Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ok.gif
MDK - 13.04.2014 19:05

bos.gif

Bu eziklere sadece finallerde maç kaybetmemiz tez olarak incelenmeli bence. Bu ne saçmalık ya

FİNAL(Herhangi bir spor dalı) :

Galatasaray-------> :kupa:

Fenerbahçe-------> :42:

Hakikaten incelenmeli aslında ,

normal sezon maçlarında bir takımın diğer takıma şansının anormal seviyde tuttuğu bir rekabet yok iken aynı takımların kazananın kupa alacağı maçlardaki durumları çok çok ilginç ,

örneğin 1989 daki sanırım başbakanlık finalinden beridir bunlara herhangibir final kaybetmedik , diğer branşlardada çoğunu kazandık kaybettiklerimiz ise sınırlı oldu . Ben bunu ilahi denge olarak görüyorum .

"Rakibimizin başarısızlıklarıyla sevinmek bize yakışmaz...."

diyen olursa şimdi burada çok gülerim, Baştan söyliyeyim...

Adamlar 0 çekti ya la... :D :D :D

[EmRaH] - 13.04.2014 18:01

bos.gif

Mesajı Gönderen: Gurbetteki_Fenerli:cLink:0761217

Adamlarin zengin oldugu yok. Bizden cok daha dusuk butceli bir takimlari var. Kilit oyuncularinin buyuk kismi da daha tecrubesiz ama daha cok istediler.

Ofkenin buyumesi cok normal. Bugun UMMC´ye bu sekilde kaybetseniz kimse bisey demez. Ama GS´ye kaybedince 2 gun once adamlarin macini hic izlemediginiz ortaya cikiyor.

Neyse‚ uzatmaya gerek yok. Tepki gayet normal. Adamlari asagilayacagimiz yerde‚ nerde dogru yaptiklarini gorup onu incelememiz gerekiyor. Hem Turkiye Kupasi´ni‚ hem Euroleague´i kaybettik. En azindan ligi kazanalim...

adamlar avrupanin en buyugu oldu‚ biz anamizin ligini kazanalim yeter diyorsunuz yani..

ok.gif
ÖCAL - 13.04.2014 18:27

bos.gif

Maçtan önce zerre kadar umudum yoktu zaten. Neden mi ? daha önce bu adamlara verdiğimiz kupalar aklıma geldi yaşım 30. O kadar son maç hüsranı yaşadım ki artık sayısını hatırlamıyorum. 6 sene önce Samiyendeki şampiyonluk maçı‚ Denizli faciası Trabzon faciası defalarca finalde kaybedilen tr kupası ve süper ‚ Voleyboldaki finallerdeki mağlubiyetler ... Bu hüsran ne ilk ne de son. Fenerbahçeli isen artık alış bunlara

Ve Galatasaray biz spor kulübüyüz lafını köküne kadar yedirtir.

ok.gif
umutbayrakci86 - 13.04.2014 23:43

bos.gif

Amannn edim bayan basketbolun bilmemneyine Voleybolda 2 Avrupa kupası kaldırdıkta ne oldu.Futbolda şampiyon olunca yer yerinden oynuyor kim takar basketbolu.

ok.gif
Ankara_Fenerbahçe - 13.04.2014 18:37

bos.gif

ANTU´da yıllardır amatör branşlarda debelenen bir üye olarak diyorum ki‚

Türkiye´de amatör branşlar iyimser bir tahminle %0‚1 heyecan yaratır.

%0‚1.... bu da dediğim gibi iyimser bir tahmin.

Doğudan batıya‚ kuzeyden güneye bir tek "kahve"‚ bir tek "cafe" göremezsiniz basketbol veya voleybol konuşulan.

Or Amiral gemisi futboldur hep de öyle kalacak.

Su katılmamış gerçek budur.

Bu nedenle bu maça çok fazla galatasaray - Fenerbahçe diye bakmayın.

Amatör bir branşta Avrupa finalinde kaybettik‚ yine de büyük başarıdır.

Bugün biz veya galatasaray voleybol veya basketbol şubesini kapatsa‚ sokaktaki 100 insanın ikisinin umrunda olmaz.

İnanın‚ mesele sadece bundan ibarettir.

Haydi Antalya maçına...

Şampiyonluk geliyor...

ok.gif
lem0naide - 13.04.2014 18:39

bos.gif

Mesajı Gönderen: Ankara_Fenerbahçe:cLink:0761250

Antalya maçındaki bir galibiyetimizde aklını kaçıracak olan galatasaraylı zavallı ziyaretçiler avuntu kırıntısı peşine koşarken bol malzeme verenler var.

Geçin bunları‚ maç bitti‚ bırakın bunları.

Dışarıda hiç kutlayan galatasaraylı gördünüz mü?

Geçin bunları.

Bakın 11 aşağıda‚ haydi gerçeğe çağrı...

[resim]r062381/635330090763429467.jpg[/resim]

Mesaj Ankara_Fenerbahçe tarafından düzenlenmiştir...

Şapkamı çıkarırım bu yoruma.

Futbol ve gercek devam ediyor. Bu yorumun üstüne yorum YOKK

Hahahahaha salaklara bak :D

I am the one who knocks!

ok.gif
1907zeko - 14.04.2014 01:39

bos.gif

Mesajı Gönderen: UtkuBayram:cLink:0761534

Bayan basket şubesi derhal kapatılmalıdır.Küçülme diyorsanız ezeli rakibine yenilip şampiyonlar ligi kupası vermekten daha küçültücü bir durum olamaz zaten.Bundan sonra kazanılacak lig şampiyonluklarının en ufak bir önemi yok.Böyle bir finalin tekrar oynanma olasılığı olmadığına göre bundan sonra 20 tane avrupa kupası alsan ne fayda‚adamlar Türkiye´ye ilk eurolig şampiyonluğunu seni yenip getirmişler.10 yıldır yatırım yapıyormuşuz.Adamların bir eurocup ve bir Eurolig şampiyonluğu var.Sende ne var?SIFIR.Bence takım dağıtılmalı şube kapatılmalı ve bu şubeye harcanan paralar futbola aktarılmalı.Gereksiz.

Altına imzamı atarım. Sen yıllarca uğraş‚ göbeğin çatlasın‚ adamlar 1-2 yıllık yapılanmayla gelsin senin elinden kupayı alsın gitsin. Millette kendini avutsun kurumsal yapımız süper başarılar arka arkaya gelecek diye. Voleybol harici gelen hep hüsran. Önemli olan kurumsal değil‚ sportif yapılanma ve başarı‚ sürekli fakir edebiyatı yapıp makara yaptığımız adamlar her finalde elimizden kupayı alıyor. Bizim yıllarca uğraş verdiğimiz finalleri bir kerede kazanabiliyor.. Kim ne derse desin adamlar bu işi biliyor. Biz gazozuna maçlarda kazanıp avutalım kendimizi.

Fenerbahçe taraftarı olmak için illaha ezik olmak mı gerekiyor? Kriteri merak ediyorum. O kadar eziklerki angut.com a bir girip bakayım dedim ne göreyim birde. Yedek kadroyla çıkalım diyen gol yersek sevineceğim diyen. Bu kadar eziklik olmazki . Insanın içi acıyor.

ok.gif

bos.gif

Bayan basket şubesi derhal kapatılmalıdır.Küçülme diyorsanız ezeli rakibine yenilip şampiyonlar ligi kupası vermekten daha küçültücü bir durum olamaz zaten.Bundan sonra kazanılacak lig şampiyonluklarının en ufak bir önemi yok.Böyle bir finalin tekrar oynanma olasılığı olmadığına göre bundan sonra 20 tane avrupa kupası alsan ne fayda‚adamlar Türkiye´ye ilk eurolig şampiyonluğunu seni yenip getirmişler.10 yıldır yatırım yapıyormuşuz.Adamların bir eurocup ve bir Eurolig şampiyonluğu var.Sende ne var?SIFIR.Bence takım dağıtılmalı şube kapatılmalı ve bu şubeye harcanan paralar futbola aktarılmalı.Gereksiz.

Altına imzamı atarım. Sen yıllarca uğraş‚ göbeğin çatlasın‚ adamlar 1-2 yıllık yapılanmayla gelsin senin elinden kupayı alsın gitsin. Millette kendini avutsun kurumsal yapımız süper başarılar arka arkaya gelecek diye. Voleybol harici gelen hep hüsran. Önemli olan kurumsal değil‚ sportif yapılanma ve başarı‚ sürekli fakir edebiyatı yapıp makara yaptığımız adamlar her finalde elimizden kupayı alıyor. Bizim yıllarca uğraş verdiğimiz finalleri bir kerede kazanabiliyor.. Kim ne derse desin adamlar bu işi biliyor. Biz gazozuna maçlarda kazanıp avutalım kendimizi.

Şükretsinler voleybola ağırlık vermiyoruz :D

Mesajı Gönderen: adurgun:cLink:0761430

Maça daha başlamadan emindim yenileceğimizden. Bunlarla 10 maç yapsak 9´unu alıyoruz‚ birisini kaybediyoruz o da final maçı oluyor diğer kazanılan 9 maçın 8´i zaten gazozuna oluyor. Bizim özel bir hobimiz var finalleri bunlara kaybetmek üzerine.

Pisikolocik üstünlük :D

Bu da facebook sayfasından bir yorum. Sağolsunlar gecemi aydınlattılar :)

Artık anladım ki,biz gerçekten Avrupa takımı değiliz.Yazık ya.Söyleyecek söz bulamıyorum.Sen final e kadar na mağlup gel,son maç ya son.Bütün sezon bu maç için emek ver ve emeğinin karşılığını alacağın yerde kazanmak için sahada hiç bir varlık gösterme.Maçın sonuna kadar farkı kapatmaya çalış.Karşında ki,de salak değil her halde o da kazanmak için oynuyor.Ne yani,oynamadan,hiç bir varlık göstermeden Kupayı eline verecek halleri yok herhalde.Yazıklar olsun.Mccounty ve Biba haricinde hiç biri özelliklede o oyun kurucu var ya adını bile anmak istemiyorum resmen takımı,Kulübü satmışlardır ve bu oyuncuların hiç birinin artık bu kulüpte yeri yoktur.Kimsenin FB taraftarını üzmeye hakkı yoktur.Oynayıp kaybetseler,biraz ruh görsek tamam bunlar çok çalıştı ama olmadı dersin.Ama arkadaş maçı kazanma adına ortaya gözle görülür en ufak bir çaba göstermediler.Ne demek ya ilk çeyrekte 26 sayı fark yemek.Akıllara zarar.Ondan sora istediğin kadar çabala zaten ...giren şemsiye misali çıkart bir daha çıkartabilirsen.Benim için artık bitmişlerdir.Bu saatten sonra Türkiye şampiyonu olsan ne yazar.Ben gerçek FB taraftarıyım arkadaş.Beni yerel başarılar sevindirmez.Avrupa da başarılı olamadıktan sonra al Türkiye de kazandığın kupaları başına çal.Çok da tın...

Adamlar öyle böyle değil... Her türlü sosyal platformda resmen ağlıyorlar :D Hangi birini yazsam hepsi fotokopi gibi :D

ok.gif

bos.gif

bu yorum mükemmel fbnin kazandığı maçlar sadece lig maçları ama gs nin kazandığı maçlar genellikle kupa maçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt