Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok. Bu adam Galatasaraylı.Kesin kanaat getirdim. La normal fenerli bile bu kadar salak olamaz.

Galatasaraylı çünki bunları yazıp gaza getiriyor angutları.

Yok Fenerliyse o zaman Azizin ta kendisi bu.

Gelelim yazdıklarına. Ne gelecem la yazdıklarına. Ben insanların yazdıklarını yorumlarım.

Malların mallıklarını yorumlamıyorum artık. Hayır geçen baktım 38 yaşındaymış.

Kesin bunun 8 yaşında bir çocuğu var o yazıyor.

Ankara_Fenerbahçe

Fransız işgal kuvvetlerinin bu ülkedeki kalıntısı bu topraklardan temizlenecek!

gs kulübü bu ülkenin kulübü değildir!

gs bu ülkeyi temsil etme hakkına sahip değildir‚ herkes haddini bilsin.

gs´nin normal şarlar altında yendiği hiçbir Avrupa kulübü olmadı.

Fenerbahçe takımını geç‚ farz et ki en kötü takımız bundan sana ne gs´li?

gs‚ Fransız işgal kuvvetlerini bu ülkedeki kalıntısından ibarettir gs´li.

Sen eşit değilsin gs´li‚ sen gs´lisin.

ANTU felsefesi sana epeyce bol gelir gs´li haddini aşıp bir de akıl öğretmeye cüret etmişsin.

Sen önüme gelen biri değilsin sadece bir gs´lisin.

Benim takmın aleyhine çalışmam mümkün değil burayı futbolcular okumuyor gs´li haddini bil.

gs´li olmanın acısı zaten sana yeter sen kimin formunda kime hesap soruyorsun gs´li?

Evet‚ gs lisesi Fransız işgal kuvvetlerine yataklık etmiştir.

Evet‚ bana biri gs´li derse vatan haini demekle eş değerdir.

Ahahahaha bu nedir ya :D

Yok. Bu adam Galatasaraylı.Kesin kanaat getirdim. La normal fenerli bile bu kadar salak olamaz.

Gelelim yazdıklarına. Ne gelecem la yazdıklarına. Ben insanların yazdıklarını yorumlarım.

Ceza yemiş salak, kimse sevmiyo bunu orda :D

Cold_Fire - 31.12.2013 14:12

bos.gif

2 sene önce Sneijder isminin bizimle anıldığını görünce heyecanlanıyordum.

Ama Sneijder´i cinconda izledim‚ tüm hevesim kaçtı iyiki almamışız.

Eski Sneijder´den eser yok

ok.gif
Ankara_Fenerbahçe - 31.12.2013 15:24

bos.gif

Aksine tam almamamız gereken oyuncu Sneijder!

İstikrarsız bir oyuncu‚ takıma en ufak bağlılığı yok‚ 5 maç bekle de 1 maç işine yarasın tip oyuncu.

Çok daha iyi bir oyuncu alınması gerekir.

Sneijder mevkisinde ilk 40 içine girmez bana göre.

ok.gif
fbcsahin1907 - 01.01.2014 03:31

bos.gif

ben Alex´i gördükten sonra sneijder ı falan halı sahaya çağırmam ayrı konu

:D

38 olsa yine iyi 49 yaşında angut 65 li.:D:D.İnşallah atılmaz beyinsiz bu malın yazdıklarını okumak çok zevkli oluyor.:D

Ah ulan ah 3 senelik üyelikten sonra Orduspor maçındaki hakem Terim kavgası yüzünden üyeliğim gitti. Normal ilişkiler kurduklarım bile vardı orada:(

[attachment=6302:dawad.png]

#antukafası

Ekli dosyalar

• dawad.webp
    dawad.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 867
mahmut uslu gıbı bırı gidip istediği an basbakanla görüşebiliyor , jokey rıdvan zaten çat kapı canı istesin sürekli görüşüp fener ve ankara arasında posta güvercinliği yapıyor, aylardır ki artık yıllardır da diyebiliriz gündem yoğunluğundan dolayı ünal aysal a randevu verilmiyor.

hakketten yukarılarda magandanın biri söylemiş başbakanımız cidden kötü niyetli değil.tamamen ülke futbolu için mücadele ediyor hiç bir kötü niyet yok.

1998

BYI6WBzCAAAWQGB.png

2p92.jpg

stus.jpg

e0gp.jpg

gssözlük

wM9OMa.png

:asd:

Özellikle 2. kısımda yazılan ibretlik :D

Drogba dediği adam, herifin tuttuğu takımdan daha fazla CL oynamış bir futbolcu. Hala da CL'de oynuyor. Adamın yaptığı yoruma bak. :D

wM9OMa.png

:asd:

Özellikle 2. kısımda yazılan ibretlik :D

Drogba dediği adam, herifin tuttuğu takımdan daha fazla CL oynamış bir futbolcu. Hala da CL'de oynuyor. Adamın yaptığı yoruma bak. :D

ŞL garantisi yoksa TSL ye bu oyuncular imza atmaz....

Sonuç: Fener'e gelen tüm transferler kariyer için değil para için Fener'e gelmiştir...

Ben demiyom bu angut Fenerli diyor....

tek hedefi galatasaray'ı geçmek olan kulübün sıradan bir taraftarı.. böyle şeyler yazmaları çok normal kafa yapılarını biliyoruz zaten

efe25:cLink:2778469

dün kulüpten arayıp fenerbahçe den ayrılmasını istediğiniz oyuncu kimdir diye sordular. daha cevap vermeden birçok taraftarımız meireles gitsin diyor siz ne diyorsunuz sık sık takımımızı yalnız bırakıyor kırmızı kart görüyor diye gitsin diyenler çoğunlukta sizin fikriniz nedir diye bir şeyler söylediler. bende kimin gidip kalacağına td karar versin ben görüş belirtmeyeyim dedim. aramalarının asıl amacıda kulüp avrupa kupalarına katılamadığı için zor durumdaymış maddi olarak destek olun diye özel bir paket hazırlanmışlar onu satacaklardı.

Taktik güzel yalnız ilk baş diyalog kurulması için takımdan muhabbet açılıyor sonra ya hacı bu adamı göndercez ama parasını vermek lazım pamuk eller cebe deniyor hahahah modern dilencielr sizi :D

Hajrovic için ne yorumlar yapmışlar öyle yahu. Özellikle yerli statüsü meselesi için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt