Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BSv-wejCUAAyunQ.png

oha çok iyi beeeeee

:asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd::asd: :asd: :asd::asd: :asd: :asd: :asd::asd: :asd: :asd:

ok.gif
evren85 - 28.08.2013 16:57

bos.gif

Mesajı Gönderen: appiah2007:cLink:4189629

Aziz yildirim 100 milyon euro ödesin ve istifa etsin herkese rezil olduk

Nereye ödüyor allah aşkına..En son savcılıktaki sorgusunda aylık gelirim 10.000tl demişti.Zaten sürekli yalan söylemekten yalancı çobana döndü.

Kagit üstü 10.000 TL'dir o. :encouragement:

[attachment=3221:Antu.com Cep Forumları.png]

HAHAHAHAHAH :2aloh1::2aloh1::2aloh1:

Ekli dosyalar

• Antu.com Cep Forumları.webp
    Antu.com Cep Forumları.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 780

Yola geliyorlar diyorsunda şimdi Aziz kalkıp ; " xzcklkdha kuruluna ( attım, rastgele tuşlara basarak yazdım) başvurduk oradan haber bekliyoruz" dese hepsi beklemeye koyulur.

Ve yine Aziz eski yalanlarına yenisini eklese yine eski haline dönerler...

Verdiğin linkte herkes demiş ki ; " Galiba gerçekten yaptık şike "....

İyi de kardeşim 3 Temmuzda böbürlene böbürlene " Para var şike yaptık, sizde para yok yapamıyorsunuz diye bizi çekemiyorsunuz" diyenlerde onlar değilmiydi.

Ve aynı şekilde " Biz güçlüyüz yaparız , kimse de bize birşey yapamaz" diyenlerde...

O yüzden hiç şimdi masum günahsız taraftar ayaklarına yatmasınlar... Bir şekilde direkten dönselerdi o zaman aynı şeyler devam etmeyecekmiydi...

Hele şu ; " Birkaç kişinin yaptığını milyonlarca masum taraftar çekmesin" masalına uyuz olduğum kadar da hiçbirşeye olmuyorum.

Allah Allah ... Herkes sussaydı işler tıkırında devam etseydi ne olacaktı. İşler sarpa sarınca " Masum taraftar"... Hadi canım ...

Taraftarın masumluğuna zerre kadar inanmıyorum Fenerin olayında...

Eğer başından beri çıkıp Aziz'i dışlasalardı, " evet Aziz yapmıştır ve defolup gitmelidir" deselerdi o zaman tamam derdim.

Ama Azizi MAA sı Tüpçüsü bilmem nesi Fenerin avukatlığını yaparken biryerlerini yırtarken ; " Helal kurtar bizi baba"

Yemeyince " Biz masumuz " .......Yürü leeennnnnnn.......

Benim için Antu dan yüzyılın mesajıdır aşağı da yazılan..

ok.gif
eccentric - 28.08.2013 18:40

bos.gif

Yeter lan vurmayın öldük.

bos.gif

Yönetimden bu yönde bir açıklama bekliyorum. Bütün dünya bize( Aziz Yıldırım´a) karşı birleşmiş. Hepsinin tek derdi Fenerbahçe´nin önün kesmek. Hatta bu operasyonun ardında Barcelona‚ Real‚ Manu‚ Bayern‚ Juve falan da olabilir. Aziz Yıldırım´ın Fenerbahçe´sine geçilme korkusuyla işbirlikçi olmuş olabilirler.

İşte tam da bu nedenle‚ tüm bu kişi ve kurumların bize olan işbirliğini bitirmek için Aziz Yıldırım hemen istifa etsin de kaldığımız yerden devam edelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt