Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

antunun müptelası oldum diyebilirim,en kaliteli komedi sitesi o yüzden bu salağın gerçek fb li olduğuna emin olabilirsin diyebilirim,görsel hafızam beni yanıltmaz sürekli bizim takıma salllar,fb yi yüceltir,genelde de basketbol forumunda ülkersporu öven nitelikte yazılar yazar :( bazen antuda fazla takılmaktan kendimi kaybedebiliyorum ama :(

edit:kaliteli yanlış bir tanım olmuş orda başka bir kelime kullanmam gerekti ama

BJK forumundan enstantaneler:asd2:

ArdaYUH

4 saat önce

Bu ne arkadaş GS nin kontenjanını biz mi açıcaz. onu geçtim iyi bi stoper de değil saçma hatalar yapan vasat bi oyuncu.

noavatar50.png

gokhanyok artık

4 saat önce

Sabriyi de alalım tam olsun.

noavatar50.png

SewkoKara kartal

4 saat önce

Pazardan aldim Lescott ewe geldim danny:) yaziklar olsun capsiz yonetim bizi bu durumlara düşürdün.

noavatar50.png

Baba HAKKIFİKRETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

4 saat önce

Gs nın yabancı kontenjanını boşaltma görevi yapan sefil rezil fikrettt

noavatar50.png

ua1905sanki dany gibi adamınız var

4 saat önce

alın kullanın işte sanki kadroda dany gibi adam varmış gibi begenmiyor bir de açlar..

Gökhan Kılıç............

4 saat önce

gs stoper transferi yapcak gs nin artıgı dannyyi de biz alcagız hey gidi KOCA BEŞİKTAŞ ne hallere düştün

noavatar50.png

onur TÜRKDAMARUTANIYORUZ

4 saat önce

Senin gibi bir başkanımız oldugu için UTANIYORUZ rakibimiz daha iyi transfer yapsın diye onların kötüsünü alan bir adam Beşiktaş başkanı

noavatar50.png

eraytüh yabancı kontenjanı boş olsa

4 saat önce

brumayı da biz alırdık danny de beleşe gelirdi. fikret bunu nassıl düşünemezde gider jones u alır :D

noavatar50.png

F.o.Denisik

4 saat önce

Denisik misiniz yahu genclerden oynanmis 17 yasinda stoper oynatalim daha iyi sikesaraya kontj acma takimina donduk...

noavatar150.png

Fatih Karamandany nedir ?

4 saat önce

hayır pedro niye oynamıyor dün mis gibi oynadı adam hem bu iş gsın da işine geliyor anlamsız bir hareket yönetimden

noavatar50.png

kemal1903süper transfer

4 saat önce

sergen yalçın antepe toramanı istedi dany i istemedi bizimkiler aldı yazıklar olsun..

noavatar50.png

batuhanYAZIK !!!

4 saat önce

ÇIKIN BUNU YALANLAYIN NOLUR. BİZE BUNU YAPMAYIN.RESMEN GS NİN ÇÖPE ATTIGI ADAMI ALICAZ VE SÜREKLİ OYNATICAZ. YAZIKLAR OLSUN!!!

noavatar50.png

mrcool.....

4 saat önce

Bakın arkadaşlar ben danny i begenmem. Ama inanın elimizdeki stoperlerin hepsinden iyi. Düşünün yani ne kadar sıradan bir takım oldugumuzu.

noavatar50.png

çağlardany iyidir

4 saat önce

mantıklı olun gs son 2 senedir şampiyon oluyo ve şamp.liginde gruplardan çıkıyo dany sol bek oynayınca hata yapıyo stoperde iyidir

noavatar50.png

AltanFazla takilmayin

4 saat önce

Kötü bir stoper değilsezon sonuna kadar idare eder

noavatar50.png

erhan güleryüzsaçma

4 saat önce

büyük bi takımmız dıyoruz kendımıze ama nedense hep gs nın fb nın oynamayan oyunculrını alıp duruyoruz sezerden sonra bide dany olmadı !!!!!

noavatar50.png

aykutistemiyoruzzzz

4 saat önce

arkadaş bilerek mi yapıyorsunuz.

noavatar50.png

offoff

4 saat önce

yazıklar olsun.keşke brumayıda alsaydınız.yakışırdı.bu nedir arkadaş ya.adamlar elinden çıkarmak için kıçatıyo.biz alıyoruz.

noavatar50.png

ÖzgüYuh artık

4 saat önce

YAZIKLAR OLSUN !

“Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır...

Adınız :

Korkunun ecele faydası yok. O puan farkı inerse biz maç kaybetmeyiz. Bunun örneklerini görüyoruz yıllardır. Maç kazanma alışkanlığı bağımlılık yapıyor bizim kulübe.

ok.gif
Okan - 02.02.2014 19:32

bos.gif

Mesajı Gönderen: Mehmet Levent:cLink:1594079

bu sene de şampiyon olamazsak‚ fenerbahçeliler sinirden kendi elleriyle aziz yıldırımı metrise bırakır.

ahahahahahahahahahahahha durdurun lan beni hahahahahahhaa

Iyi oluyor iyi gercekten iyi oluyor böyle bizimkiler biraz ciddiye alirlar belki bundan sonra

Aziz Yıldırım doneminde yasamadigimiz tek rezillik 10 puandan sampiyonluk vermemistik onuda veririz bu gidişle.

:D:D:D

Korkudan altlarına sıçacaklar lan. Psikolojik üstünlük bu'dur :o

Mesajı Gönderen: creedage:cLink:1594047

Elalemin Hollandalısı 25 metreden atar bizimki yarım metreden boş kaleye atamaz..

zaaaaaaaa

Yalnız puan farkı az olmamasına rağmen çok korkmaya başladılar.

ok.gif
coldlook - 02.02.2014 19:24

bos.gif

3-0 oldu

ok.gif
Arthur Zico - 02.02.2014 19:24

bos.gif

2-2 biter bu maç dediydi dersiniz.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Daha Sivas maçı gelmeden böyle oldular.Haftaya Sivas'a puan verirlerse neler olur bilemiyorum :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt