartmayın ne porto ne arsenal asıldı adamlar sallmaadı bile eğer ki arsenal asılsa maça 5 dakikada beşitaş olularlardı . gs ye bu sene 10 puan fark atarız rahat olun

LmpGrdn1907:cLink:2755147

gs den bir cacık olmaz.

fatih terim´in gazı ile ateşleniyorlar

drogba‚sneijder‚ selçuk bireysel özellikleri ile maç alıyorlar. biri sakatlanırsa işleri zor

defansları çok kötü

ayrıca yabancı sınırlaması bunları bizden çok daha zor duruma düşürecek.

bir karşılaştırmada ben yapayım

Muslera>volkan

Chedjou<b.alves

Semih=egemen

Riera>kadlec

Eboue=gökhan

Melo>topal

Selçuk>alper

Sneijder>emre

Burak<sow

Drogba>webo

Sent from my iPhone 3gs using Tapatalk

Canım ne zaman sıkılsa bu konuya giriyorum ve antu'daki malların yazdıklarını okuyup neşeleniyorum :D

ok.gif
zafco - 05.08.2013 12:54

bos.gif

Abi noluyo anlamadım.Ezikler bir gazoz kupası kaldırdı bizim forum sallanıyo gibi geldi bana.Yapmayın etmeyin.Herkes bir sakin olsun.Geçen sene 7 puan öndeyken ´´bizi şampiyon yapmayacaklar´´ diye ağlayanlar bunlar.Bizden iyi kadroları falan yok‚ sadece psikolojik üstünlükleri var.Süper kupada bunu kırdığımız anda işleri biter.

Ulan bunları anlamıyorum 1 maçla süper filan olacaklarını sanıyorlar ama aynı maçı biz kazansak hiç bi şey olmaz hatta onların takımın kenetlenmesi ve eksikleri görmesi adına faydalı olur ama biz yenilince dağılırız beyler lütfen tikkatli olalım :/

atılmıyorum. İstersen şöyle bir eşleştirelim 11´leri. 10 üzerinden puan vererek yaparsak daha dengeli yapmış oluruz.

Volkan - Muslera: 8-9....Denk sayılırlar.

Gökhan - Eboue: 9-7.5... Yine denktir diyebiliriz ama herkes Gökhan´ı tercih eder gslilerde dahil.

Alves-Chedjou: 9 - 6... Alves çok bariz elit sınıf bir stoper.

Yobo-Semih: 8 - 5....Fark ortada

Kadlec - Hakan: 6 - 4...Bana göre her ikisi de kötü ama kötünün iyisi Kadlec. HAK´ta aynı puanı alır Kadlec ile.

Meireles-Melo: 9-9...Denk futbolcular ama tarator Melo´yu kullanmayı biliyor fark burada.

Emre - Selçuk: 9-9...En iyi iki Türk futbolcu diyebilirim. Oynadıkalrında haklarını veriyorlar.

Baroni-Sneijder:6-9...Bariz fark var maalesef ama o mevkide Sneijder´den daha iyi kaç tane futbolcu sayabiliriz.

Webo-Burak: 7-5...Her ikiside yakaladığı pozisyonları affetmiyor ama Webo pas oyununda da çok etkili. Burak pas özürlü.

Sow-Drogba: 10-10...Genç bir Sow ile yaşlı Drogba ligimizin şuan en iyileri diyebilirim. Ama etki olarak aynı şeyleri veriyorlar. Fark şurada...Drogba seneye yok ama Sow istersek 6-7 sene daha oynar.

Kuyt-Hamit: 9-5 çok üstünüz burada

Stoch-Emre Ç: 9-5 yine çok üstünüz

Alper-Engin : 8-5... gençliği ile Alper. Alper gs´de şuan olsa her maç 11 de olurdu

Topal-Ceyhun: Bana kalırsa her ikiside lüzumsuz:0-0

abimiz objektiflikten ölecek biri durdursun :D

atılmıyorum. İstersen şöyle bir eşleştirelim 11´leri. 10 üzerinden puan vererek yaparsak daha dengeli yapmış oluruz.

Volkan - Muslera: 8-9....Denk sayılırlar.

Gökhan - Eboue: 9-7.5... Yine denktir diyebiliriz ama herkes Gökhan´ı tercih eder gslilerde dahil.

Alves-Chedjou: 9 - 6... Alves çok bariz elit sınıf bir stoper.

Yobo-Semih: 8 - 5....Fark ortada

Kadlec - Hakan: 6 - 4...Bana göre her ikisi de kötü ama kötünün iyisi Kadlec. HAK´ta aynı puanı alır Kadlec ile.

Meireles-Melo: 9-9...Denk futbolcular ama tarator Melo´yu kullanmayı biliyor fark burada.

Emre - Selçuk: 9-9...En iyi iki Türk futbolcu diyebilirim. Oynadıkalrında haklarını veriyorlar.

Baroni-Sneijder:6-9...Bariz fark var maalesef ama o mevkide Sneijder´den daha iyi kaç tane futbolcu sayabiliriz.

Webo-Burak: 7-5...Her ikiside yakaladığı pozisyonları affetmiyor ama Webo pas oyununda da çok etkili. Burak pas özürlü.

Sow-Drogba: 10-10...Genç bir Sow ile yaşlı Drogba ligimizin şuan en iyileri diyebilirim. Ama etki olarak aynı şeyleri veriyorlar. Fark şurada...Drogba seneye yok ama Sow istersek 6-7 sene daha oynar.

Kuyt-Hamit: 9-5 çok üstünüz burada

Stoch-Emre Ç: 9-5 yine çok üstünüz

Alper-Engin : 8-5... gençliği ile Alper. Alper gs´de şuan olsa her maç 11 de olurdu

Topal-Ceyhun: Bana kalırsa her ikiside lüzumsuz:0-0

abimiz objektiflikten ölecek biri durdursun :D

bizim en iyilerle onların kötülerinin arasında 1,2 puan oynarken

kendince bizim kötülerle onların en iyisi arasında 5,6 fark oynuyor :D

Şikeci azizin, düzenbaz taraftarı

Şahsen GG'nin tek tercih edilme nedeni yabancı kontejyanından yememesi olur. Diğerlerine girmiyorum bile. Objektiflik bu kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt