Metahan Tara
Parçalı Üye
- 7 Ekim 2013
- 3.555
- 0
- 286
Bunlar hakikaten kuş beyinli.Adamın güya fenerli olmadığını 6,5 senede anladılar herhalde...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar hakikaten kuş beyinli.Adamın güya fenerli olmadığını 6,5 senede anladılar herhalde...
Ankara_Fenerbahçe
Fransız işgal kuvvetlerinin bu ülkedeki kalıntısı bu topraklardan temizlenecek!
gs kulübü bu ülkenin kulübü değildir!
gs bu ülkeyi temsil etme hakkına sahip değildir‚ herkes haddini bilsin.
gs´nin normal şarlar altında yendiği hiçbir Avrupa kulübü olmadı.
Fenerbahçe takımını geç‚ farz et ki en kötü takımız bundan sana ne gs´li?
gs‚ Fransız işgal kuvvetlerini bu ülkedeki kalıntısından ibarettir gs´li.
Sen eşit değilsin gs´li‚ sen gs´lisin.
ANTU felsefesi sana epeyce bol gelir gs´li haddini aşıp bir de akıl öğretmeye cüret etmişsin.
Sen önüme gelen biri değilsin sadece bir gs´lisin.
Benim takmın aleyhine çalışmam mümkün değil burayı futbolcular okumuyor gs´li haddini bil.
gs´li olmanın acısı zaten sana yeter sen kimin formunda kime hesap soruyorsun gs´li?
Evet‚ gs lisesi Fransız işgal kuvvetlerine yataklık etmiştir.
Evet‚ bana biri gs´li derse vatan haini demekle eş değerdir.
Ahahahaha bu nedir ya![]()
Yok. Bu adam Galatasaraylı.Kesin kanaat getirdim. La normal fenerli bile bu kadar salak olamaz.
Galatasaraylı çünki bunları yazıp gaza getiriyor angutları.
Yok Fenerliyse o zaman Azizin ta kendisi bu.
Gelelim yazdıklarına. Ne gelecem la yazdıklarına. Ben insanların yazdıklarını yorumlarım.
Malların mallıklarını yorumlamıyorum artık. Hayır geçen baktım 38 yaşındaymış.
Kesin bunun 8 yaşında bir çocuğu var o yazıyor.
Yok. Bu adam Galatasaraylı.Kesin kanaat getirdim. La normal fenerli bile bu kadar salak olamaz.
Galatasaraylı çünki bunları yazıp gaza getiriyor angutları.
Yok Fenerliyse o zaman Azizin ta kendisi bu.
Gelelim yazdıklarına. Ne gelecem la yazdıklarına. Ben insanların yazdıklarını yorumlarım.
Malların mallıklarını yorumlamıyorum artık. Hayır geçen baktım 38 yaşındaymış.
Kesin bunun 8 yaşında bir çocuğu var o yazıyor.
![]()
Özellikle 2. kısımda yazılan ibretlik
Drogba dediği adam, herifin tuttuğu takımdan daha fazla CL oynamış bir futbolcu. Hala da CL'de oynuyor. Adamın yaptığı yoruma bak.![]()
![]()
Özellikle 2. kısımda yazılan ibretlik
Drogba dediği adam, herifin tuttuğu takımdan daha fazla CL oynamış bir futbolcu. Hala da CL'de oynuyor. Adamın yaptığı yoruma bak.![]()
efe25:cLink:2778469
dün kulüpten arayıp fenerbahçe den ayrılmasını istediğiniz oyuncu kimdir diye sordular. daha cevap vermeden birçok taraftarımız meireles gitsin diyor siz ne diyorsunuz sık sık takımımızı yalnız bırakıyor kırmızı kart görüyor diye gitsin diyenler çoğunlukta sizin fikriniz nedir diye bir şeyler söylediler. bende kimin gidip kalacağına td karar versin ben görüş belirtmeyeyim dedim. aramalarının asıl amacıda kulüp avrupa kupalarına katılamadığı için zor durumdaymış maddi olarak destek olun diye özel bir paket hazırlanmışlar onu satacaklardı.
Harbiden taraftardan para istemeyemi başlamışlar ? Oha flan oldum
Ne oldum degil ne olacagim demeli