- 14 Haziran 2009
- 28.855
- 12.870
- 2.698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
NgBe:
kahroluyorum.
uzanmisim gunesin altinda kizgin kumlarda caresiz ve halsiz durumdayim. alinan her kotu sonuc bir kirbac darbesi olarak vuruyor ciplak ve terli govdeme. yeni bir yara ekleniyor. yuregimi yakan kirbac darbeleri degil ama halim olsa kirbacciyi yere alasaga edip bogabilecekken ‚ benden zayif ve celimsiz bu adam tarafindan kirbaclanmak yuregimi yakiyor‚ kahroluyorum.
D
D
NgBe:
kahroluyorum.
uzanmisim gunesin altinda kizgin kumlarda caresiz ve halsiz durumdayim. alinan her kotu sonuc bir kirbac darbesi olarak vuruyor ciplak ve terli govdeme. yeni bir yara ekleniyor. yuregimi yakan kirbac darbeleri degil ama halim olsa kirbacciyi yere alasaga edip bogabilecekken ‚ benden zayif ve celimsiz bu adam tarafindan kirbaclanmak yuregimi yakiyor‚ kahroluyorum.
D
D
ahahahaha fantezi yapmış olm bu![]()
NgBe:
kahroluyorum.
D
D
renktaşlar biri angut.com dan link atabilirmi?