Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene YF oynadılar ya bunlar PES sanıyor galiba orayı...

aaa-jpg.8914

fenerlikral, kardeşim keşke yönetiminiz ve beşiktaş şike yapmasaydı da 3 takım cl'ye gidebilseydi. Platiniye ve Cemaate falan kızdığınız kadar başkanınıza kızamadınız.. çünkü sizi LEKELEDI. AVRUPA'DA DA LEKELISINIZ ARTIK BU ULKEDE DE.. INATLA ANLAMAK ISTEMIYORSUNUZ..

ÖRNEKTİR; evinizde de fener forması üstünde deneyebilirsiniz... üstüne ne attıracağınız da bizi ırgalamaz.

BloodSpatterBackgroundAnim.gif

Geçen sene elediğimiz Cluj ve Braga, Schalke, bu sene elediğimiz Kopenhag ve Juve köy takımları. Yendiğimiz Manu hepten yedekti. Yendiğimiz Real bizi takmadı. Onların elediği Plzen , Bate, Lazio, Marsilya, Mglacbach ve adı neydi o rum takımı Avrupa'nın en iyi takımları ve her sene Cl de en az çeyrek finaldeler. YAVVVVV HEEEEEEEE HEEEEEEEEE . Siz en büyüksünüz YAVVV HEEEEE HEEEEE. Bizi 6-0 yendiniz YAV HEEEE HEEEEE. Sizi sahanızda yenemiyoz. YAVVVVV HEEEEE HEEEEEEEE. HEEEEE YAVVVV HEEEEEE.

Önce ona buna bukalemun deyip renkten renge girenleri ifşa edelim . ( 2-2 mi faciasında Bjkdiye tezahürat yapanları da unutmadık ama hadi ona neyse diyoruz bugün konumuz JUVE )

[attachment=5661:alwdad.png]

[attachment=5662:maödwad.png]

Sonra da Şino koyunca şoka girip ne yazdığını bilemeyenler hatta içleri kan ağlarken dışarıya sevinmiş rolü yapanlar gelsin.

[attachment=5663:daödaöa.png]

[attachment=5664:ödaçwöd.png]

Bu garibim de hala yerel lig diyor hala en çekindiğim Karabük diyor. Admin olsam rakibin juve'yi elediği gün forumda bunu yazanı ihraç ederdim.

[attachment=5665:dawawdadwa.png]

Diğerleri da hala akıllanmamış fark yiyecekler diye duaya başladı . En son kazandığımız paraları hesaplamakla meşgullerdi .

Ekli dosyalar

• alwdad.webp
    alwdad.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 357
  • maödwad.webp
    maödwad.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 385
  • daödaöa.webp
    daödaöa.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 350
  • ödaçwöd.webp
    ödaçwöd.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 354
  • dawawdadwa.webp
    dawawdadwa.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 374
İşte bunlar hep masonik faaliyetlerimiz .

[attachment=5666:dwaa.png]

Ekli dosyalar

• dwaa.webp
    dwaa.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 532
Çok değişik insanlar cidden. Yalnız Antuyu kuranlara teşekkür etmek gerekiyor bu kadar malı bi araya toplamak zor olsa gerek :)

İşte bunlar hep masonik faaliyetlerimiz .

Ekli dosyayı görüntüle 8944

adam resmı koymus amac, amac yok laf olsun torba dolsun.

tamamen gelişi güzel oynuyor "agaaa ben resmımı koyarım kurulacak komplo teorisi diğerlerine kalmış"

harbiden merak ediyorum bu embesilin bulduğu bu resme embesil arkadaşları ne kurgu duzenlediler.

edit.. bide bişeyler mana ediyormus bişeyler biliyormus gibi cümlenın sonuna 3 5 nokta koymuyor mu al sabunsuz yıka at pezevengi.

adam resmı koymus amac, amac yok laf olsun torba dolsun.

tamamen gelişi güzel oynuyor "agaaa ben resmımı koyarım kurulacak komplo teorisi diğerlerine kalmış"

harbiden merak ediyorum bu embesilin bulduğu bu resme embesil arkadaşları ne kurgu duzenlediler.

edit.. bide bişeyler mana ediyormus bişeyler biliyormus gibi cümlenın sonuna 3 5 nokta koymuyor mu al sabunsuz yıka at pezevengi.

Hayır zaten altına bir şey yazamamış. Eğer o kart Fener karı olsaydı nasılda ballandıra ballandıra ;

"İşte Dordmund lu bile Feneri tutuyor. Bu Fenerin büyüklüğünü gösterir "yazardı

Hayır zaten altına bir şey yazamamış. Eğer o kart Fener karı olsaydı nasılda ballandıra ballandıra ;

"İşte Dordmund lu bile Feneri tutuyor. Bu Fenerin büyüklüğünü gösterir "yazardı

1341.jpg

20050426-132509_ist124.jpg

onurc1503438.jpg

bu abilirn gecmıs konusmalarını falan duysa adam arastırmacı gazeteci triplerine girecek.

hele johonson un ben Galatasaraylıyım açıklamasını okusa 3 5 değil 5000 nokta koyar sağa sola.

Bu arada klavyeye çay demlemiş bazı harfler basmıyor. :( Kartı yazacağıma karı yazmışım ya la :redface:

Bu salaklari okuyan arkadaslari anliyamiyorum,baska zevk veren mesgaleler bulun kendinize.

Galatasaray,Fener,Bjk üçününde allah belasını versin, ücünede eşit seviyede nefretim mevcut.

Galatasaray Avrupa'da başarılı diyenlerede gülüp geçiyorum. Bilmem kaç kez Ş.ligine katılıp sadece 3 kez gruptan çıkan, bunların 2 tanesi bugün olduğu gibi bala ve .... olan bir takım.

En başarılı Türk takımı Trabzonsporumuzdur.

Antu'dan değil ts forumundan ama paylaşmak istedim.Son cümle bitirdi beni.

Orada yorum yapan gslilere kızıyorum adamlar hakaret üstüne hakaret ediyorlar takımımıza ve buna rağmen gitmeyen gsliler yüzündende hepimize yüzsüz diyorlar kardeşim ne işin var fbnin sayfasında

Adamlar bizden çok tartışıyor, yorumluyor resmen, maç başlığı olsun, muhtemel rakiplerimiz başlığı olsun sayfalarca bizi yorumluyorlar.Kıskançlık, çekememezlik, eziklik yaşıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt