Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"
ok.gif
TheAnswerX - 10.02.2014 06:23

bos.gif

Mesajı Gönderen: Levent YAĞCIOĞLU:cLink:1595483

6+2+Sınırsız döneminin sonunda‚ yabancı sınırı görüşmesi yapıldı ve şu konuda mütabakat sağlandı.

2011-2012 6+2+2

2012-2013 6+0+4

2013-2014 ve sonraki sezonlar 5+0+3

Yani bu taa o zamanların kararı idi. Hatta futbol menajerlik oyunlarına bile o dönem yansımıştı bu kademeli düşüş programı.

O zaman bu kararı isteyen kulüplerin isteme sebepleri ellerindeki yabancıları çıkartmadıklarından dolayı zorluk yaşamalarıydı. Gel zaman git zaman yumurta kapıya dayanınca feryat figan etmeye başladı bazı kulüpler olmaz öyle şey diye.

Sanıyorum Demirören bu 3 yıllık plandan bahsetmiş. Ayrıca Fikret Orman ve Beşiktaş 5+0+3 değil de 5+3 istiyorlar sanıyorum. Direkt kulübeye 3 yani.

İyide sonraki sezonlar 5+0+3 denildiyse‚ ben söyleyeyim Demirören olduğu ve Beşiktaş´ın stadının bitmediği sürece bu uygulama devam eder. Ben Özen´in açıklamasından 5+0+3 ü anladım. Adam direkt olarak bizde kontratlı sadece 5 oyuncu falan var değişmesin dedi".

Sezon başında bu kuralın değişmesini istemeyen tek kulüp Fenerbahçe değil miydi ? Beşiktaş için yapılan şeye Beşiktaş bile karşı çıkmışken Fenerbahçe neden destekledi ?

Ben söyleyeyim kuş beyinliye : Galatasaray korkusundan.

Ayrica arkadas bir konuyu daha yanlis hatirliyor. Yabanci sinirinin dusmesinin sebebi milli takimin kotu olmasi.

Aksine ellerindeki yabancilari cikartamayinca 6+x+sinirsiz yabanci kurali gelmisti bunun da sebebi bjkydi, baskan da tupcuydu.

(X sanirim 4'tu)

---

Ortalık karıştı karışacak :D

Antu.com Cep Forumları

Aziz Yıldırım´ın Mucize Olmazsa 3 Haftası Kaldı!

RAWAS - 10.02.2014 09:22

bos.gif

Türkiye´deki yasal prosedürleri bilmeyen arkadaşlar‚ Aziz Yıldırım hemen hapise girmedi diye farklı beklentiler içine giriyorlar.Tebliğ etme süresi karardan sonra 1 aydır.

Yani Aziz Yıldırım´ın Yargıtay Başsavcılığına yaptığı başvuru kabul olmazsa‚ 3 hafta içinde hapise girmesi söz konusu.

Peki 3 haftası kalan Aziz Yıldırım çıkıp herşeyi tanıklarla ve belgelerle anlattı mı? Çıkıp açık açık konuştu mu? HAYIR.

Bu şu manaya gelir; Aziz Yıldırım´ın ya konuşacak bişeyi yok yada Aziz Yıldırım´ın hiçbir gücü kalmadı tek dayanağı Fenerbahçe taraftarının baskısı.

Gerçekler apaçık ortada. B planı bile yok.Hala Aziz Yıldırım´ın peşinden giden arkadaşlara duyurulur.

-

Volkan Ateş - 10.02.2014 10:01

bos.gif

ne kadar ayıp bır baslık ya

fırtemin - 10.02.2014 11:18

bos.gif

teknik olarak doğru görünse de vicdanen ayıp ötesi bir topic!!!neyse başkan çarşamba akşamı Ahmet hakanın tarafsız bölgesine konuk oluyor!ahmet hakan da net konuşturtamazsa başkanı bende pes edeceğim
smile.gif

RAWAS - 10.02.2014 12:12

Mesajı Gönderen: fırtemin:cLink:0348732

teknik olarak doğru görünse de vicdanen ayıp ötesi bir topic!!!neyse başkan çarşamba akşamı Ahmet hakanın tarafsız bölgesine konuk oluyor!

ahmet hakan da net konuşturtamazsa başkanı bende pes edeceğim:)

Yahu Aziz Yıldırım konuşacak olsa 1000 kere konuşurdu. Konuşmadan kastımız; komplonun kanıtları ve şahitleridir.

Örneğin X kişi 2010 senesinde kulübe geldi. Yanımda şu kişiler vardı yada elimde kamera görüntüleri var.

Bana şunu teklif etti. Ben red ettim. Bu operasyon ondan oldu. X kişide önemli biri olacak.

Böyle kanıtlar lazım. Yoksa "ben Atatürkçüyüm bundan dolayı bana operasyon yapıldı" demek hamasi bir laftır.

Bunlar bu RAWAS nickli adamin ajan oldugunu saniyorlar :D Baskasi tarafindan bunlari manipule etmekle görevlendirilmis biri olarak görüyorlar :D

Koskocaman Antu´da karsilastigim tek akilli adam bu RAWAS galiba, gerisi koyun oglu koyun. Aziz Yildirim lafontaine´den massalar ile iyicene uyutmus bunlari. Mahmut Uslu aceba ironi mi yapiyordu, "Türk insanının verdiği bütün meziyetler Fenerbahçeliler de toplanmış" dediginde.

07.01.2014 11:15 Salı

bos.gif

alperlp

böyle giderse 3. hafta fark erir.

rakipler harıl harıl transfer çalışmalarıyla eksiklerini kapatırken biz yerimizde sayıyoruz 2. hafta eskişehir‚ 3. hafta sivasspor deplanmanları çok zor olacak... bu gidişle şampiyonluk yarışında geriye bile düşebiliriz çok acil bir 10 numara transferine ihtiyaç varken yönetimin uyuması olacak iş değil. baroni‚ meireless bu yarışın sonuna gitmemiz mümkün değil.

Bu adam nostradamus sanırım.Geleceği görmüş.:D

07.01.2014 13:13 Salı

bos.gif

shark21

böyle giderse 3. hafta fark erir.

bos.gif

Eskişer ve Sivas maçları 6 puan yazın bizim haneye

ikiside bize rakip olamazlar.

Bu denyoda geleceği görmüş ama tersten.:D

zhhh.png

Kuş her yerde kuş...Şampiyon olamazlarsa da Galatasaray'ı yenmek onlar için teselli olurmuş bir önceki mesajında öyle diyor.

Adidas Ile Sözleşme Uzatıldı

bos.gif

Ya 8.5u neden beğenmiyorsunuz anlamıyorum. Tarafsız gözle bakmak gerekirse Galatasaray´ın 8 aldığı ortamda bizim 8.5 almamız bence harika.

Darılmaca gücenmece olmasın ama Galatasaray son 3 yıllık dönemde bizden daha iyi. Şampiyonlar ligi olsun lig olsun (3 temmuz konusunu saymıyorum). Ayrıca 2 yıl avrupadan men cezası almış durumdayız. Bu durum da bile Galatasaraydan yüksek almamız gerçekten Fenerbahçe´nin büyüklüğünü gösterir.

Ayrıca Adidas bu ücreti verdiğine göre formaları kigılıya miğılıya bırakmaz. Kendisi yapar. (Umarım öyle olur.)

saf arkadas euro ıle dolar arasında farkı anlayamamıs...

bu rawas antu tvye bile çikti. deli ediyor bunlari. sevdim bu herifi.:D

Hacı aslında Rawas bu malları uyandırmaya çalışıyor. Tek gerçek Fenerbahçe diyor ama diğer mallar hala uyanamıyor. Çok tehlikeli adam bu. Aslında banlasalar çok daha iyi olur. Düşünsene aynı şeyler bizim başımıza geldiğini... Taraftarın %90'ı Rawas olur. Neyse onlar Aziz, şike, cemaat, komplo, Uefa diye diye uyususunlar. Çünkü onlar uykudayken bizim müzemizde kupa koyacak yer kalmayacak. Sağolsun Aziz Yıldırım yıllardır sponsorluğumuzu yapıyor. Ne yalan söyleyeyim içeri girmesini ve başkanlıktan gitmesini de hiç istemiyorum :D

antu ne anlama geliyor bu arada, biraz araştırdım ama tam anlayamadım.

Şöyle birşey buldum;

Ata

Nal

Takan

Usta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt