Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız bu antuda yolda görse Baroni'yi öldürme teşebbüsünde bulunacak insan sayısı hiçte az değil :D Çok deli oluyolar Baroni'ye o kadar kötü oyuncu değil sanki ama bilmiyorum artık.

NgBe:

kahroluyorum.

uzanmisim gunesin altinda kizgin kumlarda caresiz ve halsiz durumdayim. alinan her kotu sonuc bir kirbac darbesi olarak vuruyor ciplak ve terli govdeme. yeni bir yara ekleniyor. yuregimi yakan kirbac darbeleri degil ama halim olsa kirbacciyi yere alasaga edip bogabilecekken ‚ benden zayif ve celimsiz bu adam tarafindan kirbaclanmak yuregimi yakiyor‚ kahroluyorum.

:DD:DD

rezalet

NgBe:

kahroluyorum.

uzanmisim gunesin altinda kizgin kumlarda caresiz ve halsiz durumdayim. alinan her kotu sonuc bir kirbac darbesi olarak vuruyor ciplak ve terli govdeme. yeni bir yara ekleniyor. yuregimi yakan kirbac darbeleri degil ama halim olsa kirbacciyi yere alasaga edip bogabilecekken ‚ benden zayif ve celimsiz bu adam tarafindan kirbaclanmak yuregimi yakiyor‚ kahroluyorum.

ateşi başına vurmuş bunun fenerbahçe bahane...

578400_619561361422685_667155984_n.jpg

Çok kafaları çalışıyor çok..

Bütün bunları yapabilecek güçteysek o zaman bizimle iyi geçinmeniz gerekmez mi la...

(NOT: ben inanmıyorum elbette )

Yok hani neden getirdiniz MAA yı, Fenerli diye sizi kurtarsın diye...Sonra tüpçüyü; MAA nın beceremediğini becersin diye.

Koç UEFA ya neden sponsor oldu.

Kiğılının Fenerium üretimini yapması tesadüfmü...

Emenike neden Rusya ya gitti sonra geri geldi.

Sizin alanen yaptığınız şike değilde bizim Avrupayı dize getirip kazandığımız kupa mı araştırılmalı Serpil Aysel hnm...

Şimdilik sorularım bu kadar...

Send from my HTC OneX using BlueTapatalk

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1376861097293.webp
    uploadfromtaptalk1376861097293.webp
    60,8 KB · Görüntüleme: 118
shark21 - 19.08.2013 16:06

bos.gif

Şampiyon olakta isterse orta sahada mickey mouse sol bekte Donald Duck oynasın

biri şunların üzerine şampiyonluk atsın durumları vahim :DD

NgBe:

kahroluyorum.

sex diary yazmış eleman

[attachment=3085:Antu.com Cep Forumları3.png]

hahahahah bu gece bitmez :D

Ekli dosyalar

• Antu.com Cep Forumları3.webp
    Antu.com Cep Forumları3.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 282
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt