Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
post'un zamanlaması manidar yalnız

İyi farketmişsin Serkan...:D

Bu arada biri "cinconlu arkadaşlar bakıyorum da futboldaki ezilmişliklerini kadın basket ile kapatma uğraşındalar,yemezler" yazmış.....

Bunlar değil miydi futboldaki başarısızlıklarını örtmek için "biz futbol kulübü değil spor kulübüyüz" diyen ;) Ha şimdi ne değişti ? Kaldı ki haftada 1 maç ile, lehine yabancı kuralıyla ve bu TFF ile afedersin oluver artık bir zahmet...Rakibinin hocası değişiyor,C.L. gibi senin hayal edemeyeceğin ligde mücadele edip yıpranıyor, gruptan çıkıyor,Türkiye Kupası'nda ilerliyor....Sen sadece lige odaklanmışsın,onu da bizim mallığımız neticesinde puan farkıyla götürüyorsun.

Asıl sen bu kazanacağın Şikeli Türkiye Ligi şampiyonluğuyla ezilmişliğini kapatma uğraşındasın,asıl bunu yemezler ;)

Bu arada biri "cinconlu arkadaşlar bakıyorum da futboldaki ezilmişliklerini kadın basket ile kapatma uğraşındalar,yemezler" yazmış.....

Bunlar değil miydi futboldaki başarısızlıklarını örtmek için "biz futbol kulübü değil spor kulübüyüz" diyen ;) Ha şimdi ne değişti ? Kaldı ki haftada 1 maç ile, lehine yabancı kuralıyla ve bu TFF ile afedersin oluver artık bir zahmet...Rakibinin hocası değişiyor,C.L. gibi senin hayal edemeyeceğin ligde mücadele edip yıpranıyor, gruptan çıkıyor,Türkiye Kupası'nda ilerliyor....Sen sadece lige odaklanmışsın,onu da bizim mallığımız neticesinde puan farkıyla götürüyorsun.

Asıl sen bu kazanacağın Şikeli Türkiye Ligi şampiyonluğuyla ezilmişliğini kapatma uğraşındasın,asıl bunu yemezler ;)

Ayberk bey nedir bu Fenerbahçe ile alıp veremediginiz?

doğru bu sene resmen gs hediye etti şampiyonluğu.hocanın gitmesi kadroda kanat oyuncusu yok bizde ona rağmen türkiye kupası yarı finaldeyiz.ligde bence 2.olur ve şamp.liginde ölüm grubundan çıkmışız.adamlar tek kulvar.bu kadar güçlü kadro ile daha bu haftaya kadar şampiyonuz diyemediler o kadar korkuyorlar.biz olsak şampiyonluk turuna başlarız.ama hala adamlarda bi havalar.ne kadar fbli gördümse hepsi mancini kalsın istiyor hatta tvdeki fbli yorumcular bile ör:özat bile gs-fb derbisi öncesi fb yenerse ne olur? gibi bir soruya mancini gider mi anlamında ki soruya ''artık bunları aşmamız lazım.dedi.yani gs de şuan da lucescu ve ya da fatih hoca gelse hemen üzüntüden çökerler çünkü şunu iyi biliyorlar gs iyi olursa fbnin şansı yok.

Adamlar Futbol futbol demeye baslamislar. Sanki bi boklari var. Fenerliyle her tartistigimda diger branslarla gelirler. Eziklik, harbiden eziklik.

ok.gif
Bango - 15.04.2014 10:04

bos.gif

Buarada cok merak ediyorum

Klup basketbol tarihinin en onemli macina cikip final oynayacakken

Obrodovic gibi bi efsaneden fikir yada yardim istenmismidir ! Yada bu dogal olurmuydu .

Bence hic bi sakincasi olmazdi

Finaldeki rakibimiz bu pota alti su guardlari bu oynadigi 8 maclardaki perfonmansi bu. Ve ekaterinburg u da boule eledi ! Bu oyunla yani

Bizim de durumumuz su fikrin necir hoca diye faydalinabilinirdi diye dusunuyorum

:trollfacce.gif:

Beyler Ankara_Fenerbahçe hanginiz ? Hadi hadi yemeyin :D :D

Busa maçından sonra fb'li bir utanmazın yorumu :

ok.gif
hihahoha - 17.04.2014 00:01

bos.gif

cok sansli takim 2:0 dan maci cevirdiler...bu takimdaki balin yarisi bizde olsa keske

E yuh artık.Dünyaya nerden bakıyor bu andavallar acaba ?

Bir diğer utanmaz arlanmaz :

ok.gif
lem0naide - 16.04.2014 21:56

bos.gif

Bu Cimbom´un anormal olmayacak galibiyetleri düzenler hakemler yüzünden Turk futbolundan soğudum resmen. Böyle mac tarihte yoktur.

En iyisi Barcelona´nın Real Madrid maçını seyredip huzur bulmakk
smile.gif

Oysa en çok sizin ısınmanız gerekirdi Türk futboluna,nitekim herşey Fenerbahçe için...

Hahaha eziksss. Havaya girdin mi Galatasaray çakar dedik dedik dinletemedik.

[attachment=9694:10257757_864935143531903_3231290468846147862_n.jpg]

Ekli dosyalar

• 10257757_864935143531903_3231290468846147862_n.webp
    10257757_864935143531903_3231290468846147862_n.webp
    73,1 KB · Görüntüleme: 483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt