Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok fenadalar öyle böyle değil. bir de üstüne 4. yıldızı takarsak bu sene ne hale gelirler hayal edemiyorum... :asd::asd::asd:

[attachment=3016:antu_02.jpg]

Ekli dosyalar

• antu_01.webp
    antu_01.webp
    105,6 KB · Görüntüleme: 310
  • antu_02.webp
    antu_02.webp
    101 KB · Görüntüleme: 380
BR56zIcCUAAzK-p.png:large

-------

Üzüldüm la hallerine.... Sonuçta spor kardeşliktir barıştır dostluktur

:trollfacce.gif: deyince hemen inandınız mı yoksa...

Galatasaray kümeye ha, yıllardır bıkmadıkları 6-0 muhabbeti ha, para var huzur var muhabbeti ha...

En iyi günleri böyle olsun der geçerim... :ka05:

NgBe:

kahroluyorum.

uzanmisim gunesin altinda kizgin kumlarda caresiz ve halsiz durumdayim. alinan her kotu sonuc bir kirbac darbesi olarak vuruyor ciplak ve terli govdeme. yeni bir yara ekleniyor. yuregimi yakan kirbac darbeleri degil ama halim olsa kirbacciyi yere alasaga edip bogabilecekken ‚ benden zayif ve celimsiz bu adam tarafindan kirbaclanmak yuregimi yakiyor‚ kahroluyorum.

:DD:DD

NgBe:

kahroluyorum.

uzanmisim gunesin altinda kizgin kumlarda caresiz ve halsiz durumdayim. alinan her kotu sonuc bir kirbac darbesi olarak vuruyor ciplak ve terli govdeme. yeni bir yara ekleniyor. yuregimi yakan kirbac darbeleri degil ama halim olsa kirbacciyi yere alasaga edip bogabilecekken ‚ benden zayif ve celimsiz bu adam tarafindan kirbaclanmak yuregimi yakiyor‚ kahroluyorum.

:sad007:

NgBe:

kahroluyorum.

ahahahaha fantezi yapmış olm bu :D

NgBe:

kahroluyorum.

tam bunu eklemeye gelmiştim :D bu ne lan :D

ok.gif
Adnan KASIKCI - 18.08.2013 14:55

bos.gif

Arsenal bulmus bizim gibi rakibi cok fena edecekler simdiden soyliyim. Elendikten sonra yonetim veya futbolcular yuzsuz yuzsuz uefada sunu yapacagiz cart curt demesin cok pis kufurederim.

kümede kal galatasaray tezaruhatını unutmadık şikeciler biz onurumuzla kümede kaldık siz şikeyle şampiyon oldunuz ünal başkan sizi iflas ettirecek ondan sonra size komidinin üstünde harçlık bırakırız reziller.

Bu sene olmaz. Gelecek sene de olmaz. Sonrasında artık 5. GS şampiyonluğu sonrası olur herhalde.. Mahalledeki 10 çocuktan 9´u GS´li olduktan sonra...

*[alıntı yap]*

:D:D:D:D

Mesajı Gönderen: Jamo:cLink:4174379

O degil de elalem 4. Yıldızı takacak ona yanıyorum....

tek takımlı bir lig oldu bu lig‚olan bizlere oluyor.Fenerbahçeye yakışmayan çok şeyler var‚biliyoruz da‚ sesimiz çıkmıyor.baştan aşağı değişiklik şart.

*[alıntı yap]*

:D:D:D:D

Yalnız cidden 3. şampiyonluk gelirse ben 5 sene üstüsteye garanti olarak bakarım o yüzden bu sene baya kritik 4. yıldız için olsun seri için olsun hepsini ezip darbeyi vurmamız lazım, şimdiden başladılar zaten üstünlüğümüzü kabul etmeye o zaman düşünemiyorum artık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt