Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gençleri yenemeyen cincon chelsea ye en az 5 farklı skorla elenir rahat olun

bu mantığa göre biz juveyi yendik fb bizi yendi fethiye juveden daha iyi takım.beynini sevdiklerim :D

Arenada şampiyonluk turundan behsediyorlar.Havalanmalari açısından iyi ama böyle gidersek olmayacak iş değil.

Fenerlikral:cLink:1584978

MANCI ELEŞTİRİLİCEK

YÖNETIM İSTİFA DİYE İNLEYECEKTİ STAD

Bu kuş beyinliyle aynı temennilerde bulunan renkdaşlarımı kınayarak altını çiziyorum. Şu an takımımız geçen yıl 15 hafta sonunda aldığı puanın aynısını aldı. Mancini'yi eleştirip İmparator Terim provakasyonlarından vazgeçiniz.

Bu antuluların beyinlerinin her iki lobuda çalışmıyor. Artık bundan eminim.

[attachment=5767:llkdwa.png]

[attachment=5766:lawldk.png]

Bu yapıldı kardeş başka bir fantezide görüşürüz inşallah.

[attachment=5768:AtAyn-MCIAALAlv.jpg]

Ekli dosyalar

• lawldk.webp
    lawldk.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 325
  • llkdwa.webp
    llkdwa.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 443
  • AtAyn-MCIAALAlv.webp
    AtAyn-MCIAALAlv.webp
    40 KB · Görüntüleme: 314
Salı/Çarşamba dizilere devam demiş biri artık fbli mi yoksa GS'li mi bilmiyorum :D

Eğer sıcak top soğuk top mevzusu doğruysa 6sye barca çıkar.

Juve lobisi Uefaya çöküyor şu an, uefa 6syi mutlaka cezalandıracaktır.

Yani Juve 6syi geçseydi bile eleyemeyeceği bir rakip çıkartacaklar. 6snin çeyreğe kalmasını uefa istemeyecektir.

Misal barca. Juvenin tepkilerini biraz dindirmek adına.

12Number

beyler UEFA bize takmış malaklar ya :D

Bunlara lobi lafını öğreteni bulup nasaya dünya dışı varlık araştırması için yollamalıyız.

Arkadaşlar 12numaradan nasıl görüntü alıyorsunuz? Ben de ziyaretçilere kapalı gözüküyor. Üye kayıtta da facebook/twitter filan soruyor. Üye mi oluyorsunuz?

Arkadaşlar 12numaradan nasıl görüntü alıyorsunuz? Ben de ziyaretçilere kapalı gözüküyor. Üye kayıtta da facebook/twitter filan soruyor. Üye mi oluyorsunuz?

Evet üye oluyorsun.Onay için tel felan istiyorlar ama :D E-mail üzerinden aktif edersen sadece forumda yazılanları görebiliyorsn oda yeterli zaten.

-----

Evet işin sırrını bilimadamları açıkladı. Meğer sebep buymuş...

Aşağıda Fenerli beyni görülüyor;

cerveau_01-550x368.jpg

GERANIMO - 22.11.2013 16:21

borç alıp banka kurcaz olumlu bi işlem çok sevindim bak bu işe banka kurarız para satarız 200 milyon lirayı en az 2 milyar lira yaparız oh miss çok şugar oley bee

Bu arkadas bizden degilse ben de birsey bilmiyorum...

Gesendet von meinem Nexus 7 mit Tapatalk 4

Levent YAĞCIOĞLU - 16.12.2013 11:33

bos.gif

Mesajı Gönderen: fbcsahin1907:cLink:0743210

merak ettiğimden ve gruplar nasıl oluşacak bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın

neden 2.liğe oynuyor ?

2. liğe oynamıyor. Garantilemek istemedik sadece liderliği. Grupların nasıl oluşacağını görmek istedik galiba biraz. Niye daha kolayı olabilecekken zor gruba gidelim?

eurolig için söylüyorlar. sonra biz şikeci degiliz.

Levent YAĞCIOĞLU - 16.12.2013 11:33

bos.gif

Mesajı Gönderen: fbcsahin1907:cLink:0743210

merak ettiğimden ve gruplar nasıl oluşacak bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın

neden 2.liğe oynuyor ?

2. liğe oynamıyor. Garantilemek istemedik sadece liderliği. Grupların nasıl oluşacağını görmek istedik galiba biraz. Niye daha kolayı olabilecekken zor gruba gidelim?

eurolig için söylüyorlar. sonra biz şikeci degiliz.

Bence bu şike değil, sporda böyle taktikler her zaman vardır, o zaman kimse liderlik için uğraşmaz, gruptan çıkalım yeter der..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt