- 29 Temmuz 2011
- 17.195
- 8.778
- 1.588
Yalnız bu antuda yolda görse Baroni'yi öldürme teşebbüsünde bulunacak insan sayısı hiçte az değil
Çok deli oluyolar Baroni'ye o kadar kötü oyuncu değil sanki ama bilmiyorum artık.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
NgBe:
kahroluyorum.
uzanmisim gunesin altinda kizgin kumlarda caresiz ve halsiz durumdayim. alinan her kotu sonuc bir kirbac darbesi olarak vuruyor ciplak ve terli govdeme. yeni bir yara ekleniyor. yuregimi yakan kirbac darbeleri degil ama halim olsa kirbacciyi yere alasaga edip bogabilecekken ‚ benden zayif ve celimsiz bu adam tarafindan kirbaclanmak yuregimi yakiyor‚ kahroluyorum.
D
D
NgBe:
kahroluyorum.
uzanmisim gunesin altinda kizgin kumlarda caresiz ve halsiz durumdayim. alinan her kotu sonuc bir kirbac darbesi olarak vuruyor ciplak ve terli govdeme. yeni bir yara ekleniyor. yuregimi yakan kirbac darbeleri degil ama halim olsa kirbacciyi yere alasaga edip bogabilecekken ‚ benden zayif ve celimsiz bu adam tarafindan kirbaclanmak yuregimi yakiyor‚ kahroluyorum.
D
D
Neremle gulsem bilemedim. Roberto Carlos'u Fenerbahceli'den saymis Einstein:happy:
Antu.com Cep Forumları
NgBe:
kahroluyorum.
D
D
angutlardan.
ilk golu gordum moralim bozuldu kapattim... biz ne zaman futbol oynamaya basliyicaz acaba...
![]()