İsmail Adıyaman
Tecrübeli Üye
- 4 Aralık 2008
- 6.520
- 182
- 1.358
Anason - 18.09.2013 14:46![]()
![]()
Galatasaraylılık "6 yediğiniz maçı hatırlıyor musun?" dendiğinde "hangisini?" diyebilmektir
6 olmayaydı iyiydi![]()
Bunu paylasmaktaki amacın ney?
+1905
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anason - 18.09.2013 14:46![]()
![]()
Galatasaraylılık "6 yediğiniz maçı hatırlıyor musun?" dendiğinde "hangisini?" diyebilmektir
6 olmayaydı iyiydi![]()
Çok takılıyorsunuz böyle şeylere. Gram umurumda değil FB taraftarının ne dediği. Adamlar Şampiyonlar Liginden şike yüzünden men edilmiş. Kasımpaşa bile 6-7 pozisyon buluyor takımlarına karşı %100'lük. Çıksınlar Madrid karşısına ne oluyor bakalım.
2-3 senedir baya dalga geçtik.Adamlar yılların patlamasını yaşadılar dün.Hak veriyorum onlara.:smile-new:
2 yıldır şampiyonluğu Galatasaray'a kaptır. 2 yıldır sahanda şampiyonluğu Galatasaray kutlasın. 2 yıldır Süper Kupa'yı elinden Galatasaray alsın. 2 yıldır Avrupa'ya gideme, paralarını Galatasaray alsın. Galatasaray'ın 2 hafta önce koyup kupa aldığı takım seni 5 gol ile Şampiyonlar Ligi'nden elesin. Şike damgası ye, tüm dünya basını sana şikeci desin. Sonra Galatasaray Real Madrid'e kötü bir skorla yenilince gel YAVŞAK YAVŞAK konuş. Çok basit bir insansın!alintidir
Yolcum - 18.09.2013 19:22
![]()
cinconlu olmak demek..
" 6 yediğiniz maçı hatırlıyor musun?" dendiğinde...
"Hangisini ???" diyebilmektir .![]()
ulan harbi guldurdu aksam aksam nogmissiz :congratulatory:
Yolcum - 18.09.2013 19:22
![]()
cinconlu olmak demek..
" 6 yediğiniz maçı hatırlıyor musun?" dendiğinde...
"Hangisini ???" diyebilmektir .![]()
ulan harbi guldurdu aksam aksam nogmissiz :congratulatory:
+1907Bunu şurda paylaşmak o kadar saçma ki ama artık şaşırmıyorum.
+1905
Salih Ucan @salihucan481 dk
Antu.com Cep Forumları
Bu zırtapozlar Melo'ya saydırırken Meireless ve Emre'nin bir taraflarını yalıyorlar ya daha ne diyeyim ben...
shark21 - 23.09.2013 15:41![]()
![]()
Adam pekçok yerde doğruları söylemiş gsli diye millet saldırmaya başlamış
Melo aynı hareketi bizim formayla yapsaydı şimdi evinin önünde meşalaler yanıyor görsellerin biri gidip biri geliyordu