Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sesli güldüm her kupa finalinde kesin yeniyorlarmış bizi.:DBu antuda bir ıq testi yapılsa 100 puanın üzerine çıkan üye çok zor bulunur tahminimce binlerce kişi arasından.Tam gerizekalıların toplanma merkezi gibi bir yer.:D

Antu uye olmak icin IQ seviyesi 0,01 altinda olman lazim yoksa uyelik kabul edilmiyor hehe

Zaten akilli olsalar fenevli olmazlardi :D

ok.gif
sarılaci-1907 - 07.05.2014 23:20

bos.gif

keşke biz alsaydık

sahi biz ne zaman elendik‚ onu bile hatırlamıyorum‚

fenerbahçeli teknik direktölerin ve başkanın türkiye kupasına önem vermemesine hayret ediyorum‚

ders seçen öğrenci gibi‚ bunlar da kupa seçiyorlar‚

Türkiye kupasını almak kadar kolay bir şey var mı ya? Anadolu takımlarını ciddiye al hepsini ele‚ finalde 6S gelir onu zaten %99 yeniyoruz‚ bu kadar basit..

Yani bu kadar basit olmasına rağmen yönetim ve teknik direktörlerin bu aymazlığına bir anlam veremiyorum.

Zaten Avrupada yoksun‚ asılsana işte 2 kupaya birden.

insan gerçekten hayret ediyor

ahahahahhaa bunu ilk okuduğumda bu başlığa ben yazacaktım sonra boşver dedim.şu kısım "finalde 6S gelir onu zaten %99 yeniyoruz‚ bu kadar basit.." antu için bile fazla gerzekçe

TKBL şampiyonluğundan sonra ;

ok.gif
adigex1907 - 06.05.2014 13:03

Ben amatör diye adlandırılan branşları önemsiyorum zaten burada yazan bir çok renkdaş da öyle hissediyor. Biz daha önce basketbolda ligi domine ederken‚ veya Voleybolda Avrupa Dünya şampiyonlukları kazanırken geri gs liler ehe ehe bunlarla mı avunuyorsunuz asıl olan futbol derlerken şimdi 14 yıl sonra şampiyon olmlarına rağmen şampiyonlar ligi şampiyonu olmuş gibi sevinmeleri ayrı bir araştırma konusu. Zaten bir yerde yazmıştı tüm gs lilerin gs liyim ama fanatik değilim sezonu başlamıştır diye. Aynen öyle omugasızlar.

---------------------------------------------------

Kupayı yandaki resimde görebilirsiniz :D :D :D Mallıkta sınır tanımıyorlar :D

Bu adamı İsviçreli bilim adamlarına havale ediyorum. :(

ok.gif
Ankara_Fenerbahçe - 11.05.2014 21:28

bos.gif

galatasaray yaptığı maddi dolandırıcılıktan ötürü ceza alır umarım UEFA´dan.

Bugünkü maçı takip eden bir UEFA yetkilisi olsa zaten başka bir şeye gerek yok alır şikeden cezayı 2 takım da.

Kendi taraftarları bile yazmış açık şikeyi.

Hep derim galatasaray taraftarı olmak için çok sağlam mide gerekir‚ kolay kusmayacaksın.

2.olmamiza bjkli kardeslerinden daha çok uzuluyorlar :( şampiyonluğu kutlayamiyor ezikler bu yüzden :(

Bu adamı İsviçreli bilim adamlarına havale ediyorum. :(

ok.gif
Ankara_Fenerbahçe - 11.05.2014 21:28

bos.gif

galatasaray yaptığı maddi dolandırıcılıktan ötürü ceza alır umarım UEFA´dan.

Bugünkü maçı takip eden bir UEFA yetkilisi olsa zaten başka bir şeye gerek yok alır şikeden cezayı 2 takım da.

Kendi taraftarları bile yazmış açık şikeyi.

Hep derim galatasaray taraftarı olmak için çok sağlam mide gerekir‚ kolay kusmayacaksın.

Fenerli olmak için adam olmaya bile gerek yok. Onu napçaz...

ALMANYALI39M - 11.05.2014 21:07

bos.gif

gs uefa dan ceza alacak ve biz mahkeme karari ile katilacagiz...ahanda buraya yaziyorum...

beyinsiz.

Gurbetteki_Fenerli - 09.05.2014 19:20

bos.gif

Mesajı Gönderen: adigex1907:cLink:0765366

Ben amatör diye adlandırılan branşları önemsiyorum zaten burada yazan bir çok renkdaş da öyle hissediyor. Biz daha önce basketbolda ligi domine ederken‚ veya Voleybolda Avrupa Dünya şampiyonlukları kazanırken geri gs liler ehe ehe bunlarla mı avunuyorsunuz asıl olan futbol derlerken şimdi 14 yıl sonra şampiyon olmlarına rağmen şampiyonlar ligi şampiyonu olmuş gibi sevinmeleri ayrı bir araştırma konusu. Zaten bir yerde yazmıştı tüm gs lilerin gs liyim ama fanatik değilim sezonu başlamıştır diye. Aynen öyle omugasızlar.

ahahah ulen sizi yenerek şampiyonlar ligi şampiyonu olduk zeten :)

Belki çok ufak bir kesimi hariç alayı beyin özürlü bunların :D

diyorum ya abi bilim alsın incelesin deneyler yapsın bunların üstünde.tek faydaları bu olur.:D

bence FBI, CSI alsın fblileri hiç çalışan sıkıntısı çekmezler nasılsa sabahtan akşama kadar fbye oyun oynuyorlar diyorlar.sürekli bu kafadalar.bu sefer abdye oyun oynuyorlar diye konuşup dururlar:DD

FatihAtlay ‏@FatihAtlay 15 dk.

@utkuboztepe İki baraj örneği. Arada 1 metre mesafe var. İstenilince ve istenilmeyince farkı. pic.twitter.com/WNkMmOI3US

FatihAtlay ‏@FatihAtlay

Dün akşam Sneijder'in topa vuruşu ya da Trabzonspor'un gel at dediği an. pic.twitter.com/dk34df6G0V

BnbtSXaIgAAD4eg.jpg

Adamlar 7 kişilik baraj ile durduramadık deyip teslim bayrağı çekmişlerdir, hele vuruş çok daha yumuşak vuruş stiline sahip olan Sneijder 'in, Selçuk 'a kıyasla 10m geriden vuruyorsa... Ve skor zaten 1-3 olup umutları tükettiyse...

Acaba P.V.Hoijdonk frikik atarken hiç baraj kurdurmayan Gaziantep kalecisi Ömer 'i hatırlıyor mu bu Antu gençliği?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt