BJK forumundan enstantaneler:asd2:
ArdaYUH
4 saat önce
Bu ne arkadaş GS nin kontenjanını biz mi açıcaz. onu geçtim iyi bi stoper de değil saçma hatalar yapan vasat bi oyuncu.
gokhanyok artık
4 saat önce
Sabriyi de alalım tam olsun.
SewkoKara kartal
4 saat önce
Pazardan aldim Lescott ewe geldim danny

yaziklar olsun capsiz yonetim bizi bu durumlara düşürdün.
Baba HAKKIFİKRETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
4 saat önce
Gs nın yabancı kontenjanını boşaltma görevi yapan sefil rezil fikrettt
ua1905sanki dany gibi adamınız var
4 saat önce
alın kullanın işte sanki kadroda dany gibi adam varmış gibi begenmiyor bir de açlar..
Gökhan Kılıç............
4 saat önce
gs stoper transferi yapcak gs nin artıgı dannyyi de biz alcagız hey gidi KOCA BEŞİKTAŞ ne hallere düştün
onur TÜRKDAMARUTANIYORUZ
4 saat önce
Senin gibi bir başkanımız oldugu için UTANIYORUZ rakibimiz daha iyi transfer yapsın diye onların kötüsünü alan bir adam Beşiktaş başkanı
eraytüh yabancı kontenjanı boş olsa
4 saat önce
brumayı da biz alırdık danny de beleşe gelirdi. fikret bunu nassıl düşünemezde gider jones u alır
F.o.Denisik
4 saat önce
Denisik misiniz yahu genclerden oynanmis 17 yasinda stoper oynatalim daha iyi sikesaraya kontj acma takimina donduk...
Fatih Karamandany nedir ?
4 saat önce
hayır pedro niye oynamıyor dün mis gibi oynadı adam hem bu iş gsın da işine geliyor anlamsız bir hareket yönetimden
kemal1903süper transfer
4 saat önce
sergen yalçın antepe toramanı istedi dany i istemedi bizimkiler aldı yazıklar olsun..
batuhanYAZIK !!!
4 saat önce
ÇIKIN BUNU YALANLAYIN NOLUR. BİZE BUNU YAPMAYIN.RESMEN GS NİN ÇÖPE ATTIGI ADAMI ALICAZ VE SÜREKLİ OYNATICAZ. YAZIKLAR OLSUN!!!
mrcool.....
4 saat önce
Bakın arkadaşlar ben danny i begenmem. Ama inanın elimizdeki stoperlerin hepsinden iyi. Düşünün yani ne kadar sıradan bir takım oldugumuzu.
çağlardany iyidir
4 saat önce
mantıklı olun gs son 2 senedir şampiyon oluyo ve şamp.liginde gruplardan çıkıyo dany sol bek oynayınca hata yapıyo stoperde iyidir
AltanFazla takilmayin
4 saat önce
Kötü bir stoper değilsezon sonuna kadar idare eder
erhan güleryüzsaçma
4 saat önce
büyük bi takımmız dıyoruz kendımıze ama nedense hep gs nın fb nın oynamayan oyunculrını alıp duruyoruz sezerden sonra bide dany olmadı !!!!!
aykutistemiyoruzzzz
4 saat önce
arkadaş bilerek mi yapıyorsunuz.
offoff
4 saat önce
yazıklar olsun.keşke brumayıda alsaydınız.yakışırdı.bu nedir arkadaş ya.adamlar elinden çıkarmak için kıçatıyo.biz alıyoruz.
ÖzgüYuh artık
4 saat önce
YAZIKLAR OLSUN !
“Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır...
Adınız :