Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ok.gif
phoorkan - 23.10.2013 22:32

bos.gif

artık juvenin realden puan almasını bekleyecez.

Köpeğin duası kabuk olsa gökten kemik yağardı.

Adamlar geçen sene köy takımları ile oynaya yarı finale geldiler şimdi bize diyorlar :) harbi manyak bunlar ..

yanlız bi ilerleme var sanki. Gs olarak yazmıslar maç baslıklarına bizi :D

köy takımı dedikleri koprnhag uefa sıralaması:47 şikebahçe uefa sıralamsı:49

bunların kendilerini hep böyle büyük görme sebepleri zamanında bunlara yutturulan fenerin büyüklüğünün ne idüğü belirsiz bir büyüklük olduğu yalanıdır

köy takımı dedikleri koprnhag uefa sıralaması:47 şikebahçe uefa sıralamsı:49

bunların kendilerini hep böyle büyük görme sebepleri zamanında bunlara yutturulan fenerin büyüklüğünün ne idüğü belirsiz bir büyüklük

olduğu yalanıdır

tam bunu yazmaya girdim " hahahahahhha Kopenhag 47. sırada fener 49. sırada uefa sıralamasında" diyecektim :(

gfbmuhtar - 23.10.2013 20:05

bos.gif

oha

--------------muslera-----------

eboue------semıh---cecu-- -DANY !

BRUMA ! -- SELCUK--MELO-

------------- SNEIJDER---

------ -BURAK --- DROGBA---

DEFANSTA SAĞ BEK HUCUMCU ORTADA 3 TANE STOPER VAR. ORTA SAHADA DEFANSİF TEK MUCADELE EDEN ADAM MELO

OFANSFTA 4 TANE ADAM VAR

BANA LINCOLN KEİTA KEWEL BAROS OYNADIKLARI SEZONU HATIRLATTI

BU KADRO ILE KOPENHAG ZORLAYAMIYORSA GİTSİN ONLARDA KENDI LIGLERINDE OYNASIN CL ONLARA FAZLA DEMEKTİR

CİDDİ DİYORUM GS BU KADRO BU OFANSIF YAPISIYLA HIC BI MAC GOL YEMEDEN BITIREMEZ.

ok.gif
muratbey - 23.10.2013 23:52

bos.gif

mancini elindeki takimi ve sneijder´i kullanmasi gerektigi gibi dogru kullanmaya basladi ve adamlar da oynamaya basladi. terim turk isi sacmaliyordu. gs´in kopenhag macini seyretmedim ama juventus ve son oynadiklari lig macina biraz bakmistim‚ saha ici pozisyon alislari duzelmisti.

sampiyonluga da oynayabilirler‚ gayet ciddi bir teknik direktor var ellerinde.

:trollfacce.gif:

ok.gif
HuseyinAkçay - 23.10.2013 22:13

bos.gif

Karabük > Kopenhag

gfbmuhtar - 23.10.2013 20:05

bos.gif

oha

--------------muslera-----------

eboue------semıh---cecu-- -DANY !

BRUMA ! -- SELCUK--MELO-

------------- SNEIJDER---

------ -BURAK --- DROGBA---

DEFANSTA SAĞ BEK HUCUMCU ORTADA 3 TANE STOPER VAR. ORTA SAHADA DEFANSİF TEK MUCADELE EDEN ADAM MELO

OFANSFTA 4 TANE ADAM VAR

BANA LINCOLN KEİTA KEWEL BAROS OYNADIKLARI SEZONU HATIRLATTI

BU KADRO ILE KOPENHAG ZORLAYAMIYORSA GİTSİN ONLARDA KENDI LIGLERINDE OYNASIN CL ONLARA FAZLA DEMEKTİR

CİDDİ DİYORUM GS BU KADRO BU OFANSIF YAPISIYLA HIC BI MAC GOL YEMEDEN BITIREMEZ.

O adamı uzun zamandır takip ediyorum yanılmıyorsam Selçuk Şahin oynarsa hiç bir lig maçını kaybetmeyiz diye konu açan arkadaş o :D Onun futbol bilgisine hayranım. Hıcalı Üründül'ü cebinden çıkarır.

ok.gif
muratbey - 23.10.2013 23:52

bos.gif

mancini elindeki takimi ve sneijder´i kullanmasi gerektigi gibi dogru kullanmaya basladi ve adamlar da oynamaya basladi. terim turk isi sacmaliyordu. gs´in kopenhag macini seyretmedim ama juventus ve son oynadiklari lig macina biraz bakmistim‚ saha ici pozisyon alislari duzelmisti.

sampiyonluga da oynayabilirler‚ gayet ciddi bir teknik direktor var ellerinde.

:trollfacce.gif:

Bu kadar mantıklı FBli yok bu dünyada. Kesin bizden biri sızıp yazmış bunu :D :D

ok.gif
Aphyon03 - 23.10.2013 23:04

bos.gif

Mesajı Gönderen: Magath:cLink:1575417

Arkadaşlar ebn gesenin cl´de ilerlemesini istiyorum. Üst tura çıksınlar cl şampiyonu olamayacakları aşikar. Uefa´da da olamazlar da bunlar ballı. Şampiyonlar ligindedevam ederken konsantrasyonları sıfıra iniyo‚ bizim bu seneki şampiyonluk cepte olur...

Aziz Başkan ne yapar eder‚ yine gs´nin şampiyon olmasını sağlar.

MulledWin - 23.10.2013 23:41

bos.gif

Beğenin ya da beğenmeyin‚ öyle ya da böyle adamlar bizim en son ne zaman katıldığımız şampiyonlar liginde bir maçı daha 3-1 kazandılar. Gelecek sene de muhtemelen yine oradalar.

Kopenhag kötü‚ Juventus maçı şans vesaire ama üstüne koyarak ilerliyorlar.

Burak şöyleymiş‚ Drogba öyleymiş‚ bizim Sow - Emenike´niz varmış‚ onların Mancini´si‚ bizim Yanal´ımız...

Dananın kuyruğu Kadıköy´de kopar. Akla kara orada belli olur. Gökhan Gönül kağıt üzerinde Sabri´den iyi ama sahada kağıtlar değil yürekler ve ayaklar konuşur

Hala Antuyu mu takip edioyrsunuz ?

Ben en son geçen hafta bakmışdım sanırsam.

üst üste 4-5 galibiyet alınca şampiyonluk şarkıları söylemeye başlamışlar.

Ben bu adamlar kadar yüzsüzünü görmedim.

Sene başında ağlıyorlardı Aziz yıldırım gitsin yönetim istifa şu şöle bu böle.

Şimdi şampiyonluk nidaları ediyorlar.

Aziz başkana methiyeler düzüyorlar.

Aslında iyi başkanmısda engelleniomusda herşey düzmeceymişde.

Ya çok saflar yada saf ayagına yatıyorlar....

Adamlar hala fenerbahçe camiası diyor.

Camia mı kaldı ?

Aziz yıldırımı bile indiremiyorlar.

GS da bir başkan şikeden hapis yatacak.

GS Avrupadan men edilecekde

O başkan çıkıp taraftara laf söylicek atacak tutucak hala başkanlıgı sürdürüp birde aday olacak.

Tarihde yazmaz.

Bunlar gönderemeyeceklerini anladıklarından destek oluyormus gibi görünüyorlar..

Şu an herşey güllük gülistanlık.

90+4lerle maç alıyorlar.

TFF de hakemlerle gazlıyor.

AMa 2 maç üst süte puan kaybetsinler çorap söküğü gibi dağılırlar.

Benim hiç korkum yok bunlardan...

İddia da ediyorum.

İlk yarı bittiğinde liderle puan farkı 6 dan fazla olmasın biz şampiyon oluruz.

ok.gif
Fenerlikral - 24.10.2013 01:04

bos.gif

Mesajı Gönderen: adigex1907:cLink:1575466

8 yabancıyla ligte oynasalar daha iyi durumda olurlardı. Ama ligde sistemleri bozuluyor‚takım kimyası tutmuyor. Bu nedenle Ab pasaportu olayına asılıyorlar.

karar alınmış. ocaktan itibaren serbestmiş zaten. sinan söledi geçen.

Mesajı Gönderen: Billy:cLink:1575465

Kobenhavn´ın formasına beşler sucuk pastırma reklamı koy erciyesspor zannedersin. ben hayatımda CL´de bu kadar kötü ve gereksiz bir takım görmedim. Juve nasıl berabere kalmış bunlarla hayret.

ne olursa olsun juvenin olduğu madridin olduğu gruptan çıkarlarsa diyecek birşey kalmıyor.

hersene çıkıyor adamlar gruptan.

biz ise olanlar yüzünden Avr. bile yokuz.

inş. bir an evvel giderde bu yönetim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt