Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elexir1907

Spor Toto Süper Lig 28.Hafta / Galatasaray - Fenerbahçe

bos.gif

Biz bu maçı 10 kişiyle bile bitiremicez bu gidişle sahada her faule istisnasız faul çalan bir hakem var.

her faule faul çalan hakem :)

bos.gif

İbretlik tespit. :D

ŞİKECİ detected ! :D

elexir1907

Spor Toto Süper Lig 28.Hafta / Galatasaray - Fenerbahçe

bos.gif

Biz bu maçı 10 kişiyle bile bitiremicez bu gidişle sahada her faule istisnasız faul çalan bir hakem var.

her faule faul çalan hakem :)

bos.gif

Adamlar alışmış. Fener aleyhine hiç faul çalınır mı . Dimi yani. Ha çalacaksanda bir bakacaksın; Bakalım Fener için tehlike arzediyormu, kart falan gerekiyormu.

Ha Fenerin lehine zaten hiç düşünmeden çal. Hatta bide kart sıkıştır araya...

Emin olun hakemlere verilen talimat böyledir...

Adamlar alışmış. Fener aleyhine hiç faul çalınır mı . Dimi yani. Ha çalacaksanda bir bakacaksın; Bakalım Fener için tehlike arzediyormu, kart falan gerekiyormu.

Ha Fenerin lehine zaten hiç düşünmeden çal. Hatta bide kart sıkıştır araya...

Emin olun hakemlere verilen talimat böyledir...

adamlar bedavadan maç almaya alışmış tabi böyle olunca tepki veriyorlar hala gülüyorum okudukca HER FAULE FAUL ÇALAN HAKEM Allah bunları bildiği gibi yapsın

lütfen şu Ankara_Fenerbahçe ve lem0naide için ayrı bir başlık açın.lütfen.

Ankara_Fenerbahçe'yi bilmeyen yoktur heralde yazdığı herşeye güldürüyor,

lem0naide zaten gizli g.saray hayranı sürekli haber sitelerinde dolaşıp türk futbolu forumunda bizimle ilgili başlık açıyor.en az 100 başlık açmıştır.hasta bunlar ya​

ok.gif
ÖCAL - 13.04.2014 18:27

bos.gif

Maçtan önce zerre kadar umudum yoktu zaten. Neden mi ? daha önce bu adamlara verdiğimiz kupalar aklıma geldi yaşım 30. O kadar son maç hüsranı yaşadım ki artık sayısını hatırlamıyorum. 6 sene önce Samiyendeki şampiyonluk maçı‚ Denizli faciası Trabzon faciası defalarca finalde kaybedilen tr kupası ve süper ‚ Voleyboldaki finallerdeki mağlubiyetler ... Bu hüsran ne ilk ne de son. Fenerbahçeli isen artık alış bunlara

Bunu yazan Fenerbahçeli veya değil ama gerçek bu :D

Size boşuna vizyonsuz demiyorum. Kadınlarımızın Eurolig Şampiyonluğunu kazanmasından sonraki fenerli:

Untitled.png

ok.gif
Adnan KASIKCI - 13.04.2014 18:28

bos.gif

Basketbola ne sevindim ne uzuldum. Hele kadin voleybol basket falan hic uzulmem. Spor kulubu yerine futbol kulubu olmayi tercih ederim. Ha birtek erkek basket kalabilir o yine izleniyor falan sponsoruda var. Digerlerine akittigin her kurus zarar yahu. Neyse takilmayin futbola odaklanin.

Eee hani spor kulübüyüz diye övünüp futboldaki ezilmişliğinizi kapatmak için masa tenisinden bile medet umuyordunuz ;)

Finallerde yenilince eziklik moduna geçiyorlar iyice. Neymiş efendim önemsizmiş.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Sadece Türkiye üzerinde değil, Dünya üzerinde hiçbir camia bu kadar düşmemiştir.

Aynen öyle renkdaş. Neydi? Heh yıkılmayan son kale :2aloh1: Neydi? Heh cumhuriyetin bekçileriyiz :2aloh1: Cumhuriyetin bekçileri bunlarsa, mevcut siyasi iktidarın %45-50 ile falan seçimleri kazanmalarına şaşmamak lazım...

ok.gif
MDK - 13.04.2014 19:05

bos.gif

Bu eziklere sadece finallerde maç kaybetmemiz tez olarak incelenmeli bence. Bu ne saçmalık ya

FİNAL(Herhangi bir spor dalı) :

Galatasaray-------> :kupa:

Fenerbahçe-------> :42:

Az öncede voleybolda Halkbank vurdu darbeyi :D

uzatma setinde 3-2 aldı maçı. :happy:

Adamlar bugun farklı branşlarda toplam 6 mac oynadi hepsi şampiyonluk maçıydı hepsini de kaybettiler. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt