Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FENERBAHÇE:0 Arsenal:3 Maç Sonu Ve Oyuncu Değerlendirmeleri

bos.gif

Saha kenarında ki top toplayıcıların formunu çok beğendim.. Bi de rakibin esmer kavruk bi oyuncusu vardı walcott mu ne çok yetenekliye benziyor patlama yapmadan kapmalıyız...

Herif patladı olm zaten bu mac yüzünüze.:D.

ok.gif
denizci1907 - 21.08.2013 23:40

bos.gif

Bu takım Emirates´e çıkmamalı

Rekor Beşiktaş´ta kalmalı

Ayrıca Aziz İHRAÇ!!!

Ersun İSTİFA!!!

Eskiden korkardım bu farkındalık içeren mesajları görünce; " Ulan uyanıyorlar işimiz zorlaşacak" derdim.

Ama baktım " Yok be ya ne uyanması daha da derinleşiyor uykuları" demeye başladım artık. :D

FENERBAHÇE:0 Arsenal:3 Maç Sonu Ve Oyuncu Değerlendirmeleri

bos.gif

Degerlendirme?Hmm:

öldhfvfhhhrtg4thfgbvhfnc gugvzgtvhu

bu bile fazla bu takima...

bos.gif

AntuHaber: "Sıkıntıyı Kendimizde Aramalıyız"

bos.gif

yılda 2.5 3 milyon eurodan fazla para kazan 2 m yanındaki adama pas verememe hey yavrum hey Liverpool da son 15 dakika forma giyen adam bizde her maç ilk 11 de:))

Ahahahahaa ulan mal köyt liverda ilk 11 oynasa sana niye gelsin.:D:D.Çöplük kadrosunu liverla bır tutmus ezik.:D

Ve bu adam Hollanda Milli takımının gediklisi b.k var sanki her maç çağırııyorlar..

ok.gif
Volkan Yildirim - 22.08.2013 02:40

bos.gif

Bi gs li arkadaş bu cocuğa yazık oldu‚ bize gelseydi takım görseydi şamp liginde oynasaydı dedi. Bir an doğru diyor dedim‚ sonra içimden Aziz seni Allah bildiği gibi yapsın dedim. Bizi bu hale düşürdü‚ ezik dediğimiz adamlar bizle maşak geçiyor artık.

Maşak değil la t:asd:şak geçiyoruz

Biz hiçbir zaman fb karşısında ezik olmadık ,onlar küçük beyinlerince öyle düşündü veya düşünmek istedi.

Avrupa'da sayısız zaferler yaşayan,kupa kaldıran bir takım; 100 yılı aşkın süredir Edirne dışında pek ismi duyulmayan,29 yıl Türkiye Kupası dahi alamamış şikeci bir takımdan daha alt olamaz.

itina ile yorumu efsane :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

hakikaten ha.dün akşamdan beri antuda bomba yorumlar var.okurken gülmekten gözümden yaşlar geldi.ama beter olsunlar.kibirleri yedi başlarını daha da akıllanmadılar.daha çok çeker bu ezikler.ne diyordu sayın (!) YALAN "ersun YALAN tartışılacak biri değil".hakikaten de değilmiş.adam kendini biliyor.:D:D:D:D

"Dün şöyle bir gs forumlarına bakayım dedim.

Bizim hakkımızda etmedikleri küfür‚ savurmadıkları beddua yok.

Benim naçizane görüşümdür‚ bu foruma yazmazsanız sevinirim.

En azından Antu´da gsliler gibi rakibe küfür ve hakaret edilmiyor. o_O

Gidin kendi forumunuzda Fenerbahçe hakkında ne düşünüyorsanız oraya yazın. "

antuda bizden birine yazılan cevap :DD

ok.gif
ugurist - 22.08.2013 13:33

bos.gif

Mesajı Gönderen: ExTx:cLink:1557911

Etmez umarım TFF...Şampiyonlar Ligi´ni‚ Türkiye Ligi´ni‚ Türkiye Kupası´nı mı düşünecek yoksa zaten çıkma şansımız kalmamış 4 formalite maçını mı?

Zaten Demirören´in kabul etmemesi de normal. Ben teklifi de kasıtlı sunduğunu düşünüyorum. Kabul ederse Galatasaray´dan ayrılacaktı kabul etmezse Galatasaray yönetimi ülke düşmanı gibi görülecekti. İki türlü de karlı çıkacağı bir öneri ortaya attı. Hatta daha ileriye gidersek gelecek teknik adam başarısız olursa ben ne yapayım Terim kabul etmedi bile diyebilir. Kafası çalışmaya başladı son zamanlarda ya da başkasından akıl aldı heralde

Dün şöyle bir gs forumlarına bakayım dedim.

Bizim hakkımızda etmedikleri küfür‚ savurmadıkları beddua yok.

Benim naçizane görüşümdür‚ bu foruma yazmazsanız sevinirim.

En azından Antu´da gsliler gibi rakibe küfür ve hakaret edilmiyor.

Gidin kendi forumunuzda Fenerbahçe hakkında ne düşünüyorsanız oraya yazın.

ulan ne güldüm ya. antu ne saygin yermiş öyle. mal herif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt